Hertz autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, CA, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
San Jose, CA, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,9

Value

6,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä San Josén kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 2 toimipaikkaakentällä San Josén kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 1659 Airport Blvd ja 170 S. Market Street.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Jose?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Jose (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa San Jose kuukauden marraskuu aikana?

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa San Jose kuukauden marraskuu aikana. Vuokraamon Hertz Tila-auto autot maksavat keskimäärin 64 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 54 € päivä päivä kuukauden marraskuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Jose?

Kaupungista San Jose löytyy Hertz vuokraamolta 11 toimipistettä. 3565 Stevens Creek Blvd on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 38 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista San Jose tekivät sen osoitteessa 3565 Stevens Creek Blvd sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Jose hinnat?

autoa San Jose hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Jose?

lokakuuta 2023 alkaen 54 toimijaa on valittavissa autoa San Jose osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Jose?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien San Jose. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Jose?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa San Jose. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Hertz in Los Angeles, Hertz in San Francisco ja Hertz in San Diego

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Jose

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.