Autonvuokraukset Etelä-Koreassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Etelä-Koreassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Soul, Etelä-Korea
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Soul, Etelä-Korea
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Etelä-Korea autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market50,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market317,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Dongdaemun Market453,2 km

Etelä-Korea autonvuokraustiedot

Monia voi etukäteen jännittää autonvuokraus Albaniassa muun muassa reipastahtisen liikenteen ja huonokuntoisten teidän vuoksi. Yleensä automatkat onnistuvat kuitenkin Albaniassa hyvin. Lähde rohkeasti liikenteeseen, noudata liikennesääntöjä ja nopeusrajoituksia – ja nauti tietenkin henkeäsalpaavista maisemista. Autoteillä eksymistä ei tarvitse yleensä pelätä, koska maan tieverkosto ei ole kovin laaja. Albaniassa on oikeanpuoleinen liikenne kuten Suomessakin. Maan rannikolla saat ihailla komeita merimaisemia, ja sopivan väliajoin matkan varrella on bensa-asemia ja ravintoloita. Jos suuntaat sisämaahan, kannattaa varautua siihen, että maaseudulla tiet ovat mutkaisia. Matkoihin menee usein odotettua enemmän aikaa. Tielle saattaa hypätä välillä vaikkapa vuohia, ja etenkin maaseudulla tiellä näkee myös esimerkiksi hevoskärryjä. Vuoria taas ei voi välttämättä kiertää, vaan ne täytyy ylittää. Kokemus vuoristoteillä ajamisesta on varmasti ikimuistoinen. Olit reissussa sitten talvella tai valoisina kesäkuukausina, muista ajaa ympäri aina ajovalot päällä. Albaniassa teiden varsilla on yksinkertaisia opasteita, jotka ohjaavat sinut tärkeimpiin kaupunkeihin ja kyliin, mutta älä odota tarkkoja tietoja etäisyyksistä tai esimerkiksi edessä olevista tiesuluista. Ole varovainen myös merkitsemättömien tietyömaiden, maassa olevien kolojen ja jyrkkien mutkien suhteen. Niistä ei välttämättä anneta lainkaan etukäteisvaroitusta. Pysäköintiä ohjaavat yleensä opasteet ja merkityt pysäköintialueet. Albaniassa ei ole tienvarsipysäköintimittareita, mutta monet yleiset pysäköintialueet ovat silti maksullisia. Selvitä parkkipaikkakohtaisesti, mihin tai kenelle maksu hoidetaan.

Autonvuokraus Albaniassa onnistuu ongelmitta, jos sinulla on kansainvälinen ajokortti, vähintään vuoden ajan voimassa ollut suomalainen ajokortti, passi ja vakuutus. Omavastuu kannattaa pudottaa vakuutuksessa minimiin. Vuokra-autojen vakuutusasioista antavat lisätietoa autovuokraamot. Nuoret kuljettajat – eli 21–25-vuotiaat – joutuvat maksamaan paikan päällä autovuokraamossa lisämaksun. Jos joudut ajaessasi liikenneonnettomuuteen, niin siitä tulee ilmoittaa heti autovuokraamoon. Kun palautat auton, sen tankissa tulee olla yleensä saman verran polttoainetta kuin lähtiessäsi autovuokraamosta. Voit vuokrata auton jo etukäteen Suomesta käsin, mikä onkin usein järkevin tapa. Selvität vuokra-autojen hinnat kätevästi esimerkiksi momondon kautta, ja samalla pystyt vertailemaan myös autojen ominaisuuksia ja vuokraehtoja. Autonvuokraus tapahtuu Albaniassa usein käteisellä, mutta monissa vuokraamoissa on toki lisäksi korttimaksumahdollisuus. Ennen kuin lähdet ajamaan, niin tarkasta ja valokuvaa auto huolellisesti. Tarkista myös, että vuokra-autossa on palosammutin, ensiapupakkaus, varalamput, varoituskolmio, vararengas, korjaushätäpaketti, GPS-laite ja keltainen huomioliivi.

Autonvuokraus Albaniassa on miellyttävämpää, jos vältät ajamasta alati kasvavassa pääkaupungissa Tiranassa, joka on kuuluisa ruuhkistaan. Jos kuitenkin päädyt ajamaan Tiranassa, pyri välttämään ennen kaikkea arkipäivien aamu- ja iltaruuhkia, kun työmatkalaiset ovat liikkeellä autoillaan. Myös Tiranaan vievä A3-moottoritie ruuhkautuu helposti. Kesäisin tiet suosituille uimarannoille ja turistikohteille voivat olla hyvin vilkkaasti liikennöityjä.

Autonvuokraus Albaniassa mahdollistaa tutustumisen niin vilkkaisiin kaupunkeihin kuin kauniisiin vuoristo- ja rantamaisemiin. Kauniista ajoreiteistä on suorastaan runsaudenpula. Yksi vaikuttava ajoreitti on Albanian Rivieralla. Aloita pääkaupungista Tiranasta ja ajele Butrintiin, joka oli Julius Caesarin aikana laivastotukikohta ja viljavarasto roomalaisille sotilaille. Butrintiin tutustumisen jälkeen aja vastakkaiseen suuntaan, Lukoven rannalle. Täällä voit rentoutua metsäisten kukkuloiden ympäröimänä kristallinkirkkaan veden äärellä. Lähellä on myös baareja ja ravintoloita. Rannalta ajoreitti vie metsän keskelle vesilähteelle, joka tunnetaan nimellä Blue Eye. Jatka matkaa valkoisesta hiekastaan tunnetulle Borshin uimarannalle. Viimeisenä kohteena reitillä on historiallinen Gjirokastran kaupunki, josta pääsetkin kätevästi ajamaan takaisin Tiranaan. Moottoritietä Sh5 pitkin pääset ajelemaan Vau i Dejësin kaupungista Pukëen. Vau i Dejës tunnetaan järvimaisemistaan, vesivoimalaitoksestaan ja vanhoista linnoistaan. Järven ympärillä kohoavat Sardan, Shurdhahin, Dalmican, Danjan ja Vigun linnat. Moottoritietä Sh26 pitkin pääset taas Kuksin kaupungista Shishtavecin kylään. Tämä ei ole sieluton moottoritie, vaan luonnonkaunis reitti. Shistavecin unohdettu kylä, joka kommunistisen hallinnon aikana toimitti perunat koko maahan, on nyt saamassa matkailijoiden huomion uuden Kukesista Kosovon rajalle johtavan tien ansiosta. Elbasanista Gramshiin ajelet taas moottoritietä Sh59 pitkin. Gramsh on Devolli-joen laaksossa sijaitseva kaupunki, jonne pääsee pääkaupungista Tiranasta alle kahdessa tunnissa. Alueen ehdottomia vierailukohteita ovat Holtan kanjoni, Sotiran vesiputous, Valamara-järvet ja Sineci-kanjoni.


Vuokraa auto läheltä kohteen Etelä-Korea suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Etelä-Korea

Autonvuokraus Etelä-Korea

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Etelä-Korea, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla LOTTE rent-a-car on eniten autonvuokrauspisteitä Etelä-Korea alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 124 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi LOTTE rent-a-car vuokra-auton? Jeju City on suosituin kaupunki maassa Etelä-Korea, ja sieltä löytyy 1 LOTTE rent-a-car autonvuokrauksen toimipaikkaa.

Jos vuokraat auton kohteessa Etelä-Korea, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Etelä-Korea on rankattu 17/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Etelä-Korea on saanut teiden laatupisteiksi 5,6. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Etelä-Korea sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

Maan Etelä-Korea laillinen veren alkoholipitoisuusraja on 0,50‰. Tämän lisäksi on kuitenkin olennaista tarkistaa alueelliset tai paikalliset lait, koska tämä raja voi vaihdella kaupungeittain. Veren alkoholipitoisuus maan Etelä-Korea sisällä voi myös vaihdella iän, ajokokemuksen ja sen mukaan oletko ammattiajaja. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Etelä-Korea alkoholin nauttimisen ikäraja on 19 vuotta.

Compact on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Etelä-Korea matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 44 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Compact kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Compact auton kohteessa Etelä-Korea voit odottaa maksavan keskimäärin 28 € per päivä.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Etelä-Korea oli 1,44 € per litra. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,72 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Etelä-Korea alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Etelä-Korea mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Korea

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Etelä-Korea

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Korea


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Etelä-Korea käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Etelä-Korea, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Etelä-Korea tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Etelä-Korea, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Etelä-Korea.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Etelä-Korea.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.