0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Salvador

Etsi halvat lennot Salvador

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 27/4
Sat 4/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Salvador lentotiedot ja trendit

Tutustu Salvador lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Salvador?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Salvador. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 1033 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Salvador perjantai aikana on 1372 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Salvador?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Salvador lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 1200 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Salvador, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Salvador, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1306 € lippua kohden.

Halvimmat lennot kaupungin Salvador lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salvador lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Salvador

HALVIN REITTI Helsinki - Salvador

Helsinki (HEL) - Salvador (SSA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Salvador kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salvador Luis E. Magalhaes, jolloin hinta on keskimääräinen 1429 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SALVADORmaaliskuu45% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Salvador lennot maksavat keskimäärin vain 722 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SALVADOR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu143% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Salvador lentojen keskimääräinen hinta on 3190 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SALVADOR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu1 000% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Salvador kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Salvador

Miten kauan kestää lentää Salvadoriin?

Salvador on itäisessä Brasiliassa Atlantin valtameren rannalla sijaitseva Bahian osavaltion pääkaupunki. Lennot Brasilian Salvadoriin kestävät Suomesta lyhimmillään noin 17 tuntia ja pitävät sisällään vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla pääsee perille, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä ensimmäinen, noin kahden tunnin lento, vie esimerkiksi Kööpenhaminen lentoasemalle, josta matka jatkuu noin neljän tunnin lennolla Lissaboniin, Portugaliin. Lissabonista pääsee perille Salvadoriin noin kahdeksan ja puolen tunnin lennolla. Matka-ajasta lentokoneessa vietät siis yhteensä noin 14 tuntia. Muualta Suomesta lentäen matkustettaessa matkaan tulee yksi välilasku lisää ja täten matka-aika luonnollisesti kohoaa. Esimerkiksi Oulusta on ensin lennettävä Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matka sitten jatkuu kohti seuraavia välilaskuja. Suuresta osasta Suomea matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ennen lentoja kohti määränpäätä.

Mistä voi lentää suoraan Salvadoriin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Salvadoriin ei tällä hetkellä ole tarjolla ja suorimmatkin lennot kohteeseen vaativat Suomesta lähdettäessä kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla selviää, jos matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ensimmäiselle välilaskupaikalle on monia vaihtoehtoja, kuten Kööpenhamina, Rooma, Málaga, Frankfurt ja Amsterdam. Yksi nopeimmista välilaskukohteista on Kööpenhaminan kansainvälinen lentoasema Tanskassa. Ensimmäisen välilaskun jälkeen matka jatkuu yleisimmin Lissaboniin, Portugaliin ja siellä Portelan lentoasemalle, josta viimeinen lento vie matkustajan perille Salvadoriin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Vaasasta, tulee yksi välilasku matkaan lisää, sillä lennot alkavat lyhyellä Suomen sisäisellä lennolla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja vasta sieltä eteenpäin seuraaville välilaskuille ja kohti lopullista määränpäätä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Salvador?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Salvador kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 722 €. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Salvador, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 907 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä hinnat?

lentoa Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä?

Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Salvador?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Salvador. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Salvador joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Salvador tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Salvador?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Salvador, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Salvador juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Salvador on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Salvador

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Sat 27/4
Sat 4/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Salvador