Autonvuokraukset kohteessa Pasadena, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Pasadena, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pasadena, CA, Yhdysvallat
8. heinäkuu — 15. heinäkuu
Sama palautus
Pasadena, CA, Yhdysvallat
pe 8/7
Keskipäivä
pe 15/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pasadena autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pasadena, Kalifornia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,7

Value

6,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

5,3

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Pasadena

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Pasadena

Suosituin malli

Hyundai Accent
Kohteen Pasadena suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Accent. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Sentra.

Vuokraa auto läheltä kohteen Pasadena suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pasadena

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pasadena - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pasadena, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Pasadena vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Pasadena, kuten Enterprise, Hertz ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kun ajat Pasadena kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Pasadena kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Yleensä sää kaupungissa Pasadena kuukauden heinäkuu aikana on 23 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 1 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Pasadena road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden heinäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 21 °C ja sademäärän vastaavasti 0,6 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Pasadena

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Pasadena

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Pasadena


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pasadena. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Pasadena suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Pasadena, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Pasadena.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Pasadena autonvuokrauksissa.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Pasadena vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.