Autonvuokraus Brasilia

Autonvuokraus Brasilia - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Brasilia seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

ma 31.1.
Keskipäivä
to 3.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Brasilia: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
14 € - 21 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA BRASILIA João Pessoa 20 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista João Pessoa on yleensä halvinta maassa Brasilia, jossa hinta per yö on keskimäärin 14 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA BRASILIA Ilhéus 21% kalliimpi Kaupungissa Ilhéus on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Brasilia maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 21 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: BRASILIA Rio de Janeiro 79% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia Rio de Janeiro kuin mistään muusta alueelta maan Brasilia sisällä.

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Brasilia ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Pieni
Pieni

Osuvin

Goiânia

11 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Sao Paulo

11 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Fortaleza

43 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Brasília

44 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Brasilia

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Brasilia ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Brasilian ainutlaatuiset liikennelait?

Braslian tieliikennesäännöt noudattelevat pääpiirteissään kansainvälisiä sääntöjä. Maassa ajetaan tien oikealla puolella, ja esimerkiksi autossa on käytettävä aina turvavöitä ja maanteillä pidettävä ajovaloja päällä. Myös matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kielletty ilman asianmukaista hands free -laitetta. Päihtyneenä ajamista koskevat tiukemmat rajoitukset, sillä Brasiliassa promilleraja on nolla. Vähäinenkin alkoholinkäyttö voi johtaa koviin rangaistuksiin. Liikennekulttuuri Brasiliassa on erilainen verrattuna esimerkiksi Suomeen: autoilijat eivät välttämättä noudata liikennesääntöjä, ajonopeudet voivat olla suuria ja ajaminen ennakoimatonta. Brasilian liikenteessä kannattaakin noudattaa varovaisuutta, etenkin jos on liikkeellä jalan, jotta välttää joutumisen liikenneonnettomuuteen. Esimerkiksi monilla valtateillä on automaattinen nopeusvalvonta, ja päihtyneenä ajamista valvotaan tarkastuspistein, mutta muutoin poliiseja ei välttämättä riitä tehokkaaseen liikenteen valvontaan tässä laajassa maassa. Joissakin kaupungeissa, kuten Sao Paulossa, liikennevalvontaa on lisätty ja sen myötä liikenneonnettomuuksien määrää on saatu laskettua. Brasiliassa rikollisuus on verrattain yleistä, joten autolla ajaessa on hyvä pitää ikkunat ja ovet lukittuina. Pimeän aikaan kannattaa myös katsoa, missä liikkuu. Teiden kunto vaihtelee. Useimmat tiet esimerkiksi itäisessä ja eteläisessä osassa maata ovat hyvässä kunnossa, mutta kauempana suurkaupungeista ja esimerkiksi Amazonista löytyy myös huonokuntoisia teitä, joilla ajamista ei välttämättä suositella ainakaan sadekaudella.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Brasiliassa?

Autonvuokraukseen Brasiliassa tarvitaan yleensä vähintään 18 tai 19 vuoden ikä. Yläikärajaksi autovuokraamot ilmoittavat yleensä 99 vuotta. Nuorilta, alle 20-vuotiailta, kuljettajilta voidaan vuokraamosta riippuen periä nuoren kuljettajan lisämaksua. Autoa vuokratessasi sinulla ja mahdollisilla lisäkuljettajilla on oltava mukana täydellinen alkuperäinen ajokortti. Autovuokraamot vaativat usein, että ajokortti on ollut voimassa 1–2 vuotta ennen vuokrausta. Kansallisen ajokortin lisäksi autonvuokraukseen vaaditaan kansainvälinen ajokortti, jos sinun tai lisäkuljettajien ajokortti ei ole vaivattomasti tunnistettavissa ajokortiksi, eli se on kirjoitettu muilla kuin latinalaisilla kirjaimilla. Jotkin autovuokraamot voivat hyväksyä kansainvälisen ajokortin sijaan ulkomaisten ajokorttien viralliset englanninkieliset käännökset. Ulkomaalaisten tulee esittää Brasilian autovuokraamoille myös passi ja joissakin vuokraamoissa lisäksi asuinmaansa henkilökortti. Osa vuokraamoista pyytää sinua esittämään varausvahvistuksen ennakkoon tekemästäsi autonvuokrauksesta. Lisäksi autonvuokraukseen Brasiliassa tarvitaan yleensä luottokortti. Pankkikortteja ja käteistä ei sen sijaan yleensä hyväksytä maksuvälineeksi. Käteinen saatetaan hyväksyä toissijaisena maksutapana, mikä tarkoittaa sitä, että käteisen ohella sinun on annettava hyväksytty maksukortti vakuutta varten. Autovuokraamot pidättävät yleensä aina vuokrauksen ajaksi vakuusmaksun luottokortilta. Saat vakuuden takaisin, kun palautat auton vahingoittumana ja muutenkin sopimuksen mukaisesti. Muistathan, että on sinun tehtäväsi varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat dokumentit mukanasi. Tutustu etukäteen tarjouksiin löytääksesi halvat vuokra-autot ja tarkista samalla asiakirjoja koskevat vaatimukset.

Millä Brasilian alueella on eniten liikennettä?

Teiden kunto ja liikenteen määrä teillä vaihtelee Brasilian eri osissa. Suurten asutuskeskittymien välillä on moottoriteitä, mutta pienemmät tiet voivat olla päällystämättömiä, ja varsinkin Pohjois-Brasiliaan saattaa päästä vain lentokoneella tai vesiteitse. Eritoten viikonloppuisin ja juhlapäivinä isot tiet saattavat olla ruuhkaisia. Isot tiet ruuhkautuvat myös suurten kaupunkien lähellä päivittäiseen ruuhka-aikaan, kun ihmiset kulkevat kodin ja työpaikan välillä. Brasilia on väkiluvultaan suuri maa, ja maan suurkaupungeissa, kuten Sao Paulossa, Rio de Janeirossa ja Brasiliassa ruuhkat ovat yleisiä sekä kaupungin sisääntuloteillä että niiden sisällä. Myös maan muiden osavaltioiden pääkaupungeissa ruuhkat ovat mahdollisia. Teiden ruuhkautuminen on omaa luokkaansa mielenosoitusten ja erityisesti joka helmikuussa Rio de Janeirossa järjestettävien karnevaalien aikana. Karnevaalit eivät rajoitu ainoastaan Rio de Janeiroon, vaan omia karnevaalimenoja on myös muissa suurissa kaupungeissa. Ruuhka-aikana voi joskus olla hyvä pysäköidä auto, mutta suurissa kaupungeissa voi olla vaikea löytää parkkipaikkaa. Pysäköintimittareita ei käytetä Brasiliassa. Vuokra-auto on hyvä jättää maksulliseen parkkihalliin tai ostoskeskuksen pysäköintipaikalle. Varsinkin ilta-aikaan hyvä vaihtoehto liikkumiseen on taksi.

Mitkä ovat Brasilian parhaat luonnonkauniit tiet?

Hyvä tapa nähdä Brasiliaa on vuokrata auto. Vuokra-autojen hinnat ovat suhteellisen alhaiset, eikä polttoaineenkaan hinta huimaa päätä. Brasilia on laaja, pinta-alaltaan maailman viidenneksi suurin valtio, jossa etäisyydet voivat olla pitkiä. Koko maan kiertämisen sijaan voikin olla hyvä keskittyä rajattuun määrään kohteita maan sisällä. Rio de Janeiro sokeritoppavuorineen ja Kristus-patsaineen on yksi Brasilian tunnetuimmista kohteista. Kaupungissa sijaitsevat myös maan kuuluisimmat hiekkarannat Copacabana ja Ipanema. Jos haluaa tehdä vain kohtuullisen lyhyen automatkan, Rio de Janeiroon voi yhdistää vierailun kaupungista itään sijaitsevaan Buziokseen, joka on yksi paikallisten suosimista kohteista. Jos haluaa tehdä pidemmän automatkan, Costa Verden rannikko, eli alue Rio de Janeirosta etelämpänä sijaitsevaan Sao Pauloon tarjoaa monenlaista upeista rannoista viidakkomaisemiin. Matkalle voi lähteä Rio de Janeirosta tietä BR-101. Kulje kaupungista lähteen kohti Angra dos Reisia. Matkalla kannattaa poiketa esimerkiksi myös Paratyyn, Trindadeen ja Sao Sebastiaoon. "Vihreän rannikon" ohella koillisrannikko tarjoaa ihanteellisen kohteen automatkalle. Täältä löydät rantoja ja upeaa säätä. Voit lähteä liikkeelle Sao Luisista Maranhaosta ja matkata rannikkoa pitkin aina Salvarodiin Bahiaan saakka. Matkalle mahtuvat myös useat alueen osavaltioiden pääkaupungeista: Fortaleza, Natal, Joao Pessoa, Recife, Maceio ja Arajacu. Koko koillisrannikon ajomatka on pitkä, mutta jos sinulla on riittävästi aikaa, se tarjoaa myös paljon nähtävää.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Brasilia?

  FOCO on kaikkein edullisin autovuokraamo kohteessa Brasilia hintojen ollessa niinkin alhaiset kuin 15 € per päivä tietyillä alueilla maassa. Vertailun vuoksi keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kohteessa Brasilia on 15 € per päivä.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Brasilia?

  Tietojemme mukaan FOCO on suosituin vuokraamo maassa Brasilia. Edellisen kuukauden aikana 100 % käyttäjistä vuokrasi auton vuokraamosta FOCO . 63 vuokraajaa ovat arvostelleet vuokraamon FOCO paikassa Brasilia oleskelunsa aikana arvioiden vuokraamon pistemäärällä 4,8 / 10.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Brasilia?

  Maan Brasilia sisällä Localiza vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 649 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Brasilia sisällä, harkitse Ilhéus valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Localiza vuokraamolla on 2 toimipaikkaa ympäri aluetta.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Brasilia?

  Maassa Brasilia autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Brasilia?

  Vuodesta 2019 lähtien Brasilia on rankattu 120/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Brasilia sai tieverkoston laatupisteiksi 2,8, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Brasilia?

  Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Brasilia on 0,20‰. Maan Brasilia eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Brasiliasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Brasilia?

  Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Brasilia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 50 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Brasilia voit odottaa maksavan keskimäärin 11 € per päivä.

 • Kuinka paljon maassa Brasilia maksaa polttoaine?

  Viime viikolla bensiinin hinta maassa Brasilia oli keskimäärin 1,04 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Brasilia niin maasta Algeria löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,29 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,27 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.Etelä-Amerikka: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Brasilia? Nämä muut maat mantereella Etelä-Amerikka ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Brasilia
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00