Autonvuokraus Lugo, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Lugo, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lugo, GA, Espanja
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Lugo, GA, Espanja
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Lugo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lugo, Espanja
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lugo, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Santiago de Compostela lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lugo

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lugo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Lugo sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Enterprise. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lugo, Espanja?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Lugo on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lugo ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lugo?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Lugo, ja datamme mukaan Opel Corsa on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 29 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Lugo niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Opel Corsa autonvuokraukset kaupungista Lugo ovat yleensä keskimäärin 29 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 12 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Lugo, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Lugo sademäärä on 122 mm ja keskilämpötila 6 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Lugo parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Lugo kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Lugo. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Lugo vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat 500, Opel Corsa tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Lugo samanlainen kuin muualla Galicia alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Lugo road triplle alueelle Galicia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 7 °C ja sademäärän vastaavasti 257 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Lugo