Halvat lennot Faro

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Faro (FAO)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Faro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Faro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Faro

HALVIN REITTI Helsinki - Faro

Helsinki (HEL) - Faro (FAO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Faro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Faro, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FAROtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Faro lennot maksavat keskimäärin vain 220 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FARO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu17% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Faro lentojen keskimääräinen hinta on 307 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FARO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu245% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Faro kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Faroon?

Halvat lennot Faroon, kauniiseen portugalilaiseen rantakaupunkiin, on helppo löytää vuoden ympäri esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Suoria lentoja kaupunkiin ei ole Helsingistä normaalisti tarjolla, mutta lentoliput Faroon voi saada edullisesti vaihtokenttien kautta.

Faro on suosittu kohde etenkin kesälomasesongin aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Faroon, voit tehdä päätöksen sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Faroon ovat helposti saatavilla esimerkiksi keväälle tai loppuvuodelle, vaikkapa marraskuulle, jolloin myös hotellit ja muut matkailupalvelut ovat hinnoiltaan edulliset. Sää Farossa on talvikuukausinakin melko lämmin, mutta sateet ovat tavallisia, ja talvikaudella osa seudun matkailukeskuksista voi sulkea ovensa.

Kesäisin Farossa on tiedossa takuuvarmaa aurinkoa, mutta esimerkiksi heinäkuussa lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot Faroon voi kuitenkin saada kesällekin helposti esimerkiksi tarjouskampanjoiden avulla. Milloin on paras aika ostaa lennot Faroon? Jos haluat tehdä reissun kohtuuhintaan, matkat Faroon kannattaa buukata noin 50 päivää ennen matkaa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Faro?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Faro kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 220 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Faro kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Faro ovat vielä keskimäärin 221 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Faro?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Faro on 46 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 264 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Faro?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Faro on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 228 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Faro on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 274 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Faro?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Faro lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 173 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Faro, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 293 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Faro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Faro
Lufthansa
20. huhtikuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
1 välilasku
12:15Faro
11. toukokuuta
11:10Faro
6t 25m
1 välilasku
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
3 välilaskua
12:15Faro
11. toukokuuta
07:45Faro
10t 10m
2 välilaskua
17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
17. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 30m
2 välilaskua
08:30Faro
20. toukokuuta
07:15Faro
10t 20m
2 välilaskua
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
17. toukokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
2 välilaskua
08:30Faro
20. toukokuuta
07:15Faro
10t 20m
2 välilaskua
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
17. toukokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
2 välilaskua
08:30Faro
20. toukokuuta
07:15Faro
10t 20m
2 välilaskua
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. huhtikuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 10m
2 välilaskua
08:30Faro
11. toukokuuta
11:10Faro
6t 25m
1 välilasku
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Faro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Faro, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Lufthansa
7. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
12:15Faro
Useita lentoyhtiöitä
7. toukokuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
3 välilaskua
11:00Faro
Useita lentoyhtiöitä
7. toukokuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 50m
2 välilaskua
18:15Faro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Faroon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Faro

Helsingistä operoivien lentoyhtiöiden tarjontaan eivät normaalisti kuulu suorat lennot Faroon. Halvat lennot Faroon voi kuitenkin saada kätevästi vaihtokenttien kautta. Erilaisia reittejä Helsingistä Faroon liikennöivät muun muassa skandinaavinen SAS, saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM ja portugalilainen TAP Portugal. Yleensä yhden eurooppalaisen kentän kautta lennettävien vaihdollisten lentojen lentoaika kaupunkien välillä on vähintään kuusi ja puoli tuntia. Erityisen halvoilla kahden vaihdon lennoilla lentoaika on selvästi pidempi. Helsingistä Faroon lähtevät lennot nousevat aina ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lähes kaikkien lentoyhtiöiden Euroopan-lennoilla ruokatarjoilu lennon aikana on maksullista. Lentoyhtiöiden edullisimpiin lipputyyppeihin ei yleensä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, joten pidä vaihdollisillakin lennoilla huoli, että valitset omia tarpeitasi vastaavan lipputyypin. Ruumaan kirjattavan matkatavaran voi aina lisätä lentolippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Faron keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Faro lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Faroon saapuvat Faron kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Koska lentoasema sijaitsee varsin lähellä keskustaa, on taksimatka keskustaan kohtuuhintainen. Myös bussit (numero 16) ovat hyvä vaihtoehto keskustaan suunnatessa; niitä kulkee noin puolen tunnin välein. Lentokentältä voit vuokrata myös henkilöauton. Auton vuokraaminen onkin hyvä ajatus, jos toiveissasi on tutustua tarkemmin Algarven seudun rantoihin.


Suositut lentoreitit Faro

Etsityimmät lennot Faro sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika
30t 20m
Halvin hinta
330 €
Kokkola-Pietarsaari - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 20m
Halvin hinta
417 €

Liikkuminen Farossa?

Faron pienessä kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin tai pyörällä, mutta mikäli lähdet tutustumaan kaupunkia ympäröiviin alueisiin – kuten useimmat matkailijat tekevät – on avuksi otettava joko vuokra-auto tai julkinen liikenne. Kaupungissa on sekä bussi- että juna-asema, ja molemmat sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Monien kaupungin sisäisten bussien kyytiin voi hypätä pääbussiaseman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalta bussipysäkiltä.

Algarven seudun muihin suosittuihin kohteisiin, kuten Lagosiin, Sagresiin, Taviraan ja Albufeiraan, pääsee kätevästi bussilla. Esimerkiksi Lagosiin bussimatkan hinta on noin 7 euroa, Sagresiin noin 6 euroa, Taviraan noin 3 euroa ja Albufeiraan noin 5 euroa. [Tarkistettu 28.6.2017] Vaikka bussilla matkustaminen on seudulla melko helppoa ja edullista, vuokra-autolla voit tutkia Algarvea joustavammin, ja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella vuokra-auton voi saada hyvinkin edullisesti. Jos haluat pyöräillä Farossa, kaupungin historiallisessa keskustassa on mahdollista tehdä pyöräkierroksia esimerkiksi nauhalta tulevan selostuksen kera.


Tarvitaanko Faroon passi?

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa Faroon tai muihin paikallisiin kohteisiin mukanaan välttämättä passia. Portugaliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai Kela-kortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugali on turvallinen matkailumaa, mutta sen ajankohtaisia matkustustiedotteita voit halutessasi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Farosta löytyy Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt.


Vinkkejä Faroon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Faroon?

Halvat lennot Faroon voi löytää etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Faron nähtävyydet?

Algarven seudun kauniit rannat, Ria Formosan luonnonpuisto ja Faron arkeologinen museo kuuluvat seudun vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Faroon?

Pakkaa vaatetta vuodenaikojen mukaan. Muista kesällä suojautua auringolta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Farossa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Farossa turvallista?

Faro on turvallinen matkakohde. Varo kuitenkin taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Farossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Farossa?

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan.

Millainen on Faron hintataso?

Farossa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa, tosin esimerkiksi hotellien ja muiden matkailupalvelujen hinta vaihtelee sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Portugal?

Portugalissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Faro?

Välimatka on teitä pitkin noin 4 500 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka