Halvat lennot Bryssel

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bryssel

Yhteenveto Bryssel lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

16 €

Halvin meno-paluulennon hinta

31 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 16 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 31 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Nopein lento kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Bryssel mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Bryssel lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bryssel lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Eindhoven

HALVIN REITTI Helsinki - Bryssel

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 204 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRYSSELkesäkuu20% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Bryssel lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu14% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Bryssel lentojen keskimääräinen hinta on 253 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu184% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bryssel?

Halvat lennot Brysseliin, Belgian tunnetuimpaan metropoliin, myydään ennen kaikkea lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi marras- ja tammikuulle. Sää voi olla talven kuukausina viileä ja sateinen, mutta elämää ja EU-politiikkaa kuhiseva kiehtova kaupunki viehättää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina.

Milloin on siis paras aika matkustaa Brysseliin? Mieti haluatko nauttia kesän lämpimistä auringonsäteistä vai edullisista hinnoista. Matkat Brysseliin ovat suosittuja etenkin kesä- ja joulukuussa, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot kaupunkiin voi kuitenkin napata edullisesti lentotarjouksia seuraamalla käytännössä mille kuukaudelle tahansa.

Miettiessä, milloin halvat lennot Brysseliin kannattaa ostaa, kannattaa pitää kiinni noin kahden kuukauden nyrkkisäännöstä. Hieman alle 60 päivää ennen matkustusajankohtaa lennot ja majoituksen saa vielä edulliseen hintaan. Yleisesti ottaen lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat melko tasaiset ympäri vuoden, suuria hintapiikkejä ei ole. Lentoliput Brysseliin on siis helppo saada halpaan hintaan laajasta lentotarjonnasta.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Bryssel hintaan 26 €/henkilö, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Bryssel. Löydät halvimmat hinnat alueelle Bryssel valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi heinäkuu ajanjaksolle. heinäkuu aikana lennot kaupunkiin Bryssel ovat vielä keskimäärin 185 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Paras aika varata lento kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi on 44 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 222 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 31 €.

Bryssel kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Antwerpen Deurne lentokenttä (38 km kaupungin Bryssel keskustasta), Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä (44 km kaupungin Bryssel keskustasta), Liège Bierset lentokenttä (81 km kaupungin Bryssel keskustasta) tai Oostende Ostende-Bruges lentokenttä (110 km kaupungin Bryssel keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Bryssel on tyypillisesti Antwerpen Deurne lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 35 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Bryssel

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bryssel
Ryanair
31. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
7. kesäkuuta
CRL13:00Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
31. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
7. kesäkuuta
CRL13:00Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
18. kesäkuuta
CRL12:55Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
31. toukokuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
7. kesäkuuta
CRL09:30Bryssel Charleroi Brussels
25t 00m
1 välilasku
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
18. kesäkuuta
CRL12:55Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:55Bryssel Charleroi Brussels
18. kesäkuuta
CRL12:55Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bryssel

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bryssel, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
1 välilasku
CRL07:45Bryssel Charleroi Brussels
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:50Bryssel Charleroi Brussels
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 45m
CRL19:50Bryssel Charleroi Brussels

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bryssel

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel?

Finnair, Ryanair, Lufthansa ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bryssel rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Bryssel näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Bryssel

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Bryssel
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 143 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Bryssel ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bryssel lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Miten päästä lentokentälle Bryssel keskustaan

   Lennot Brysseliin voivat laskeutua joko kaupungin omalle kansainväliselle lentokentälle tai 46 kilometrin päässä Brysselistä sijaitsevalle Charleroin lentokentälle. Esimerkiksi Finnair liikennöi Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kun taas monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt käyttävät Charleroin kenttää, jolta pääsee Brysseliin parhaiten shuttle-bussien kyydissä.


   Bryssel: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bryssel
   Helsinki - Bryssel reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 35m
   Halvin hinta31 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bryssel

   Brysselin keskustassa on helppo kävellä, mutta matkailijoiden kannattaa käyttää hyväksi myös kaupungin erinomaista joukkoliikennejärjestelmää. Kaupungin bussien, metrojen ja raitovaunujen järjestelmä on sovitettu yhteen niin reittien kuin lippujenkin puolesta, eli sama lippu käy kaikkiin liikennevälineisiin. Kaupungin liikennettä operoi STIB/MIVB. Kertalippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 2,10 euroa ja on voimassa tunnin. Lippuja voi hankkia metroasemilta, joukkoliikenteen kioskeista, lehtikioskeista ja niin edelleen. Kymmenen matkan lipun saa hintaan 14 euroa.

   Metroasemat on helppo huomata sinivalkoisista M-kylteistä. Metrot kulkevat usein vain noin 15 minuutin välein, eli metro ei välttämättä ole kaupungin nopein liikenneväline. Jos haluat valita erikoisemman kulkuvälineen, kokeile vesibussia, joka kulkee Vilvoorden ja Brysselin välillä Senne-joen kanaalia pitkin noin kymmenen kilometrin pituisen matkan. Brysselin tavalliset taksit on helppo tunnistaa niiden mustakeltaisesta värityksestä.


   Kohteen Bryssel viisumivaatimukset

   Belgiaan on helppo matkustaa, sillä Belgia kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen – passia ei siis ole välttämätöntä ottaa mukaan Brysselin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Brysselissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlande.be/. Belgiaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


   Aloita matkan suunnittelu - Bryssel


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bryssel

   Vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia. Etsi lentoja etenkin suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle.

   Keskusaukio Grand-Place, Atomium-monumentti ja kuninkaallinen palatsi kuuluvat näyttävän kaupungin vetonauloihin.

   Saat kaiken tarvittavan Brysselistä.

   Bryssel on suhteellisen turvallinen suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Hanavettä voi juoda.

   Tippaaminen ei ole pakollista, mutta hyvästä palvelusta voi jättää juomarahan.

   Matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso vastaa pitkälti Suomen hintatasoa, esimerkiksi ravintolaruoka voi olla kalliimpaakin.

   Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Teitä pitkin välimatka on noin 2050 kilometriä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Belgia

   Eikö sittenkään Bryssel? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Belgia

   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bryssel.

   Löydät lennot kohteeseen Bryssel joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun kaikki mahdolliset Bryssel lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Bryssel on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.