Dollar autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
8. joulukuu — 15. joulukuu
Berliini, Saksa
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dollar vuokra-autotarjoukset Berliini, Berliini

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 65 €

Kaikki autotyypit

26 € - 56 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Dollar Berliini, Berliini on marraskuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 36 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Berliini. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Dollar Berliini on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Berliini Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,6

Value

7,0

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä:
Flughafen Berlin Brandenburg.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Berliini?

Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Berliini. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Dollar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa Berliini kuukauden tammikuu aikana?

Tietojemme mukaan Keskikokoinen ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Dollar Berliini vierailun yhteydessä tammikuu aikana. Perustuen Dollar autonvuokrauksen hintoihin tammikuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Keskikokoinen ajoneuvoille 34 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen tammikuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Berliini?

Flughafen Berlin Brandenburg on suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista Berliini löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 82 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Flughafen Berlin Brandenburg sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Berliini hinnat?

autoa Berliini hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Berliini?

joulukuuta 2023 alkaen 277 toimijaa on valittavissa autoa Berliini osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Berliini?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Berliini. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Berliini?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Berliini. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.