0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Recife

Etsi halvat lennot Recife

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Recife lentotiedot ja trendit

Tutustu Recife lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Recife?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Recife kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 912 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Recife marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 1101 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Recife?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Recife kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1326 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1559 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Recife?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Recife. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 1446 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 1469 €. Lennot kohteeseen Recife kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Recife lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Recife lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Recife

HALVIN REITTI Helsinki - Recife

Helsinki (HEL) - Recife (REC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Recife kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Recife Guararapes Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1333 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RECIFEmarraskuu32% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Recife lennot maksavat keskimäärin vain 912 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RECIFE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu49% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Recife lentojen keskimääräinen hinta on 1989 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RECIFE KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu966% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Recife kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Recife

Miten kauan kestää lentää Recifeen?

Recife sijaitsee aivan Brasilian itärannikolla, joka on tunnettu rannoistaan, joistaan, silloistaan ja lahdistaan. Lennot Recifeeen kestävät Suomesta pitkään, koska maiden välillä välimatkaa riittää. Suomesta Reficeen pääsee lentämään monista kaupungeista, jmutta kaikista kätevin reitti alkaa Helsingistä, Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsingistä lentoaika on alle 20 tuntia. Turusta lähtevien lentoaika on vain hieman yli 20 tuntia. Tampereelta lähtevillä lentoaika on pisin, ja kestää yli 21 tuntia. Huolimatta siitä, mistä kaupungista lennät Brasilian Recifeen, matkaan kannattaa aina varata vuorokausi.

Mistä voit lentää suoraan Recifeen?

Valitettavasti Suomesta Recifeen ei ole saatavilla suoria lentoja, Brasilia sijaitsee maapallon toisella puolella. Tampereelta matkustavat voivat valita ensimmäisen välilaskun joko Helsingissä tai vaihtoehtoisesti Riiassa. Turusta lentävillä koneenvaihto on on lähes poikkeuksetta Helsingissä, joten Turusta lähtevien kannattaa matkustaa ensin Helsinkiin junalla, sillä näin pääsee suoraan Helsinki-Vantaan lentokentän terminaaliin. Lentoreitti Recifeen on kätevin, kun matkustat sinne Helsingistä alkaen: tällöin sinulle tulee vain yksi välilasku. Riippumatta siitä, mistä kaupungista lähdet, yksi välilaskuista on Lissabonissa, Portugalissa, josta lennät suoraan Recifeen. Lissabonissa lennon välilasku on tavallisesti useamman tunnin pituinen, ja tästä johtuen lento-aika Recifen kansainväliselle lentokentälle on pidempi. Valitse itsellesi sopivimmat lennot kätevästi momondosta ja lähde toiselle puolelle maailmaa.

Löytyykö kaupungin Recife lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Recife on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Recife harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä João Pessoa Castro Pinto lentokenttä (101 km Recife keskustasta) tai Campina Grande Joao Suassuna lentokenttä (142 km Recife keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Recife Guararapes Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Recife Guararapes Intl lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Recife Guararapes Intl lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Recife Guararapes Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Recife Guararapes Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Recife Guararapes Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Recife Guararapes Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Recife Guararapes Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Recife Guararapes Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Recife viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Recifeen?

Sinun ei tarvitse hankkia viisumia Brasiliaan, jos tarkoituksesi on olla maassa alle 90 päivää. Passi on ehdottomasti oltava mukana ja passin tulee olla täysin ehjä. Tämän lisäksi passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkasi jälkeen. Saapuessasi maahan, sinun tulee kaikkien muidenkin turistien tapaan täyttää maahantulokortti. Nämä turistikortit leimataan maahantulon yhteydessä ja ne tulee säilyttää huolella koko matkan ajan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Recife

Mitä voit nähdä ja tehdä Recifessä?

Mirabilandian huvipuisto on avattu vuonna 2002 ja se viihdyttää yli 30 huvilaitteella sekä lapsia että aikuisia. Huvipuisto on täydellinen paikka viettää päivä ja se on yksi Recifen houkuttelevimmista puistoista. Recifen kasvitieteellisessä puutarhassa on monia näyttelyitä sekä kävelyreittejä ja siellä voi viettää piknikin kauniina kesäpäivänä. Voit kiertää puutarhaa yksin, mutta oppaan kanssa opit paljon eri kasvilajeista. Oficina Ceramica Francisco Brennand on museo, jossa voit ihastella poikkeuksellisen kuvanveistäjä Francisco Brennandin töitä. Brennandin täydellisen taidekokokoelman näkeminen museossa on kuin kävely ihmemaassa: työt ovat sekä kiehtovia että mielenkiintoisia. Frevon palatsi avattiin helmikuussa 2014 ja se on omistettu lähinnä vapaa-aikaan ja kulttuurin tutkimiseen. Se on 3-kerroksinen kulttuurikeskus, joka tarjoaa tanssi- ja musiikkitunteja, jotka keskittyvät Brasilian tunnettuun frevotanssiin. Recifen museossa on yli 2 500 kirjaa ja lähes 2 000 digitalisoitua karttaa ja arkkitehtonista projektia. Se on rakennettu vuonna 1982, ja siellä on esineitä, jotka juhlistavat kaupunkia ja sen historiaa. Siellä pidetään myös ilmaisia ​​työpajoja, esimerkiksi kasvitieteellisiä akvarellityöpajoja aikuisille. Boa Viagemin ranta on yksi Brasilian Recifen kauneimmista rannoista. Se on myös yksi suosituimmista, mutta ihmiset eivät yleensä täällä ui. Vedet voivat olla hyvin vaarallisia, joten turistit sekä paikalliset tulevat tänne lähinnä nauttimaan upeasta rannasta. Onneksi kaupungista löytyy myös rantoja, joissa voi uida täysin turvallisin mielin. Jaqueira-puisto on Brasilian suurin, ja siellä voit pyöräillä, rullaluistella, ihailla luontoa tai vain nauttia ihanista aurinkoisista päivistä. Puistosta löytyy lapsille leikkipaikka sekä lukuisia puutarhoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Recife?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Recife joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Recife momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Recife?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Recife.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Recife juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Recife lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Recife

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Recife


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Recife
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.