Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Ateena

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ateena

Ateena, AT, Kreikka
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Ateena, AT, Kreikka
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ateena Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Ateena, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Ateena

Sunnycars haluaa varmistaa, että Ateena alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Ateena vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sunnycars on 2 toimipaikkaakentällä Ateena lentokenttä. Vuokraamo Sunnycars löytyy osoitteesta Return address: 7km Paian - Markopoulou ja Athens Intl.l Airport El. Venizelos.

Vuokraamolla Sunnycars on 12 toimipistettä kaupungissa Ateena. Heidän Harbour (will be served from Athens) toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Ateena, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Harbour (will be served from Athens) toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Ateena

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sunnycars? Vertaile muiden suosittujen Ateena autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia