Hertz autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Berliini Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Berliini sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä:
Flughafen Berlin Brandenburg.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Berliini. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Berliini toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Tietojemme mukaan Edullinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Berliini vierailun yhteydessä syyskuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin syyskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Edullinen ajoneuvoille 50 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 50 €/päivä edellisen syyskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Keskimääräisellä 35 €/päivä hinnallaan Pienikokoinen on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa Berliini (2 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 27 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa Berliini valitsivat Pienikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Berliini löytyy 11 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Flughafen Berlin Brandenburg, Berliini sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 47 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Berliini noutivat kulkuneuvon osoitteessa Flughafen Berlin Brandenburg sijaitsevasta toimipisteestä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä