Autonvuokraus Ordu, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Ordu, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ordu, Turkki
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Ordu, Turkki
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Ordu: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ordu, Turkki
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ordu, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Trabzon lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ordu

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ordu noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Budget on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Ordu. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Ordu autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ordu, Turkki?

  Kun ajat Ordu kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Ordu kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ordu?

  Keskimääräiseen hintaan 37 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 23 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Ordu on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Escape vuokraaminen kaupungissa Ordu keskimääräiseen hintaan 65 €/pvä (59 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Ordu, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ordu kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 97 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Ordu kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Ordu. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Ordu vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus.