Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Berliini

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Berliini

Berliini, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Berliini, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Berliini Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Berliini, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
57 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Berliini

Sunnycars haluaa varmistaa, että Berliini alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Berliini vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sunnycars on 1 toimipaikkakentällä Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä. Vuokraamo Sunnycars löytyy osoitteesta Melli-Beese-Ring 1.

Langhansstrasse 46 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 57 toimipisteistä, joita kaupungista Berliini löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 15 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Langhansstrasse 46 sijaitsevassa toimipisteessä.