Autovia autonvuokraukset kaupungista Verona

Etsi ja vertaa hyviä Autovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Verona

Verona, VE, Italia
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Verona, VE, Italia
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Verona Autovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autovia vuokra-autojen sijainneista Verona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Autovia autonvuokrauksesta kaupungissa Verona

Autovia haluaa varmistaa, että Verona alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Autovia on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Verona vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Tällä hetkellä vuokraamolla Autovia on 1 toimipaikka kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä:
Verona airport.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Autovia jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Verona kesäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 37 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 35 € per päivä. Otathan huomioon, että Autovia tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräiseen hintaan 37 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Autovia kaupungissa Verona on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 67 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Verona vuokraamolta Autovia varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 37 € per päivä Edullinen autosta on myös 4 % halvempaa kuin kalleimman Autovia auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Vuokraamolla Autovia on 4 toimipistettä kaupungissa Verona. Käyttäjiemme mukaan suosituin Autovia toimipiste kaupungissa Verona sijaitsee osoitteessa Via del Lavoro 27/A. 52 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Autovia auton kaupungissa Verona teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Verona

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Autovia? Vertaile muiden suosittujen Verona autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia