Varaa lentoja Transavia lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 1/2
ke 8/2

Tietoa kohteesta Transavia

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Transavia suosituista reiteistä

Halvin reitti

27 €

Suosituin reitti

ORY lento kohteeseen MAD

Lyhin lento

1t 15m

Pisin lento

3t 10m
Halvin Transavia lentämä reitti on Napoli Naples - Pariisi Orly hintaan 27 €
Lento kohteesta Pariisi Orly kohteeseen Madrid-Barajas on tällä hetkellä suosituin Transavia reitti
Nopein Transavia lentoreitti on Pariisi (ORY) - Amsterdam (AMS) ja sen kesto on 1t 15m
Pisin Transavia lentämä reitti on Eindhoven (EIN) - Ateena (ATH) ja se kestää 3t 10m

Suositut Transavia-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Transavia-lentoyhtiön reitteihin.
Amsterdam lento kohteeseen Thessaloniki
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta267 €

Tietoja lentoyhtiöllä Transavia lentämisestä

Ei, Transavia ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Transavia lennon, niin voit valita Praha Václav Havel kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ryanair lentoa.

Amsterdam Schiphol, Alicante-Elche ja Málagan lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Transavia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Transavia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Transavia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Transavia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Transavia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Transavia lentoyhtiölle numeroon +352 27002728 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa transavia.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Pariisi Orly lento kohteeseen Pau Pyrénées 0 välilaskulla hintaan 100 € on halvin Transavia kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous.

Lento kentältä Bryssel Bruxelles-National lento kohteeseen Faro on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Transavia valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 62 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Transavia lento on:
- Napoli Naples lento kohteeseen Pariisi Orly
- 27 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Transavia edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 115x86 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x40x25 cm.


Suositut kansainväliset Transavia lennot

Haluatko lentää alueen Hollanti rajojen ulkopuolelle? Varaa Transavia kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Transavia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Transavia lennon tila
pe 1/27