Etsi halvat lennot Salvador

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Salvador lentotiedot ja trendit

Tutustu Salvador lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Salvador?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Salvador. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 999 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Salvador perjantai aikana on 1167 €.


Halvimmat lennot kaupungin Salvador lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salvador lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Salvador

HALVIN REITTI Helsinki - Salvador

Helsinki (HEL) - Salvador (SSA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Salvador kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salvador Luis E. Magalhaes, jolloin hinta on keskimääräinen 959 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SALVADORtoukokuu10% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Salvador lennot maksavat keskimäärin vain 790 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SALVADOR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu33% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Salvador lentojen keskimääräinen hinta on 1170 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SALVADOR KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu679% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Salvador kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Salvador

Salvador on itäisessä Brasiliassa Atlantin valtameren rannalla sijaitseva Bahian osavaltion pääkaupunki. Lennot Brasilian Salvadoriin kestävät Suomesta lyhimmillään noin 17 tuntia ja pitävät sisällään vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla pääsee perille, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä ensimmäinen, noin kahden tunnin lento, vie esimerkiksi Kööpenhaminen lentoasemalle, josta matka jatkuu noin neljän tunnin lennolla Lissaboniin, Portugaliin. Lissabonista pääsee perille Salvadoriin noin kahdeksan ja puolen tunnin lennolla. Matka-ajasta lentokoneessa vietät siis yhteensä noin 14 tuntia. Muualta Suomesta lentäen matkustettaessa matkaan tulee yksi välilasku lisää ja täten matka-aika luonnollisesti kohoaa. Esimerkiksi Oulusta on ensin lennettävä Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matka sitten jatkuu kohti seuraavia välilaskuja. Suuresta osasta Suomea matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ennen lentoja kohti määränpäätä.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Salvadoriin ei tällä hetkellä ole tarjolla ja suorimmatkin lennot kohteeseen vaativat Suomesta lähdettäessä kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla selviää, jos matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ensimmäiselle välilaskupaikalle on monia vaihtoehtoja, kuten Kööpenhamina, Rooma, Málaga, Frankfurt ja Amsterdam. Yksi nopeimmista välilaskukohteista on Kööpenhaminan kansainvälinen lentoasema Tanskassa. Ensimmäisen välilaskun jälkeen matka jatkuu yleisimmin Lissaboniin, Portugaliin ja siellä Portelan lentoasemalle, josta viimeinen lento vie matkustajan perille Salvadoriin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Vaasasta, tulee yksi välilasku matkaan lisää, sillä lennot alkavat lyhyellä Suomen sisäisellä lennolla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja vasta sieltä eteenpäin seuraaville välilaskuille ja kohti lopullista määränpäätä.

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Salvador kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 790 €. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Salvador, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 819 €.

Salvador kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Valença lentokenttä (62 km Salvador keskustasta) tai Feira De Santana lentokenttä (96 km Salvador keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Muut matkustamoluokat Salvador lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Salvador lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Salvador?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Salvador

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Salvador?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Salvador kohteesta Suomi ovat Lufthansa, KLM, Air France ja TAP AIR PORTUGAL. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Salvador

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Salvador on Air France, ja se liikennöi 3 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Sao Paulo Guarulhos Intl, ja paras tarjous Air France lennolle kohteeseen Salvador on 588 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Salvador, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 276 Air France Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

KLM lennot kohteeseen Salvador

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Salvador on KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Salvador saapuvat kohteesta Sao Paulo Guarulhos Intl, mutta kohteeseen Salvador on maailmanlaajuisesti 5 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 846 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Salvador, meno-paluu).


Salvador ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Salvador lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Salvadorin lentokentältä?

Deputado Luís Eduardo Magalhães, Salvadorin kansainvälinen lentoasema, on hieman kaupungin keskustasta koilliseen sijaitseva kenttä, jonne Salvadorin lennot laskeutuvat. Lentoasemalta keskustaan pääsee muutamalla eri tavalla. Yksi edullinen, kohtuullisen nopea ja yleinen tapa on taittaa matka keskustaan metrolla. Lentokentältä kulkee ilmaisia kyytejä metroasemalle, josta metrolla pääsee edullisesti kaupunkiin. Saapuvien lentojen terminaalin edessä sijaitsevalta parkkipaikalta lähtee myös tasaisesti bussilinjoja kohti suosituimpia kohteita Salvadorissa. Matka keskustaan tosin kestää linja-autolla melko kauan. Terminaalin edestä voi luonnollisesti napata itselleen myös taksin ja hurauttaa sillä tarkasti haluamaansa kohteeseen kaupungin keskustassa. Taksikyyti lentoasemalta on kohtuuhintainen, erityisesti kun ottaa huomioon sen helppouden. Salvadorin lentoaseman aulassa toimintaansa pyörittää myös muutama kansainvälinen autonvuokrausyritys, joiden palvelut ovat avoinna ympäri vuorokauden. Mikäli Salvadorin alueita haluaa tutkia täysin omassa aikataulussa, tai jos tavoitteena on kulkea pidempiä etäisyyksiä reissun aikana, on auton vuokraaminen yksi vaihtoehto. Vuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa toki tutustua jo ennen matkaa ja muistaa, että mukana tulee luonnollisesti olla voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Salvador viisumivaatimukset

Salvador sijaitsee Brasiliassa, Bahian osavaltiossa. Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa ilman viisumia 90 vuorokautta, joten perinteisille lomamatkoille viisumin hankinnasta ei tarvitse huolehtia. Pidemmille matkoille oleskelulupaa kannattaa anoa suoraan Brasilian suurlähetystöstä Suomessa. Voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tulee kuitenkin olla matkalla mukana ja passin tulee olla reilusti yli matkan keston voimassa.


Aloita matkan suunnittelu - Salvador


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Salvador

Lennot Salvadoriin saattavat vaatia hieman aikaa, mutta Brasilian kuuluisassa vanhassa kolonialismin ajan kaupungissa on niin paljon nähtävää, että matkaväsymys unohtuu pikaisesti. Kutakuinkin kahteen tasoon rakennetussa kaupungissa hienoihin näköaloihin pääsee helpoiten käsiksi esimerkiksi komealla Lacerda-hissillä, joka vie kulkijat korkeammalle kaupunkiin erittäin nopeasti. Kaupungin lukemattomista kirkoista vierailun arvoisia ovat esimerkiksi 1700-luvulla rakennettu ja edelleen toiminnassa oleva Igreja de Nossa Senhora do Rosário dos Pretos, ehkäpä kaupungin kuuluisin kirkko Nosso Senhor do Bonfim Church, sekä jesuiittojen rakentama mielenkiintoinen Cathedral Basilica of Salvador. Taiteista ja museoista kiinnostuneet matkaajat eivät myöskään pety Salvadorissa, siitä pitää huolen muun muassa hieno Museu Rodin Bahia, hienostunut Bahian taidemuseo, sekä 1600-luvun kartanoon tehty Museum of Mercy. Myös mukavista rannoistaan tunnetussa kaupungissa esimerkiksi mukavat Praia Porto da Barran ja Praia do Farol da Barran rannat houkuttelevat matkailijoita. Molemmilla rannoilla pääsee nauttimaan Atlantin leppoisista aalloista ja auringosta. Monien rantojen lisäksi perheen kanssa matkustavien iloksi kaupungista löytyy myös Brasilian villieläimiä esittelevä eläintarha, jonka yhteydessä on myös hieno kasvitieteellinen puutarha. Ostoksien tekemiseen kaupungissa soveltuu hieno Mercado Modelo, sekä autenttista kauppiasvilinää eksoottisine myyntiartikkeleineen tarjoava São Joaquimin ostoskuja.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Salvador? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Salvador. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Salvador tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Salvador, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Salvador on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.