Ecovia autonvuokraukset kaupungista Verona

Etsi ja vertaa hyviä Ecovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Verona

Verona, VE, Italia
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Verona, VE, Italia
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Verona Ecovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ecovia vuokra-autojen sijainneista Verona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Ecovia autonvuokrauksesta kaupungissa Verona

Ecovia haluaa varmistaa, että Verona alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Ecovia on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Verona vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Ecovia kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä (Verona Airport).

Keskimääräisen hinnan ollessa 102 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Ecovia kaupungissa Verona syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Ecovia autonvuokraustarjouksia kaupungissa Verona niinkin alhaiseen hintaan kuin 101 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Ecovia on 6 toimipistettä kaupungissa Verona. Heidän Verona Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Ecovia auton kaupungissa Verona, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Ecovia Verona Airport toimipisteestä.


Ecovia autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Ecovia vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano ja Bologna

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Verona

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Ecovia? Vertaile muiden suosittujen Verona autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia