MAGGIORE autonvuokraukset kaupungista Bari

Etsi ja vertaa hyviä MAGGIORE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bari

Bari, Barin maakunta, Italia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Bari, Barin maakunta, Italia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä

Bari MAGGIORE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MAGGIORE vuokra-autojen sijainneista Bari, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

MAGGIORE

5 sijaintia

Tietoja MAGGIORE autonvuokrauksesta kaupungissa Bari

Onko vuokraamolla MAGGIORE toimipistettä kentällä Bari Palese lentokenttä?

Kentältä Bari Palese lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän MAGGIORE autonvuokrauskeskuksen osoite on Viale Enzo Ferrari, c/o.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta MAGGIORE , kun vierailet kaupungissa Bari kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon MAGGIORE suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bari kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 23 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 23 € per päivä.

Kuinka monta MAGGIORE autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bari?

Kaupungista Bari löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka MAGGIORE omistaa. Osoitteessa Viale Enzo Ferrari, c/o, Bari sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 86 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat MAGGIORE auton kaupungissa Bari noutivat kulkuneuvon osoitteessa Viale Enzo Ferrari, c/o sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bari hinnat?

autoa Bari hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bari?

syyskuuta 2023 alkaen 96 toimijaa on valittavissa autoa Bari osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bari?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bari. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bari?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bari. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


MAGGIORE autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.