NOLEGGIARE autonvuokraukset kaupungista Verona

Etsi ja vertaa hyviä NOLEGGIARE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Verona

Verona, VE, Italia
6. joulukuu — 13. joulukuu
Verona, VE, Italia
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

NOLEGGIARE vuokra-autotarjoukset Verona, Veneto

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 74 €

Kaikki autotyypit

30 € - 111 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta NOLEGGIARE Verona, Veneto on helmikuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta NOLEGGIARE Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Verona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto NOLEGGIARE Verona on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo NOLEGGIARE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Verona NOLEGGIARE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista NOLEGGIARE vuokra-autojen sijainneista Verona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

NOLEGGIARE

5 sijaintia

Tietoja NOLEGGIARE autonvuokrauksesta kaupungissa Verona

Onko vuokraamolla NOLEGGIARE toimipistettä kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla NOLEGGIARE on 1 toimipaikka kentällä Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä:
Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta NOLEGGIARE , kun vierailet kaupungissa Verona kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat NOLEGGIARE autoja kaupungissa Verona pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 36 €/päivä ja 32 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon NOLEGGIARE halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Verona?

Keskimääräisellä 36 €/päivä hinnallaan Edullinen on on halvin NOLEGGIARE vuokra-autotyyppi kaupungissa Verona (9 % halvempi kuin kallein NOLEGGIARE vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 15 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata NOLEGGIARE auton vieraillessaan kaupungissa Verona valitsivat Edullinen säästääkseen rahaa. Muista, että NOLEGGIARE tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta NOLEGGIARE autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Verona?

Kaupungista Verona löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka NOLEGGIARE omistaa. Osoitteessa Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo, Verona sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat NOLEGGIARE auton kaupungissa Verona noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aeroporto Villafranca Apt Valerio Catullo sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Verona hinnat?

autoa Verona hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Verona?

marraskuuta 2023 alkaen 101 toimijaa on valittavissa autoa Verona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Verona?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Verona. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Verona?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Verona, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Verona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.