SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Náxos

Etsi ja vertaa hyviä SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Náxos

Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Náxos, Naxos and Lesser Cyclades, Kreikka
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Náxos SURPRICE CAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Náxos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Náxos

SURPRICE CAR RENTAL haluaa varmistaa, että Náxos alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SURPRICE CAR RENTAL on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Náxos vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL löytyy kentältä Naxos lentokenttä sijaitsevat Naxos Airport.

Keskimääräisen hinnan ollessa 73 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta SURPRICE CAR RENTAL kaupungissa Náxos kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää SURPRICE CAR RENTAL autonvuokraustarjouksia kaupungissa Náxos niinkin alhaiseen hintaan kuin 73 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Kaupungista Náxos löytyy SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta 10 toimipistettä. Naxos Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 62 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auton kaupungista Náxos tekivät sen osoitteessa Naxos Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


SURPRICE CAR RENTAL vuokra-autot kaupungissa South Aegean

Varaa SURPRICE CAR RENTAL vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri South Aegean, kuten Rodos, Firá ja Mýkonos

Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Náxos

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta SURPRICE CAR RENTAL ? Vertaile muiden suosittujen Náxos autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia