NOLEGGIARE autonvuokraukset kaupungista Verona

Etsi ja vertaa hyviä NOLEGGIARE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Verona

Verona, VE, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Verona, VE, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset Verona, Veneto

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 115 €

Kaikki autotyypit

15 € - 111 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta NOLEGGIARE Verona, Veneto on helmikuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 78 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Verona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto NOLEGGIARE Verona on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

37 €/pvä

18 elo - 25 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

44 €/pvä

17 elo - 27 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
NOLEGGIARE

46 €/pvä

17 elo - 27 elo
Chevrolet Sonic Sedan

Verona NOLEGGIARE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista NOLEGGIARE vuokra-autojen sijainneista Verona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja NOLEGGIARE autonvuokrauksesta kaupungissa Verona

NOLEGGIARE haluaa varmistaa, että Verona alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena NOLEGGIARE on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Verona vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

NOLEGGIARE autonvuokraus kaupungissa Verona kuukauden syyskuu aikana maksaa keskimäärin 106 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden syyskuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 91 € per päivä vuoraamon NOLEGGIARE autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Verona viikon ajaksi, 744 € on keskimääräinen NOLEGGIARE autonvuorauksen hinta.

Tällä hetkellä vuokraamolla NOLEGGIARE on 1 toimipaikka kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä:
Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat NOLEGGIARE autoja kaupungissa Verona pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 113 €/päivä ja 94 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 86 €/päivä hinnallaan Keskikokoinen on on halvin NOLEGGIARE vuokra-autotyyppi kaupungissa Verona (17 % halvempi kuin kallein NOLEGGIARE vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 13 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata NOLEGGIARE auton vieraillessaan kaupungissa Verona valitsivat Keskikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että NOLEGGIARE tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Verona löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka NOLEGGIARE omistaa. Osoitteessa Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo, Verona sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat NOLEGGIARE auton kaupungissa Verona noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo sijaitsevasta toimipisteestä.


NOLEGGIARE autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Milano ja Rooma