Autonvuokraus Coffs Harbour, Australia

Haussa halpa vuokra-auto Coffs Harbour, Australia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Coffs Harbour, NSW, Australia
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Coffs Harbour, NSW, Australia
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Coffs Harbour: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Coffs Harbour, Australia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Coffs Harbour, Australia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Coffs Harbour lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Coffs Harbour

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Coffs Harbour noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Coffs Harbour. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Coffs Harbour autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Coffs Harbour, Australia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Coffs Harbour huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Coffs Harbour taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 110 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Coffs Harbour rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Coffs Harbour?

  Hyundai Accent ja Ford Focus automallit kaupungissa Coffs Harbour ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Coffs Harbour voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 29 €/päivä ja alhaisimmillaan 19 €/päivä. Ford Focus vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 44 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 21 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Coffs Harbour, Australia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Coffs Harbour kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 23 °C lämpötiloja ja 190 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Coffs Harbour aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

 • Onko sää kaupungissa Coffs Harbour samanlainen kuin muualla Uusi Etelä-Wales alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Coffs Harbour road triplle alueelle Uusi Etelä-Wales tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 22 °C ja sademäärän vastaavasti 130 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Coffs Harbour