Etsi halvat lennot Banja Luka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Banja Luka lentotiedot ja trendit

Tutustu Banja Luka lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Banja Luka?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Banja Luka kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 150 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Banja Luka, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 171 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Banja Luka?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Banja Luka paikasta Göteborg ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Banja Luka. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Banja Luka alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Banja Luka?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Banja Luka. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 174 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Lennot kaupunkiin Banja Luka ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 285 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Banja Luka?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Banja Luka kestää yleensä 18t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Sarajevon kansainvälinen lentoasema kentälle (Banja Luka suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Sarajevon kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Banja Luka?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Banja Luka. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 201 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 175 €.

Halvimmat lennot kaupungin Banja Luka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Banja Luka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Banja Luka

HALVIN REITTI Helsinki - Banja Luka

Helsinki (HEL) - Banja Luka (BNX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Banja Luka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Banja Luka, jolloin hinta on keskimääräinen 201 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BANJA LUKAhelmikuu26% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Banja Luka lennot maksavat keskimäärin vain 150 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BANJA LUKA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu37% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Banja Luka lentojen keskimääräinen hinta on 274 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BANJA LUKA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu335% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Banja Luka kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Banja Luka

Banja Luka on Bosnia-Hertsegovinan toiseksi suurin kaupunki, joka on tiheän metsäisen Bosanska Krajinan alueen perinteinen keskus Luoteis-Bosniassa. Lennot Banja Lukan kansainväliselle lentokentälle Suomesta eivät ole niin helppoja kuin moniin muihin Euroopan kaupunkeihin. Lennot Helsingistä kestävät nopeimmillaan alle kuusi tuntia, mutta muista Suomen kaupungeista ei pääse näin yksinkertaisesti Banja Lukaan. Lentotarjoukset Banja Lukaan kannattaa siis ehdottomasti varata niin, että lähtö on Helsinki-Vantaan lentokentältä. Muista Suomen kaupungeista kannattaa ensimmäinen lento ottaa vasta Helsingistä, koska matka-aika tulee olemaan useamman tunnin lyhyempi. Tampereelta tai Turusta lähtevien kannattaa matkustaa ensin Helsinkiin, jotta lentoaika olisi paljon lyhyempi. Junat kummastakin kaupungista tuovat matkustajat suoraan lentokentän terminaaliin.

Valitettavasti suoria lentoja Banja Lukaan ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomesta. Banja Lukan Mahovljanin kansainvälinen lentokenttä ei ole suuri ja tavallisesti kentälle lentävät vain RyanAir sekä WizzAir muutamista Euroopan kaupungeista. Lentotarjoukset Banja Lukaan kannattaa ottaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja tämä onkin ainoa tapa lentää päämäärään. Yhdellä vaihdolla pääset perille esimerkiksi Tukholmasta ja Berliinistä, ja tällöin matka-aika tulee olemaan alle kuusi tuntia. Muitakin vaihtoyhteyksiä löytyy, mutta silloin lentoaika voi pidentyä jopa 10 tuntiin. Turusta lähtevät voivat valita matkaavansa ensin junalla Helsinkiin tai vaihtoehtoisesti mennä lautalla ensin Tukholmaan, josta voi lentää suoraan Banja Lukan Mahovljanin kansainväliselle lentokentälle. Tampereelta ja Suomen muista kaupungeista on matkattava ensin Helsinkiin.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Banja Luka on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Banja Luka harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tuzla Intl lentokenttä (126 km Banja Luka keskustasta) tai Sarajevon kansainvälinen lentoasema lentokenttä (139 km Banja Luka keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Banja Luka keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Banja Luka lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 141 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Banja Luka lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Banja Luka lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Banja Luka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Banja Luka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Banja Luka?

Turkish Airlines, Lufthansa, Air Serbia ja Austrian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Banja Luka rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Banja Luka näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Banja Luka ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Banja Luka lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Banja Lukan lentokentältä?

Banja Lukan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kohtalaisen matkan päässä kaupungin keskustasta. Kun saavut kentälle RyanAir-lentoyhtiöllä, voit käyttää lentoyhtiön tarjoamaa bussikuljetusta, joka vie sinut kaupungin keskustaan. Lentokentän ja keskustan väliä kulkee myös pikkubussikuljetus, joka vie sinut kaupungin vanhalle bussiasemalle. Nämä lentokenttäbussit kulkevat päivittäin ja lähtevät kentältä kerran päivässä. Matka-aika on noin puoli tuntia riippuen kaupungin ruuhkasta. Lentokentältä löytyvät myös taksit, joilla pääset suoraan hotellin eteen. Tämä on hyvä vaihtoehto matkustajille, joiden lentoaika on ollut hyvin pitkä. Lentokentällä voi myös vuokrata auton, mutta tämä kannattaa varata ennakkoon. Näin varmistat, että autoja on saatavilla. Vuokra-auto onkin loistava tapa nähdä kaupunkia ja sen lähiseutuja aivan oman aikataulun mukaan.


Kohteen Banja Luka viisumivaatimukset

Koska Bosnia-Hertsigovina on osa Eurooppaa ja myös Schengen-maa, matkaan riittää pelkkä henkilöllisyystodistus. Passi on kuitenkin hyvä olla mukana, koska joskus sitäkin voidaan tulla kysymään.


Aloita matkan suunnittelu - Banja Luka


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Banja Luka

Vrbas-joki on keskeinen osa Banja Lukan luontoa. Se on elinvoimainen vihreä joki, joka virtaa aivan kaupungin sydämessä. Banja Luka on täynnä luontoa, joten joen ympäristö on erinomainen paikka rentoutumiseen. Nimi ’vrbas’ tarkoittaa pajua, koska jokea reunustaa lukuisat pajupuut. Joen varrella on myös useita ​​kahviloita, jotka sopivat erinomaisesti tauolle kaupungin keskustan kovasta hälinästä. Vrbas-joen parasta nähtävää ovat Krupan putoukset, joita voi ihailla vain lyhyen matkan päässä kaupungin ulkopuolella. Rauhallisella ja varjoisella metsäalueella on useita pieniä putouksia, ja sieltä löytyvät myös viehättävä puinen mylly ja silta. Kyseessä on siis täydellinen paikka paeta kaupungista ja uppoutua luontoon. Vapahtaja Kristuksen katedraali on Banja Lukan hämmästyttävän kaunis ortodoksinen katedraali. Se sijaitsee lähes kaupungin keskustassa, pienellä mutta kauniilla aukiolla. Katedraali on rakennettu klassiseen itäortodoksiseen tyyliin, ja se rakennettiin ensimmäisen kerran 1920-luvulla. Toisen maailmansodan aikana se kärsi tuhoa, mutta on nyt täysin kunnostettu. Sisällä on kauniita kultaisia yksityiskohtia ja upeita maalauksia, kun taas sen ulkopuolella olevat tornit ovat vaikuttavia. Katedraali on avoin vierailijoille, kunhan pukeudut asiallisesti. 1920-luvulla rakennettu paikallisen kuvernöörin palatsi Banski Dvori on nyt kulttuurikeskus, joka järjestää näyttelyitä, konsertteja, luentoja ja esityksiä sekä muita kulttuuritapahtumia. Itse rakennus on hienostunut ja upea ja monet suurista huoneista on sisustettu klassisen 1920-luvun uusrenessanssityylin mukaisesti kristallikruunuineen ja korkeine kattoineen. Muzej Republike Srpske on turistiystävällinen museo, joka kertoo serbien historiasta Bosniassa sekä suuremmalla Balkanin alueella. Sen näyttelyt kattavat pitkän historian ajanjakson alkaen arkeologisista löydöistä aina toisen maailmansodan tapahtumiin. Banja Luka on yksi Bosnian moderneimmista ja kosmopoliittisimmista kaupungeista, ja se on erinomainen paikka ostoksille. Kun tarvitset tauon ostoksista, kaupungin keskustassa on runsaasti hienostuneita kahviloita ja lounaspaikkoja, jotka lisäävät kaupungin muodikasta ja viehättävää tunnelmaa. Monet suurimmista kaupoista löytyvät Kralja Petra -kadulta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bosnia-Hertsegovina

Eikö sittenkään Banja Luka? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bosnia-Hertsegovina

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Banja Luka on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Banja Luka nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Banja Luka momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Banja Luka. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Banja Luka, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Banja Luka lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.