Etsi halpoja lentoja Brysseliin alk. 40 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Brysseliin

Yhteenveto Brysselin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

92 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 92 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Charleroi Brussels).
Nopein lento kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Bruxelles-National).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bryssel mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Brysselin lentotiedot ja trendit

Tutustu Brysselin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bryssel?

Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Bryssel ovat vielä keskimäärin 141 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bryssel?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Bryssel hintaan 90 €/henkilö, mikä on 46 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Bryssel. Löydät halvimmat hinnat alueelle Bryssel valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bryssel?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Bryssel riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Bryssel Bruxelles-National (suosituin lentokenttä alueella Bryssel) niin lentoaika on keskimäärin 2t 35m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Bryssel Bruxelles-National, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bryssel?

Paras aika varata lento kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 177 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 148 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bryssel lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bryssel lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Eindhoven

HALVIN REITTI Helsinki - Bryssel

Helsinki (HEL) - Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä (CRL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bryssel Charleroi Brussels, jolloin hinta on keskimääräinen 94 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRYSSELtammikuu30% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bryssel lennot maksavat keskimäärin vain 125 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu44% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bryssel lentojen keskimääräinen hinta on 256 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu121% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Brysseliin

Halvat lennot Brysseliin, Belgian tunnetuimpaan metropoliin, myydään ennen kaikkea lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi marras- ja tammikuulle. Sää voi olla talven kuukausina viileä ja sateinen, mutta elämää ja EU-politiikkaa kuhiseva kiehtova kaupunki viehättää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina.

Milloin on siis paras aika matkustaa Brysseliin? Mieti haluatko nauttia kesän lämpimistä auringonsäteistä vai edullisista hinnoista. Matkat Brysseliin ovat suosittuja etenkin kesä- ja joulukuussa, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot kaupunkiin voi kuitenkin napata edullisesti lentotarjouksia seuraamalla käytännössä mille kuukaudelle tahansa.

Miettiessä, milloin halvat lennot Brysseliin kannattaa ostaa, kannattaa pitää kiinni noin kahden kuukauden nyrkkisäännöstä. Hieman alle 60 päivää ennen matkustusajankohtaa lennot ja majoituksen saa vielä edulliseen hintaan. Yleisesti ottaen lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat melko tasaiset ympäri vuoden, suuria hintapiikkejä ei ole. Lentoliput Brysseliin on siis helppo saada halpaan hintaan laajasta lentotarjonnasta.

Bryssel kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Antwerpen Deurne lentokenttä (38 km Bryssel keskustasta), Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä (44 km Bryssel keskustasta), Liège Bierset lentokenttä (81 km Bryssel keskustasta) tai Oostende Ostende-Bruges lentokenttä (110 km Bryssel keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Bryssel on tyypillisesti Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 168 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bryssel

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bryssel
Ryanair
20. marraskuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
CRL08:35Bryssel Charleroi Brussels
27. marraskuuta
CRL01:30Bryssel Charleroi Brussels
2t 45m
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
18. syyskuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
CRL19:50Bryssel Charleroi Brussels
22. syyskuuta
CRL12:35Bryssel Charleroi Brussels
2t 40m
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. marraskuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
CRL08:35Bryssel Charleroi Brussels
27. marraskuuta
CRL03:50Bryssel Charleroi Brussels
9t 25m
1 välilasku
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
27. syyskuuta
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
BRU15:20Bryssel Bruxelles-National
4. lokakuuta
BRU15:00Bryssel Bruxelles-National
21t 05m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. marraskuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
CRL08:35Bryssel Charleroi Brussels
27. marraskuuta
CRL03:50Bryssel Charleroi Brussels
24t 25m
1 välilasku
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
17. elokuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
BRU15:20Bryssel Bruxelles-National
24. elokuuta
BRU15:00Bryssel Bruxelles-National
21t 05m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bryssel

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bryssel, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Ryanair ja Scandinavian Airlines
Ryanair
21. heinäkuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
CRL19:30Bryssel Charleroi Brussels
Ryanair
17. heinäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
CRL19:50Bryssel Charleroi Brussels
Ryanair
24. heinäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
CRL19:50Bryssel Charleroi Brussels

Muut matkustamoluokat Bryssel lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bryssel lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bryssel

Bryssel ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bryssel lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Bryssel keskustaan

Lennot Brysseliin voivat laskeutua joko kaupungin omalle kansainväliselle lentokentälle tai 46 kilometrin päässä Brysselistä sijaitsevalle Charleroin lentokentälle. Esimerkiksi Finnair liikennöi Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kun taas monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt käyttävät Charleroin kenttää, jolta pääsee Brysseliin parhaiten shuttle-bussien kyydissä.


Bryssel: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bryssel
Helsinki - Bryssel reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta129 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bryssel

Brysselin keskustassa on helppo kävellä, mutta matkailijoiden kannattaa käyttää hyväksi myös kaupungin erinomaista joukkoliikennejärjestelmää. Kaupungin bussien, metrojen ja raitovaunujen järjestelmä on sovitettu yhteen niin reittien kuin lippujenkin puolesta, eli sama lippu käy kaikkiin liikennevälineisiin. Kaupungin liikennettä operoi STIB/MIVB. Kertalippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 2,10 euroa ja on voimassa tunnin. Lippuja voi hankkia metroasemilta, joukkoliikenteen kioskeista, lehtikioskeista ja niin edelleen. Kymmenen matkan lipun saa hintaan 14 euroa.

Metroasemat on helppo huomata sinivalkoisista M-kylteistä. Metrot kulkevat usein vain noin 15 minuutin välein, eli metro ei välttämättä ole kaupungin nopein liikenneväline. Jos haluat valita erikoisemman kulkuvälineen, kokeile vesibussia, joka kulkee Vilvoorden ja Brysselin välillä Senne-joen kanaalia pitkin noin kymmenen kilometrin pituisen matkan. Brysselin tavalliset taksit on helppo tunnistaa niiden mustakeltaisesta värityksestä.


Kohteen Bryssel viisumivaatimukset

Belgiaan on helppo matkustaa, sillä Belgia kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen – passia ei siis ole välttämätöntä ottaa mukaan Brysselin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Brysselissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlande.be/. Belgiaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Bryssel


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bryssel

Vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia. Etsi lentoja etenkin suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle.

Keskusaukio Grand-Place, Atomium-monumentti ja kuninkaallinen palatsi kuuluvat näyttävän kaupungin vetonauloihin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Belgia

Eikö sittenkään Bryssel? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Belgia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bryssel.

Löydät lennot kohteeseen Bryssel joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.