Autonvuokraukset kohteessa Pasadena, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Pasadena, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Pasadena, CA, Yhdysvallat
5. december — 12. december
Pasadena, CA, Yhdysvallat
tir. 5/12
Keskipäivä
tir. 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Pasadena

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Pasadena

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Pasadena?

Toyota RAV4 ja Dodge Grand Caravan automallit kaupungissa Pasadena ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Toyota RAV4 vuokrahinnat kaupungissa Pasadena voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 60 €/päivä ja alhaisimmillaan 18 €/päivä. Dodge Grand Caravan vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 59 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 28 €/pvä.

Tärkeää tietoa Pasadena autonvuokrauksesta

Pasadena sijaitsee Los Angelesin piirikunnassa Kalifornian osavaltiossa, ja se on San Gabriel Valleyn tärkein kulttuurikeskus. Kaupungin merkittäviin nähtävyyksiin kuuluvat Norton Simon -museo, Rose Bowl Stadium, Descanso Gardens ja historiallinen viihde- ja ostosalue Old Pasadena. Halpa autonvuokraus Pasadenassa voi olla kätevä tapa vierailla näissä huippunähtävyyksissä, mutta on eduksi, jos pidät silmällä pääteitä, kuten CA-134, CA-710 ja I-210. Pasadenan kaupunki omistaa ja ylläpitää useita parkkitiloja, joiden palvelut ovat yleensä saatavilla pientä maksua vastaan. Pasadenassa on noin 12 autonvuokrauspaikkaa.

Kannattaako Pasadenassa vuokrata auto vierailun ajaksi?

Pysäköidessäsi vuokra-auton Pasadenassa voit olettaa siellä olevan erilaisia pysäköintipaikkoja edullisesti parkkitaloista, parkkitiloihin tai kadunvarsipysäköintiin. On myös mahdollista saada ilmainen pysäköintipalvelu tiettyinä aikoina tai tiettyinä juhlapyhinä. Pasadenassa, kuten missä tahansa kaupungissa, on aamu- ja iltaruuhkaa. Suosittelemme, että vältät ajamista tällaisina aikoina, jotta et suotta vietä paljon aikaa tien päällä. Pasadenan vuokra-autoilla voit kiertää rajanaapurikaupunkeja ja päästä näkemään nähtävyyksiä, kuten Indian Canyons Palm Springsissä ja Mount Woodson Trailhead Powayssa. Pasadena on melko käveltävä kaupunki, jossa on hyvät kävely-, joukkoliikenne- ja pyöräily-yhteydet. Kävely rajoittaa kuitenkin pääsyä kohteisiin, jotka ovat hieman kaukana keskustasta. Olipa kyseessä sitten economy- tai henkilöpakettiauton vuokraus, halvalla vuokra-autolla Pasadenassa pääset helposti kiertämään muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsevia paikkoja, kuten Mount Wilson Observatory Museumia.

Mitä eri liikenne lakeja minun oliss syytäi pitää mielessä ajaessani Pasadenassa?

Vaikka autonvuokraus Pasadenassa on ilo, sillä voit kruisailla teillä ja päästä määränpäähäsi hetkessä, on tärkeää noudattaa Kalifornian liikennesääntöjä. Muista ajaa oikealla puolella ja ohittaa tien vasemmalla puolella. Voit kuitenkin ohittaa oikealta, jos edellä ajava kuljettaja kääntyy vasemmalle ja sinä ajat suoraan. Ajoneuvosi ajovalojen on oltava päällä muutama minuutti auringonlaskun jälkeen aina muutamaa minuuttia ennen aamunkoittoa saakka. Kaliforniassa on tiukka tupakointia koskeva laki, ja joudut suuriin vaikeuksiin, jos tupakoit, kun autossa on alaikäinen. Osavaltiossa on myös lakeja, jotka kieltävät kännykän käytön ilman handsfree-laitteita. On laitonta kuljettaa matkustajia muualla kuin turvavöillä varustetuilla istuimilla, esimerkiksi farmariautojen tai lava-autojen takaosassa. Ajat Pasadenan autonvuokrausta laittomasti, jos veren alkoholipitoisuutesi on 0,8 promillea tai enemmän. On viisasta, että tarkistat, onko Pasadenan moottoriajoneuvo-osastolla tietoa liikennelainmuutoksia, ennen kuin laitat kruisailuvaihteen päälle.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Pasadenassa?

Tarvitset voimassa olevan kalifornialaisen tai osavaltion ulkopuolisen ajokortin ajaaksesi autoa Pasadenassa laillisesti. Ulkomaalaisilta tarvitset vain kotimaasi ajokortin, sillä Kalifornia tunnustaa voimassa olevan ajokortin, joka on peräisin ulkomaiselta hallintoalueelta, jossa ajokortin haltija asuu. Sinun on oltava vähintään 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton Pasadenassa.


0

Pasadena autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Pasadena, Kalifornia

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

8,8

Value

8,9

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

8,5

Value

7,7

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,2

Value

6,9

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,1

Value

6,4

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,4

Value

6,8

Dollar

1 sijainti

All Rite

1 sijainti

Free2Move

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Pasadena suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Pasadena

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Pasadena - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Pasadena, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Pasadena, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Pasadena vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Pasadena, kuten Enterprise Rent-A-Car, Thrifty ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Pasadena, Kalifornia?

Kun ajat Pasadena kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Pasadena kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Pathfinder vuokra-autoja kaupungissa Pasadena?

Millainen sää on kohteessa Pasadena, CA kuukauden marraskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Pasadena kuukauden marraskuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 42 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Pasadena samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Pasadena road triplle alueelle Kalifornia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden marraskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 15 °C ja sademäärän vastaavasti 40,3 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pasadena hinnat?

autoa Pasadena hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pasadena?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pasadena osiossa on 15 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pasadena?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pasadena. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pasadena?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pasadena. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Pasadena?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Pasadena. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Pasadena?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Pasadena suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Pasadena, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Pasadena, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Pasadena momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Pasadena.

Löytyykö kohteesta Pasadena autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Pasadena autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Pasadena vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Pasadena vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pasadena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.