keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Ateena

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ateena

Ateena, AT, Kreikka
4. joulukuu — 11. joulukuu
Ateena, AT, Kreikka
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ateena keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Ateena, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

6 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Ateena

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Ateena lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille keddy by Europcar kentällä Ateena lentokenttä (Athens Eleftherios Venizelos Apt- Meeting Point At Arrival Hall).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Ateena kuukauden joulukuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta keddy by Europcar Ateena vierailun yhteydessä joulukuu aikana. Perustuen keddy by Europcar autonvuokrauksen hintoihin joulukuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 37 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 34 €/päivä edellisen joulukuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Mikä on vuokraamon keddy by Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Ateena?

Halvin vuokraamon keddy by Europcar tarjoama autotyyppi kaupungissa Ateena on Mini hinnan ollessa keskimäärin 37 € per päivä. 37 € per päivä on 10 % halvempi kuin kallein vuokraamon keddy by Europcar auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 50 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Ateena vuokraamolta keddy by Europcar valitsivat usein Mini kustannussyistä.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Ateena?

Kaupungista Ateena löytyy keddy by Europcar vuokraamolta 6 toimipistettä. Athens Eleftherios Venizelos Apt- Meeting Point At Arrival Hall on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 81 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton kaupungista Ateena tekivät sen osoitteessa Athens Eleftherios Venizelos Apt- Meeting Point At Arrival Hall sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ateena hinnat?

autoa Ateena hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ateena?

marraskuuta 2023 alkaen 200 toimijaa on valittavissa autoa Ateena osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ateena?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Ateena. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ateena?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Ateena. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.