Halvat lennot Bryssel

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Bryssel (BRU)
ma 21.6.
ma 28.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bryssel lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bryssel lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bryssel Bruxelles-National lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bryssel

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BRYSSELkesäkuu17% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Bryssel lennot maksavat keskimäärin vain 163 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu13% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Bryssel lentojen keskimääräinen hinta on 223 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BRYSSEL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu182% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bryssel kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Brysseliin?

Halvat lennot Brysseliin, Belgian tunnetuimpaan metropoliin, myydään ennen kaikkea lomasesonkien ulkopuolelle, esimerkiksi marras- ja tammikuulle. Sää voi olla talven kuukausina viileä ja sateinen, mutta elämää ja EU-politiikkaa kuhiseva kiehtova kaupunki viehättää matkailijoita kaikkina vuodenaikoina.

Milloin on siis paras aika matkustaa Brysseliin? Mieti haluatko nauttia kesän lämpimistä auringonsäteistä vai edullisista hinnoista. Matkat Brysseliin ovat suosittuja etenkin kesä- ja joulukuussa, jolloin myös hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot kaupunkiin voi kuitenkin napata edullisesti lentotarjouksia seuraamalla käytännössä mille kuukaudelle tahansa.

Miettiessä, milloin halvat lennot Brysseliin kannattaa ostaa, kannattaa pitää kiinni noin kahden kuukauden nyrkkisäännöstä. Hieman alle 60 päivää ennen matkustusajankohtaa lennot ja majoituksen saa vielä edulliseen hintaan. Yleisesti ottaen lentolippujen hinnat kaupunkiin ovat melko tasaiset ympäri vuoden, suuria hintapiikkejä ei ole. Lentoliput Brysseliin on siis helppo saada halpaan hintaan laajasta lentotarjonnasta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bryssel?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Bryssel hintaan 7 €/henkilö, mikä on 98 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Bryssel. Löydät halvimmat hinnat alueelle Bryssel valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bryssel?

Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi heinäkuu ajanjaksolle. heinäkuu aikana lennot kaupunkiin Bryssel ovat vielä keskimäärin 163 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bryssel?

Paras aika varata lento kohteeseen Bryssel kohteesta Suomi on 43 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 197 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 110 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bryssel?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Bryssel kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 205 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Bryssel sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 228 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bryssel?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bryssel ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bryssel keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 185 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bryssel, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 237 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Bryssel lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bryssel kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Antwerpen Deurne lentokenttä (38 km kaupungin Bryssel keskustasta), Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä (44 km kaupungin Bryssel keskustasta), Liège Bierset lentokenttä (81 km kaupungin Bryssel keskustasta) tai Oostende Ostende-Bruges lentokenttä (110 km kaupungin Bryssel keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Bryssel lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Bryssel on tyypillisesti Bryssel Charleroi Brussels lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 278 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bryssel

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bryssel
KLM
23. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 15m
1 välilasku
BRU07:00Bryssel Bruxelles-National
4. elokuuta
BRU14:10Bryssel Bruxelles-National
5t 05m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. heinäkuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
BRU19:20Bryssel Bruxelles-National
13. heinäkuuta
BRU03:25Bryssel Bruxelles-National
4t 55m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
19. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
BRU18:40Bryssel Bruxelles-National
23. marraskuuta
BRU02:30Bryssel Bruxelles-National
4t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
19. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
BRU18:40Bryssel Bruxelles-National
23. marraskuuta
BRU02:30Bryssel Bruxelles-National
4t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
19. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
BRU18:40Bryssel Bruxelles-National
23. marraskuuta
BRU02:30Bryssel Bruxelles-National
4t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
BRU10:00Bryssel Bruxelles-National
30. heinäkuuta
BRU03:05Bryssel Bruxelles-National
4t 40m
1 välilasku
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bryssel

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bryssel, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Useita lentoyhtiöitä
3. heinäkuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
1 välilasku
CRL15:55Bryssel Charleroi Brussels
SAS
19. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
BRU06:50Bryssel Bruxelles-National
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 15m
2 välilaskua
BRU04:50Bryssel Bruxelles-National

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bryssel

Suorat lennot Brysseliin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair, joka lentää kaupunkiin parhaimmillaan neljä lentoa päivässä. Edullisia lentoyhteyksiä Brysseliin tarjoavat vaihtokenttien kautta muun muassa SAS, airBaltic, CSA, Lufthansa ja KLM – vaihtoehtoja on monia. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia 30 minuuttia, vaihtokenttien kautta lennettynä matka-aika venyy vähintään noin neljään tuntiin. Lähtökenttä kaikille lähteville lennoille on Helsinki-Vantaan lentoasema. Koska Brysselin lennot ovat Euroopan sisäisiä lentoja, ei esimerkiksi Finnairin Economy-luokan lentojen hintaan sisälly ruokatarjoilua. Usein edullisimpaan lipputyyppiin ei myöskään sisälly lainkaan ruumaan meneviä matkatavaroita, mutta ruumaan kirjattavan matkatavaran voi liittää lippuun lisämaksusta. Useimmat lennot laskeutuvat Brysselin kansainväliselle Brussels Airport -lentoasemalle, kaupungin läheisyyteen.


Miten pääsen lentokentältä Brysselin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bryssel lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Brysseliin voivat laskeutua joko kaupungin omalle kansainväliselle lentokentälle tai 46 kilometrin päässä Brysselistä sijaitsevalle Charleroin lentokentälle. Esimerkiksi Finnair liikennöi Brysselin kansainväliselle lentokentälle, kun taas monet eurooppalaiset halpalentoyhtiöt käyttävät Charleroin kenttää, jolta pääsee Brysseliin parhaiten shuttle-bussien kyydissä.


Suositut lentoreitit Bryssel

Etsityimmät lennot Bryssel sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bryssel reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 35m
Halvin hinta
155 €
Kajaani - Bryssel reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 00m
Halvin hinta
294 €

Liikkuminen Brysselissä?

Brysselin keskustassa on helppo kävellä, mutta matkailijoiden kannattaa käyttää hyväksi myös kaupungin erinomaista joukkoliikennejärjestelmää. Kaupungin bussien, metrojen ja raitovaunujen järjestelmä on sovitettu yhteen niin reittien kuin lippujenkin puolesta, eli sama lippu käy kaikkiin liikennevälineisiin. Kaupungin liikennettä operoi STIB/MIVB. Kertalippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 2,10 euroa ja on voimassa tunnin. Lippuja voi hankkia metroasemilta, joukkoliikenteen kioskeista, lehtikioskeista ja niin edelleen. Kymmenen matkan lipun saa hintaan 14 euroa. [Tarkistettu 22.6.2017]

Metroasemat on helppo huomata sinivalkoisista M-kylteistä. Metrot kulkevat usein vain noin 15 minuutin välein, eli metro ei välttämättä ole kaupungin nopein liikenneväline. Jos haluat valita erikoisemman kulkuvälineen, kokeile vesibussia, joka kulkee Vilvoorden ja Brysselin välillä Senne-joen kanaalia pitkin noin kymmenen kilometrin pituisen matkan. Brysselin tavalliset taksit on helppo tunnistaa niiden mustakeltaisesta värityksestä.


Tarvitaanko Brysseliin passi?

Belgiaan on helppo matkustaa, sillä Belgia kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen – passia ei siis ole välttämätöntä ottaa mukaan Brysselin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Brysselissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finlande.be/. Belgiaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä Brysseliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Brysseliin?

Vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia. Etsi lentoja etenkin suosittujen lomasesonkien ulkopuolelle.

Kiinnostavatko Brysselin nähtävyydet?

Keskusaukio Grand-Place, Atomium-monumentti ja kuninkaallinen palatsi kuuluvat näyttävän kaupungin vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Brysseliin?

Saat kaiken tarvittavan Brysselistä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Brysselissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Brysselissä turvallista?

Bryssel on suhteellisen turvallinen suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Brysselissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Brysselissä?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta hyvästä palvelusta voi jättää juomarahan.

Millainen on Brysselin hintataso?

Matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso vastaa pitkälti Suomen hintatasoa, esimerkiksi ravintolaruoka voi olla kalliimpaakin.

Mikä on aikaero Suomi-Belgia?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bryssel?

Teitä pitkin välimatka on noin 2050 kilometriä.Lennot muihin kaupunkeihin Belgia

Sittenkin jotain muuta, kuin Bryssel? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Belgia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka