Etsi halvat lennot Bogotá

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bogotá

Yhteenveto Bogotá lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

457 €

Nopein lentoaika

19t 00m
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bogotá kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 457 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bogotá El Dorado).
Nopein lento kohteeseen Bogotá kohteesta Suomi kestää 19t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bogotá El Dorado).

Bogotá lentotiedot ja trendit

Tutustu Bogotá lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bogotá?

Jos et halua vierailla kaupungissa Bogotá lokakuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 861 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bogotá?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bogotá on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bogotá perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 897 €. Lennot reitille Suomi - Bogotá sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1086 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bogotá?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Bogotá on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 869 €. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 985 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bogotá?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Bogotá vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Bogotá El Dorado (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 27t 20m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Bogotá on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Bogotá El Dorado lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bogotá?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Bogotá on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 1033 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Bogotá tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Bogotá hintaan 942 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bogotá lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bogotá lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bogotá

HALVIN REITTI Helsinki - Bogotá

Helsinki (HEL) - Bogotá (BOG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bogotá kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bogotá El Dorado, jolloin hinta on keskimääräinen 1033 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BOGOTÁlokakuu18% halvempilokakuu aikana Helsinki - Bogotá lennot maksavat keskimäärin vain 845 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BOGOTÁ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu57% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bogotá lentojen keskimääräinen hinta on 1626 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BOGOTÁ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu455% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bogotá kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bogotá

Villavicencio La Vanguardia lentokenttä, Ibague lentokenttä tai Manizales La Nubia lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Bogotá.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bogotá

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bogotá
0

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bogotá?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bogotá

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bogotá?

KLM, Air France, Turkish Airlines ja American Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bogotá rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Bogotá näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Bogotá

Kohteeseen Bogotá on 14 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Madrid-Barajas kohteeseen Bogotá, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Bogotá.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Bogotá maksoi 720 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 158 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,0/10.

Air France lennot kohteeseen Bogotá

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Bogotá on Air France (7,6/10, 276 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Bogotá saapuvat kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, mutta kohteeseen Bogotá on maailmanlaajuisesti 7 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 654 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bogotá, meno-paluu).


Bogotá: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bogotá
Helsinki - Bogotá reitin lennot
Nopein lentoaika27t 20m
Halvin hinta728 €

Aloita matkan suunnittelu - Bogotá


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kolumbia

Eikö sittenkään Bogotá? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kolumbia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Bogotá.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Bogotá tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Bogotá.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Bogotá on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.