INTERRENT autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä INTERRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
4. December — 11. December
Berliini, Saksa
Mon 4/12
Keskipäivä
Mon 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Berliini INTERRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista INTERRENT vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

INTERRENT

9 sijaintia

Tietoja INTERRENT autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Kuinka paljon maksaa INTERRENT vuokra-auto kaupungissa Berliini joulukuu aikana?

INTERRENT autonvuokraus kaupungissa Berliini kuukauden joulukuu aikana maksaa keskimäärin 34 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden joulukuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 29 € per päivä vuoraamon INTERRENT autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Berliini viikon ajaksi, 235 € on keskimääräinen INTERRENT autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla INTERRENT toimipistettä kentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta INTERRENT löytyy kentältä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä sijaitsevat Melli-Beese-Ring 1.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Berliini hinnat?

autoa Berliini hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Berliini?

marraskuuta 2023 alkaen 278 toimijaa on valittavissa autoa Berliini osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Berliini?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Berliini. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Berliini?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Berliini. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.