Autonvuokraukset Etelä-Koreassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Etelä-Koreassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Soul, Etelä-Korea
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Soul, Etelä-Korea
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Etelä-Korea

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Etelä-Korea

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Etelä-Korea?

Vuokraamolla LOTTE rent-a-car on eniten autonvuokrauspisteitä Etelä-Korea alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 153 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi LOTTE rent-a-car vuokra-auton? Soul on suosituin kaupunki maassa Etelä-Korea, ja sieltä löytyy 57 LOTTE rent-a-car autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Etelä-Korea autonvuokraustiedot

Monia voi etukäteen jännittää autonvuokraus Albaniassa muun muassa reipastahtisen liikenteen ja huonokuntoisten teidän vuoksi. Yleensä automatkat onnistuvat kuitenkin Albaniassa hyvin. Lähde rohkeasti liikenteeseen, noudata liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia – ja nauti tietenkin henkeäsalpaavista maisemista. Autoteillä eksymistä ei tarvitse yleensä pelätä, koska maan tieverkosto ei ole kovin laaja. Albaniassa on oikeanpuoleinen liikenne kuten Suomessakin. Maan rannikolla saat ihailla komeita merimaisemia, ja sopivan väliajoin matkan varrella on bensa-asemia ja ravintoloita. Jos suuntaat sisämaahan, kannattaa varautua siihen, että maaseudulla tiet ovat mutkaisia. Matkoihin menee usein odotettua enemmän aikaa. Tielle saattaa hypätä välillä vaikkapa vuohia, ja etenkin maaseudulla tiellä näkee myös esimerkiksi hevoskärryjä. Vuoria taas ei voi välttämättä kiertää, vaan ne täytyy ylittää. Kokemus vuoristoteillä ajamisesta on varmasti ikimuistoinen. Olit reissussa sitten talvella tai valoisina kesäkuukausina, muista ajaa ympäri aina ajovalot päällä. Albaniassa teiden varsilla on yksinkertaisia opasteita, jotka ohjaavat sinut tärkeimpiin kaupunkeihin ja kyliin, mutta älä odota tarkkoja tietoja etäisyyksistä tai esimerkiksi edessä olevista tiesuluista. Ole varovainen myös merkitsemättömien tietyömaiden, maassa olevien kolojen ja jyrkkien mutkien suhteen. Niistä ei välttämättä anneta lainkaan etukäteisvaroitusta. Pysäköintiä ohjaavat yleensä opasteet ja merkityt pysäköintialueet. Albaniassa ei ole tienvarsipysäköintimittareita, mutta monet yleiset pysäköintialueet ovat silti maksullisia. Selvitä parkkipaikkakohtaisesti, mihin tai kenelle maksu hoidetaan.

Autonvuokraus Albaniassa onnistuu ongelmitta, jos sinulla on kansainvälinen ajokortti, vähintään vuoden ajan voimassa ollut suomalainen ajokortti, passi ja vakuutus. Omavastuu kannattaa pudottaa vakuutuksessa minimiin. Vuokra-autojen vakuutusasioista antavat lisätietoa autovuokraamot. Nuoret kuljettajat – eli 21–25-vuotiaat – joutuvat maksamaan paikan päällä autovuokraamossa lisämaksun. Jos joudut ajaessasi liikenneonnettomuuteen, niin siitä tulee ilmoittaa heti autovuokraamoon. Kun palautat auton, sen tankissa tulee olla yleensä saman verran polttoainetta kuin lähtiessäsi autovuokraamosta. Voit vuokrata auton jo etukäteen Suomesta käsin, mikä onkin usein järkevin tapa. Selvität vuokra-autojen hinnat kätevästi esimerkiksi momondon kautta, ja samalla pystyt vertailemaan myös autojen ominaisuuksia ja vuokraehtoja. Autonvuokraus tapahtuu Albaniassa usein käteisellä, mutta monissa vuokraamoissa on toki lisäksi korttimaksumahdollisuus. Ennen kuin lähdet ajamaan, niin tarkasta ja valokuvaa auto huolellisesti. Tarkista myös, että vuokra-autossa on palosammutin, ensiapupakkaus, varalamput, varoituskolmio, vararengas, korjaushätäpaketti, GPS-laite ja keltainen huomioliivi.

Autonvuokraus Albaniassa on miellyttävämpää, jos vältät ajamasta alati kasvavassa pääkaupungissa Tiranassa, joka on kuuluisa ruuhkistaan. Jos kuitenkin päädyt ajamaan Tiranassa, pyri välttämään ennen kaikkea arkipäivien aamu- ja iltaruuhkia, kun työmatkalaiset ovat liikkeellä autoillaan. Myös Tiranaan vievä A3-moottoritie ruuhkautuu helposti. Kesäisin tiet suosituille uimarannoille ja turistikohteille voivat olla hyvin vilkkaasti liikennöityjä.


0

Etelä-Korea autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Etelä-Korea

LOTTE rent-a-car

153 sijaintia

Hertz

83 sijaintia

Avis

42 sijaintia

Sk Rent A Car

14 sijaintia

AJ Car Rental

9 sijaintia

Euro Rental Car

8 sijaintia

Sk Rent

8 sijaintia

Kt Kumho Rent A Car

7 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Etelä-Korea autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market50,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market317,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market18,3 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Etelä-Korea suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Etelä-Korea

Autonvuokraus Etelä-Korea

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Etelä-Korea, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat auton kohteessa Etelä-Korea, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Etelä-Korea on rankattu 17/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Etelä-Korea on saanut teiden laatupisteiksi 5,6. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Etelä-Korea sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.


Autonvuokraukset suosituilla Etelä-Korea alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Etelä-Korea mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Korea

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Etelä-Korea

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Korea


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Etelä-Korea käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Etelä-Korea, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.