Halvat lennot Bryssel

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Bryssel (BRU)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bryssel lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bryssel lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bryssel

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 180 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRYSSELkesäkuu17% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Bryssel lennot maksavat keskimäärin vain 163 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu13% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Bryssel lentojen keskimääräinen hinta on 223 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu182% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Brysseliin?

Halvat lennot Brysseliin, Belgian tunnetuimpaan metropoliin, myydään ennen kaikkea lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi marras- ja tammikuulle. Sää voi olla talven kuukausina viileä ja sateinen, mutta elämää ja EU-politiikkaa kuhiseva kiehtova kaupunki viehättää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina.

Milloin on siis paras aika matkustaa Brysseliin? Mieti haluatko nauttia kesän lämpimistä auringonsäteistä vai edullisista hinnoista. Matkat Brysseliin ovat suosittuja etenkin kesä- ja joulukuussa, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot kaupunkiin voi kuitenkin napata edullisesti lentotarjouksia seuraamalla käytännössä mille kuukaudelle tahansa.

Miettiessä, milloin halvat lennot Brysseliin kannattaa ostaa, kannattaa pitää kiinni noin kahden kuukauden nyrkkisäännöstä. Hieman alle 60 päivää ennen matkustusajankohtaa lennot ja majoituksen saa vielä edulliseen hintaan. Yleisesti ottaen lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat melko tasaiset ympäri vuoden, suuria hintapiikkejä ei ole. Lentoliput Brysseliin on siis helppo saada halpaan hintaan laajasta lentotarjonnasta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bryssel?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Bryssel hintaan 7 €/henkilö, mikä on 98 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Bryssel. Löydät halvimmat hinnat alueelle Bryssel valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bryssel?

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bryssel. Lennot maksavat noin 163 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. heinäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bryssel, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 163 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bryssel?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bryssel reitille 43 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bryssel hintaan 197 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bryssel kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 105 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bryssel?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Bryssel kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 205 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bryssel sunnuntai aikana on 227 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bryssel?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bryssel lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 185 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bryssel, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Bryssel ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 237 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Bryssel lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bryssel kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Antwerpen Deurne lentokenttä (38 km kaupungin Bryssel keskustasta), Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä (44 km kaupungin Bryssel keskustasta), Liège Bierset lentokenttä (81 km kaupungin Bryssel keskustasta) tai Oostende Ostende-Bruges lentokenttä (110 km kaupungin Bryssel keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Bryssel lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Bryssel on tyypillisesti Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 277 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bryssel

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bryssel
SAS
13. elokuuta
07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
14:20Bryssel Bruxelles-National
15. elokuuta
15:30Bryssel Bruxelles-National
4t 00m
1 välilasku
19:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. toukokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 25m
2 välilaskua
10:35Bryssel Bruxelles-National
10. toukokuuta
02:25Bryssel Bruxelles-National
4t 35m
1 välilasku
07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
7. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
13:55Bryssel Bruxelles-National
13. toukokuuta
06:00Bryssel Bruxelles-National
9t 05m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. toukokuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
2 välilaskua
19:45Bryssel Bruxelles-National
30. toukokuuta
05:10Bryssel Bruxelles-National
7t 25m
1 välilasku
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. syyskuuta
05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
13:50Bryssel Charleroi Brussels
5. syyskuuta
08:25Bryssel Charleroi Brussels
11t 20m
1 välilasku
19:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. toukokuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 15m
2 välilaskua
19:45Bryssel Bruxelles-National
30. toukokuuta
03:05Bryssel Bruxelles-National
9t 30m
1 välilasku
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bryssel

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bryssel, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Finnair
27. huhtikuuta
12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
15:15Bryssel Bruxelles-National
Finnair
19. huhtikuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
06:15Bryssel Bruxelles-National
KLM
27. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
19:05Bryssel Bruxelles-National

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bryssel

Suorat lennot Brysseliin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair, joka lentää kaupunkiin parhaimmillaan neljä lentoa päivässä. Edullisia lentoyhteyksiä Brysseliin tarjoavat vaihtokenttien kautta muun muassa SAS, airBaltic, CSA, Lufthansa ja KLM – vaihtoehtoja on monia. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia 30 minuuttia, vaihtokenttien kautta lennettynä matka-aika venyy vähintään noin neljään tuntiin. Lähtökenttä kaikille lähteville lennoille on Helsinki-Vantaan lentoasema. Koska Brysselin lennot ovat Euroopan sisäisiä lentoja, ei esimerkiksi Finnairin Economy-luokan lentojen hintaan sisälly ruokatarjoilua. Usein edullisimpaan lipputyyppiin ei myöskään sisälly lainkaan ruumaan meneviä matkatavaroita, mutta ruumaan kirjattavan matkatavaran voi liittää lippuun lisämaksusta. Useimmat lennot laskeutuvat Brysselin kansainväliselle Brussels Airport -lentoasemalle, kaupungin läheisyyteen.


Miten pääsen lentokentältä Brysselin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bryssel lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Brysseliin voivat laskeutua joko kaupungin omalle kansainväliselle lentokentälle tai 46 kilometrin päässä Brysselistä sijaitsevalle Charleroin lentokentälle. Esimerkiksi Finnair liikennöi Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kun taas monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt käyttävät Charleroin kenttää, jolta pääsee Brysseliin parhaiten shuttle-bussien kyydissä.


Suositut lentoreitit Bryssel

Etsityimmät lennot Bryssel sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bryssel reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 35m
Halvin hinta
127 €
Kajaani - Bryssel reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 00m
Halvin hinta
293 €

Liikkuminen Brysselissä?

Brysselin keskustassa on helppo kävellä, mutta matkailijoiden kannattaa käyttää hyväksi myös kaupungin erinomaista joukkoliikennejärjestelmää. Kaupungin bussien, metrojen ja raitovaunujen järjestelmä on sovitettu yhteen niin reittien kuin lippujenkin puolesta, eli sama lippu käy kaikkiin liikennevälineisiin. Kaupungin liikennettä operoi STIB/MIVB. Kertalippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 2,10 euroa ja on voimassa tunnin. Lippuja voi hankkia metroasemilta, joukkoliikenteen kioskeista, lehtikioskeista ja niin edelleen. Kymmenen matkan lipun saa hintaan 14 euroa. [Tarkistettu 22.6.2017]

Metroasemat on helppo huomata sinivalkoisista M-kylteistä. Metrot kulkevat usein vain noin 15 minuutin välein, eli metro ei välttämättä ole kaupungin nopein liikenneväline. Jos haluat valita erikoisemman kulkuvälineen, kokeile vesibussia, joka kulkee Vilvoorden ja Brysselin välillä Senne-joen kanaalia pitkin noin kymmenen kilometrin pituisen matkan. Brysselin tavalliset taksit on helppo tunnistaa niiden mustakeltaisesta värityksestä.


Tarvitaanko Brysseliin passi?

Belgiaan on helppo matkustaa, sillä Belgia kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen – passia ei siis ole välttämätöntä ottaa mukaan Brysselin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Brysselissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlande.be/. Belgiaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä Brysseliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Brysseliin?

Vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia. Etsi lentoja etenkin suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Brysselin nähtävyydet?

Keskusaukio Grand-Place, Atomium-monumentti ja kuninkaallinen palatsi kuuluvat näyttävän kaupungin vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Brysseliin?

Saat kaiken tarvittavan Brysselistä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Brysselissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Brysselissä turvallista?

Bryssel on suhteellisen turvallinen suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Brysselissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Brysselissä?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta hyvästä palvelusta voi jättää juomarahan.

Millainen on Brysselin hintataso?

Matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso vastaa pitkälti Suomen hintatasoa, esimerkiksi ravintolaruoka voi olla kalliimpaakin.

Mikä on aikaero Suomi-Belgia?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bryssel?

Teitä pitkin välimatka on noin 2050 kilometriä.



Lennot muihin kaupunkeihin Belgia

Sittenkin jotain muuta, kuin Bryssel? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Belgia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka