Ecovia autonvuokraukset kaupungista Verona

Etsi ja vertaa hyviä Ecovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Verona

Verona, VE, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Verona, VE, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ecovia vuokra-autotarjoukset Verona, Veneto

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 77 €

Kaikki autotyypit

18 € - 77 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ecovia Verona, Veneto on huhtikuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 63 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ecovia Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Verona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ecovia Verona on huhtikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ecovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Verona Ecovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ecovia vuokra-autojen sijainneista Verona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ecovia

6 sijaintia

Tietoja Ecovia autonvuokrauksesta kaupungissa Verona

Onko vuokraamolla Ecovia toimipistettä kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Ecovia kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (Verona Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Ecovia, kun vierailet kaupungissa Verona kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 60 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Ecovia kaupungissa Verona lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Ecovia autonvuokraustarjouksia kaupungissa Verona niinkin alhaiseen hintaan kuin 57 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Ecovia autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Verona?

Vuokraamolla Ecovia on 6 toimipistettä kaupungissa Verona. Heidän Verona Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Ecovia auton kaupungissa Verona, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Ecovia Verona Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Verona hinnat?

autoa Verona hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Verona?

syyskuuta 2023 alkaen 101 toimijaa on valittavissa autoa Verona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Verona?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Verona. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Verona?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Verona, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Ecovia autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Verona

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Ecovia? Vertaile muiden suosittujen Verona autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Verona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.