Halvat lennot Faro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 22/1
la 29/1

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Faro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Faro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Faro

HALVIN REITTI Helsinki - Faro

Helsinki (HEL) - Faro (FAO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Faro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Faro, jolloin hinta on keskimääräinen 274 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FAROtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Faro lennot maksavat keskimäärin vain 229 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FARO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu17% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Faro lentojen keskimääräinen hinta on 320 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FARO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu245% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Faro kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Faro?

Halvat lennot Faroon, kauniiseen portugalilaiseen rantakaupunkiin, on helppo löytää vuoden ympäri esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Suoria lentoja kaupunkiin ei ole Helsingistä normaalisti tarjolla, mutta lentoliput Faroon voi saada edullisesti vaihtokenttien kautta.

Faro on suosittu kohde etenkin kesälomasesongin aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Faroon, voit tehdä päätöksen sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Faroon ovat helposti saatavilla esimerkiksi keväälle tai loppuvuodelle, vaikkapa marraskuulle, jolloin myös hotellit ja muut matkailupalvelut ovat hinnoiltaan edulliset. Sää Farossa on talvikuukausinakin melko lämmin, mutta sateet ovat tavallisia, ja talvikaudella osa seudun matkailukeskuksista voi sulkea ovensa.

Kesäisin Farossa on tiedossa takuuvarmaa aurinkoa, mutta esimerkiksi heinäkuussa lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot Faroon voi kuitenkin saada kesällekin helposti esimerkiksi tarjouskampanjoiden avulla. Milloin on paras aika ostaa lennot Faroon? Jos haluat tehdä reissun kohtuuhintaan, matkat Faroon kannattaa buukata noin 50 päivää ennen matkaa.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Faro?

  elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Faro, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 230 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Faro?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Faro reitille 46 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Faro hintaan 274 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Faro kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 85 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Faro?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Faro. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 237 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Faro on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 285 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Faro?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Faro ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Faro illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 180 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Faro on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 305 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Faro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Faro
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
FAO16:15Faro
5. maaliskuuta
FAO11:35Faro
16t 35m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. helmikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
FAO16:15Faro
5. maaliskuuta
FAO11:35Faro
21t 30m
2 välilaskua
HEL09:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
6. helmikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
FAO16:15Faro
13. helmikuuta
FAO14:45Faro
22t 45m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
6. helmikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
FAO16:15Faro
13. helmikuuta
FAO14:45Faro
23t 15m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. maaliskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 45m
1 välilasku
FAO18:10Faro
20. maaliskuuta
FAO10:00Faro
21t 40m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. helmikuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
2 välilaskua
FAO17:00Faro
23. helmikuuta
FAO15:45Faro
22t 40m
1 välilasku
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Faro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Faro, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
30. tammikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
FAO16:15Faro
Ryanair
5. maaliskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
FAO07:00Faro
Useita lentoyhtiöitä
19. helmikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 15m
1 välilasku
FAO18:35Faro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Faro?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Faro
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Faro?

  TAP AIR PORTUGAL, Lufthansa, KLM ja SAS ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Faro rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Faro näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Faro ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Faro lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Faroon saapuvat Faron kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Koska lentoasema sijaitsee varsin lähellä keskustaa, on taksimatka keskustaan kohtuuhintainen. Myös bussit (numero 16) ovat hyvä vaihtoehto keskustaan suunnatessa; niitä kulkee noin puolen tunnin välein. Lentokentältä voit vuokrata myös henkilöauton. Auton vuokraaminen onkin hyvä ajatus, jos toiveissasi on tutustua tarkemmin Algarven seudun rantoihin.


Faro: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Faro
Helsinki - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 55m
Halvin hinta51 €
Kokkola-Pietarsaari - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 20m
Halvin hinta434 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Faro

Faron pienessä kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin tai pyörällä, mutta mikäli lähdet tutustumaan kaupunkia ympäröiviin alueisiin – kuten useimmat matkailijat tekevät – on avuksi otettava joko vuokra-auto tai julkinen liikenne. Kaupungissa on sekä bussi- että juna-asema, ja molemmat sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Monien kaupungin sisäisten bussien kyytiin voi hypätä pääbussiaseman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalta bussipysäkiltä.

Algarven seudun muihin suosittuihin kohteisiin, kuten Lagosiin, Sagresiin, Taviraan ja Albufeiraan, pääsee kätevästi bussilla. Esimerkiksi Lagosiin bussimatkan hinta on noin 7 euroa, Sagresiin noin 6 euroa, Taviraan noin 3 euroa ja Albufeiraan noin 5 euroa. Vaikka bussilla matkustaminen on seudulla melko helppoa ja edullista, vuokra-autolla voit tutkia Algarvea joustavammin, ja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella vuokra-auton voi saada hyvinkin edullisesti. Jos haluat pyöräillä Farossa, kaupungin historiallisessa keskustassa on mahdollista tehdä pyöräkierroksia esimerkiksi nauhalta tulevan selostuksen kera.


Kohteen Faro viisumivaatimukset

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa Faroon tai muihin paikallisiin kohteisiin mukanaan välttämättä passia. Portugaliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai Kela-kortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugali on turvallinen matkailumaa, mutta sen ajankohtaisia matkustustiedotteita voit halutessasi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Farosta löytyy Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt.


Aloita matkan suunnittelu - Faro


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Faro

Miten löydän halvimmat lennot Faroon?

Halvat lennot Faroon voi löytää etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Faron nähtävyydet?

Algarven seudun kauniit rannat, Ria Formosan luonnonpuisto ja Faron arkeologinen museo kuuluvat seudun vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Faroon?

Pakkaa vaatetta vuodenaikojen mukaan. Muista kesällä suojautua auringolta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Farossa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Farossa turvallista?

Faro on turvallinen matkakohde. Varo kuitenkin taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Farossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Farossa?

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan.

Millainen on Faron hintataso?

Farossa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa, tosin esimerkiksi hotellien ja muiden matkailupalvelujen hinta vaihtelee sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Portugal?

Portugalissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Faro?

Välimatka on teitä pitkin noin 4 500 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Faro? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali