Thrifty autonvuokraukset kaupungista Ateena

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ateena

Ateena, AT, Kreikka
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Ateena, AT, Kreikka
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ateena Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Ateena, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

10 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Ateena

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Ateena lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Thrifty löytyy kentältä Ateena lentokenttä sijaitsevat Eleftherios Venizelos.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Ateena?

Kyllä, voit peruuttaa Thrifty vuokra-autovarauksesi kaupungissa Ateena maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Thrifty selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Ateena kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Thrifty suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Ateena kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 56 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 56 € per päivä.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Ateena?

Thrifty toimii tällä hetkellä 10 toimipisteiden kautta kaupungissa Ateena. Suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Ateena sijaitsee osoitteessa Eleftherios Venizelos. Viimeisten 12 kuukauden aikana 44 % käyttäjistä, jotka hakivat Thrifty vuokra-autoja kaupungissa Ateena vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Eleftherios Venizelos sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ateena hinnat?

autoa Ateena hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ateena?

syyskuuta 2023 alkaen 199 toimijaa on valittavissa autoa Ateena osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ateena?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ateena. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ateena?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Ateena. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.