Autonvuokraukset kohteessa Boca Raton, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Boca Raton, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Boca Raton, FL, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Boca Raton, FL, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Boca Raton

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Boca Raton

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Boca Raton?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Boca Raton löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 37 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Boca Raton on 37 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Boca Raton?

Kun vuokraat autoa kaupungista Boca Raton, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Venue keskimääräiseen hintaan 44 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota RAV4 58 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Venue vuokra-autoja kaupungista Boca Raton niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 €/pvä ja Toyota RAV4 hintaan 58 €/pvä.

Tärkeää tietoa Boca Raton autonvuokrauksesta

Boca Raton on yksi Floridan hienoimmista kaupungeista. Se kirjaa vuosittain tuhansia turisteja, sillä siellä on useita museoita, rantoja, golfkenttiä ja puistoja. Kun kiertelet kaupungissa, kannattaa harkita ajoneuvon vuokraamista yhdestä Boca Ratonin autonvuokraamosta, jotta voit vierailla suurimmassa osassa näistä kohteista. Jos etsit Boca Ratonissa sijaitsevaa luksusautovuokraamoa vuokrattavaksi, kannattaa valita hyvämaineinen autovuokraamo. Vuokraamalla hyvämaineiselta autovuokraamolta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vuokraamasi ajoneuvo hajoaa, sillä hyvämaineiset autovuokraamot vuokraavat vain hyväkuntoisia autoja. Monet uusissa kaupungeissa vierailevat välttävät usein autonvuokrausta, sillä useimmissa kaupungeissa ei ole riittävästi pysäköintipaikkoja. Koska Boca Ratonissa on useita turvallisia pysäköintialueita, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun on vaikea löytää pysäköintipaikkaa, kun ajat kaupungissa. Boca Ratonissa on noin kymmenen autovuokraamoa.

Kannattaako auto vuokrata, kun vierailen Boca Ratonissa?

Vierailun aikana suosittelemme vuokra-autojen käyttöä Boca Ratonissa. Näin voit liikkua Boca Ratonissa sijaitsevasta kohteesta toiseen nopeammin kuin turisti, joka luottaa kaupungin julkisiin liikennevälineisiin. Voit myös helposti vierailla Boca Ratonin naapurikaupungeissa sijaitsevissa upeissa kohteissa, kuten Delray Beachin Cornellin taidemuseossa, Fort Lauderdalen Hugh Taylor Birch State Parkissa ja West Palm Beachin Palm Beachin eläintarhassa. Kannattaa huomata, että Boca Ratonissa sinun ei tarvitse huolehtia kilpailemisesta muiden tienkäyttäjien kanssa, sillä kaupungin teillä on pyöräilijöiden, lenkkeilijöiden ja muiden jalankulkijoiden käyttöön tarkoitettuja väyliä. Matkailijat ovat kerta toisensa jälkeen kokeneet ajokokemuksen Boca Ratonissa hyväksi. Näin ollen auton varaaminen jostakin Boca Ratonin autovuokraamosta olisi viisasta, sillä sinäkin saat erinomaisen ajokokemuksen..

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajat Boca Ratonissa?

Kun ajat vuokrattua ajoneuvoa haluamastasi Boca Raton Economy -autovuokraastasi, pysy tien oikealla puolella ja noudata annettuja nopeusrajoituksia. Jos ajat sateella tai sumulla, paikallinen laki edellyttää ajovalojen syttymistä. Tekstiviestien kirjoittaminen ajon aikana on rikos. Ajaessasi keskity siis tien päälle, älä vastaa tekstiviesteihin. Laki edellyttää, että kuljettaja ja hänen matkustajansa käyttävät ajon aikana turvavöitä.   Ennen kuin valitset auton Boca Raton -vuokrauksesta, varmista, että autossa on turvavyöt. Boca Ratonissa lakimuutokset ovat yleensä yleisiä. Jotta välttäisit yhteentörmäämisen liikenneviranomaisiin, olisi parasta tarkistaa säännöllisesti kaupungin autoosasto viimeaikaisista lakimuutoksista.

Minkälaisen ajokortin sinun on vuokrattava auto Boca Raton -moottorivaunusta?

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen, tarvitset ajoneuvon vuokraamiseen vain voimassa olevan ajokortin, hyvät ajotiedot ja hyväksyttävän luottokortin. Jos olet ulkomaan kansalainen, tarvitset kansainvälisen ajokortin vuokrataksesi auton Boca Ratonissa. On syytä huomata, että kansainvälinen ajokortti hyväksytään vain, jos se esitetään yhdessä alkuperäisen ajokortin kanssa. Olitpa Yhdysvaltain kansalainen tai et, sinun on oltava yli 18-vuotias, jotta voit vuokrata auton.


0

Boca Raton autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Boca Raton, Florida

Sixt

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,7

Value

8,1

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,7

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Value

6,6

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,7

Dollar

1 sijainti

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,7

Value

6,2

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,7

Value

5,5

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Boca Raton

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Boca Raton

Suositut autotyypit

Intermediate, SUV, Compact

Halvin vuokra-auto

44 €

Suosituin malli

Toyota RAV4
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Boca Raton viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, SUV, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Boca Raton on 44 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 50 €/pvä.
Kohteen Boca Raton suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota RAV4. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Venue.

Vuokraa auto läheltä kohteen Boca Raton suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Boca Raton

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Boca Raton - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Boca Raton, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Boca Raton, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Boca Raton sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Budget ja Enterprise Rent-A-Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Boca Raton, Florida?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Boca Raton on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Boca Raton ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Onko sää kaupungissa Boca Raton samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Boca Raton road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 27 °C ja sademäärän vastaavasti 200,7 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Boca Raton hinnat?

autoa Boca Raton hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Boca Raton?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Boca Raton osiossa on 15 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Boca Raton?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Boca Raton. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Boca Raton?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Boca Raton. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Boca Raton

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Boca Raton

Aloita matkan suunnittelu - Boca Raton


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Boca Raton?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Boca Raton voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Boca Raton?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Boca Raton helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Boca Raton, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Boca Raton, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Boca Raton momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Boca Raton.

Löytyykö kohteesta Boca Raton autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Boca Raton autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Boca Raton vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Boca Raton.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Boca Raton

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.