Autonvuokraus Mýkonos, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Mýkonos, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mýkonos, Mykonos, Kreikka
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Mýkonos, Mykonos, Kreikka
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Mýkonos: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mýkonos, Kreikka
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,2

Value

8,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,2

Value

8,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Mýkonos, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ateena lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Mýkonos

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Mýkonos noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Europcar ja Hertz ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Mýkonos autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Mýkonos, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Mýkonos sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Avis, Europcar ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Mýkonos helmikuu ajaksi?

  Kun matkustat kaupunkiin Mýkonos kuukauden helmikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Mýkonos helmikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 12 °C ja keskimääräinen sademäärä on 94 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Mýkonos maksaa keskimäärin 39 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Mýkonos, Kreikka?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Mýkonos on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Mýkonos taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Mýkonos alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Mýkonos?

  Ford Ka ja Fiat Panda automallit kaupungissa Mýkonos ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Ford Ka vuokrahinnat kaupungissa Mýkonos voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 22 €/päivä ja alhaisimmillaan 6 €/päivä. Fiat Panda vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 19 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 6 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Mýkonos, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Mýkonos on 9 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 135 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Mýkonos.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Mýkonos kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Mýkonos. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Mýkonos vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Ka, Fiat Panda tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Mýkonos samanlainen kuin muualla South Aegean alueella?

  Ilmasto alueella South Aegean kuukauden tammikuu aikana on yleensä 11 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 112,2 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Mýkonos lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Mykonos muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Ermoupoli, Firá ja Kos maan Mykonos sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Mýkonos