Autonvuokraus Rochester, Minnesota

Haussa halpa vuokra-auto Rochester, MN? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rochester, MN, Yhdysvallat
30. tammikuu — 6. helmikuu
Sama palautus
Rochester, MN, Yhdysvallat
su 30/1
Keskipäivä
su 6/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Rochester: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rochester, MN
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,1

Value

9,1
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,5

Value

6,0
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rochester, MN kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rochester

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rochester noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. National, Enterprise ja Budget ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Rochester autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Rochester, MN autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Rochester olevat suositut autovuokraamot, kuten National, Enterprise ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Rochester, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rochester, MN?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Rochester tulisi sinun noudattaa kaupungin 40 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Rochester kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Rochester ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rochester?

  Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto kaupungissa Rochester.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 20 €/pvä kaupungissa Rochester, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 41 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Rochester on Chevrolet Malibu keskimääräisen hinnan ollessa 47 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 25 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Rochester, MN kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Rochester kuukauden tammikuu aikana on −9 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 23 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Rochester. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Rochester samanlainen kuin muualla Minnesota alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rochester road triplle alueelle Minnesota tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −9 °C ja sademäärän vastaavasti 23 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Rochester