BUCHBINDER autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä BUCHBINDER vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

BUCHBINDER vuokra-autotarjoukset Berliini, Berliini

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

23 € - 96 €

Kaikki autotyypit

37 € - 96 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta BUCHBINDER Berliini, Berliini on marraskuu hintojen ollessa 23 € per päivä keskimäärin. 23 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta BUCHBINDER Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto BUCHBINDER Berliini on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo BUCHBINDER tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Berliini BUCHBINDER toimipaikat

Alla on tietoja kaikista BUCHBINDER vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

BUCHBINDER

14 sijaintia

Tietoja BUCHBINDER autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Onko vuokraamolla BUCHBINDER toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Ei, vuokraamolla BUCHBINDER ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta BUCHBINDER , kun vierailet kaupungissa Berliini kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Standardi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta BUCHBINDER Berliini vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen BUCHBINDER autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Standardi ajoneuvoille 71 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 36 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta BUCHBINDER autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Berliini?

Kaupungista Berliini löytyy 14 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka BUCHBINDER omistaa. Osoitteessa Melli-beese-ring 1, Berliini sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 48 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat BUCHBINDER auton kaupungissa Berliini noutivat kulkuneuvon osoitteessa Melli-beese-ring 1 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Berliini hinnat?

autoa Berliini hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Berliini?

syyskuuta 2023 alkaen 276 toimijaa on valittavissa autoa Berliini osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Berliini?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Berliini. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Berliini?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Berliini. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.