Autonvuokraus Durango, Colorado

Haussa halpa vuokra-auto Durango, CO? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Durango, CO, Yhdysvallat
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Durango, CO, Yhdysvallat
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Durango: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Durango, CO
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,3

Value

6,3
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

5,3

Value

6,4
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Durango, CO kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Durango La Plata County lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Durango

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Durango noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis, Enterprise ja Hertz ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Durango. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Durango autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Durango, CO autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Durango vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Durango, kuten Avis, Enterprise ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Durango, CO?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Durango huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Durango taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Durango rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Durango?

  Keskimääräiseen hintaan 58 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 25 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Durango on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Fiesta vuokraaminen kaupungissa Durango keskimääräiseen hintaan 79 €/pvä (28 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Durango, CO kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Durango on −5 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 28 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Durango.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Durango lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Durango.

 • Onko sää kaupungissa Durango samanlainen kuin muualla Colorado alueella?

  Ilmasto alueella Colorado kuukauden tammikuu aikana on yleensä −1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 11,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Durango lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Durango