Hertz autonvuokraukset kaupungista Ateena

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ateena

Ateena, AT, Kreikka
22. toukokuu — 29. toukokuu
Sama palautus
Ateena, AT, Kreikka
su 22/5
Keskipäivä
su 29/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ateena Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Ateena, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Ateena

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Ateena tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Ateena lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Eleftherios Venizelos.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Ateena. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Hertz jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Ateena kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 110 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 110 € per päivä. Otathan huomioon, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Ateena löytyy Hertz vuokraamolta 12 toimipistettä. Eleftherios Venizelos on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 64 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Ateena tekivät sen osoitteessa Eleftherios Venizelos sijaitsevassa toimipisteessä.