Hertz autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Berliini Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

2,6

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Berliini lokakuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Berliini kuukauden lokakuu aikana vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 39 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 33 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Hertz viikoksi kaupungissa Berliini, voit olettaa hintojen olevan noin 275 € kuukauden lokakuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä:
Melli-besse-ring 1.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Berliini?

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Berliini. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Berliini toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Berliini kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Berliini vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 39 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 39 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Berliini?

Kaupungista Berliini löytyy 11 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa Melli-besse-ring 1, Berliini sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Berliini noutivat kulkuneuvon osoitteessa Melli-besse-ring 1 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Berliini hinnat?

autoa Berliini hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Berliini?

syyskuuta 2023 alkaen 276 toimijaa on valittavissa autoa Berliini osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Berliini?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Berliini. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Berliini?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Berliini. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Berliini

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Berliini autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.