Etsi halvat lennot Faro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 29/1
su 5/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Faro

Yhteenveto Faro lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

46 €

Halvin meno-paluulennon hinta

123 €

Nopein lentoaika

9t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Faro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 46 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Faro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 123 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro).
Nopein lento kohteeseen Faro kohteesta Suomi kestää 9t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Faro mukaan lukien KLM, TAP AIR PORTUGAL ja Ryanair.

Faro lentotiedot ja trendit

Tutustu Faro lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Faro?

maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Faro, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 238 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Faro?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Faro. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 276 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Faro on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 330 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Faro?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Faro ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Faro illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 169 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Faro on aamulla, kun lennot maksavat noin 316 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Faro?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Faro lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro lento kestää keskimäärin 7t 25m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Faro kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Faro?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Faro reitille 36 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Faro hintaan 296 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Faro kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 290 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Faro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Faro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Faro

HALVIN REITTI Helsinki - Faro

Helsinki (HEL) - Faro (FAO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Faro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Faro, jolloin hinta on keskimääräinen 296 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FAROtammikuu36% halvempitammikuu aikana Helsinki - Faro lennot maksavat keskimäärin vain 190 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FARO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu47% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Faro lentojen keskimääräinen hinta on 436 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FARO KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu574% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Faro kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Faro

Halvat lennot Faroon, kauniiseen portugalilaiseen rantakaupunkiin, on helppo löytää vuoden ympäri esimerkiksi lentotarjouksia seuraamalla. Suoria lentoja kaupunkiin ei ole Helsingistä normaalisti tarjolla, mutta lentoliput Faroon voi saada edullisesti vaihtokenttien kautta.

Faro on suosittu kohde etenkin kesälomasesongin aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Faroon, voit tehdä päätöksen sään tai hintojen mukaan. Halvat lennot Faroon ovat helposti saatavilla esimerkiksi keväälle tai loppuvuodelle, vaikkapa marraskuulle, jolloin myös hotellit ja muut matkailupalvelut ovat hinnoiltaan edulliset. Sää Farossa on talvikuukausinakin melko lämmin, mutta sateet ovat tavallisia, ja talvikaudella osa seudun matkailukeskuksista voi sulkea ovensa.

Kesäisin Farossa on tiedossa takuuvarmaa aurinkoa, mutta esimerkiksi heinäkuussa lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot Faroon voi kuitenkin saada kesällekin helposti esimerkiksi tarjouskampanjoiden avulla. Milloin on paras aika ostaa lennot Faroon? Jos haluat tehdä reissun kohtuuhintaan, matkat Faroon kannattaa buukata noin 50 päivää ennen matkaa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Faro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Faro

Muut matkustamoluokat Faro lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Faro lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Faro?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Faro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Faro?

Ryanair, Lufthansa, TAP AIR PORTUGAL ja KLM ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Faro rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Faro näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Faro

KLM liikennöi noin 3 lentoa kohteeseen Faro normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 190 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,6/10 177 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Faro

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Faro on TAP AIR PORTUGAL (7,3/10, 284 arvosteluilla). Suurin osa TAP AIR PORTUGAL lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Faro saapuvat kohteesta Lissabon Portela, mutta kohteeseen Faro on maailmanlaajuisesti 7 TAP AIR PORTUGAL lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty TAP AIR PORTUGAL tarjous oli 269 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Faro, meno-paluu).


Faro ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Faro lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Faroon saapuvat Faron kansainväliselle lentoasemalle, josta pääsee keskustaan bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Koska lentoasema sijaitsee varsin lähellä keskustaa, on taksimatka keskustaan kohtuuhintainen. Myös bussit (numero 16) ovat hyvä vaihtoehto keskustaan suunnatessa; niitä kulkee noin puolen tunnin välein. Lentokentältä voit vuokrata myös henkilöauton. Auton vuokraaminen onkin hyvä ajatus, jos toiveissasi on tutustua tarkemmin Algarven seudun rantoihin.


Faro: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Faro
Helsinki - Faro reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta123 €
Kokkola-Pietarsaari - Faro reitin lennot
Nopein lentoaika29t 20m
Halvin hinta455 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Faro

Faron pienessä kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin tai pyörällä, mutta mikäli lähdet tutustumaan kaupunkia ympäröiviin alueisiin – kuten useimmat matkailijat tekevät – on avuksi otettava joko vuokra-auto tai julkinen liikenne. Kaupungissa on sekä bussi- että juna-asema, ja molemmat sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Monien kaupungin sisäisten bussien kyytiin voi hypätä pääbussiaseman sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevalta bussipysäkiltä.

Algarven seudun muihin suosittuihin kohteisiin, kuten Lagosiin, Sagresiin, Taviraan ja Albufeiraan, pääsee kätevästi bussilla. Esimerkiksi Lagosiin bussimatkan hinta on noin 7 euroa, Sagresiin noin 6 euroa, Taviraan noin 3 euroa ja Albufeiraan noin 5 euroa. Vaikka bussilla matkustaminen on seudulla melko helppoa ja edullista, vuokra-autolla voit tutkia Algarvea joustavammin, ja etenkin kesälomasesongin ulkopuolella vuokra-auton voi saada hyvinkin edullisesti. Jos haluat pyöräillä Farossa, kaupungin historiallisessa keskustassa on mahdollista tehdä pyöräkierroksia esimerkiksi nauhalta tulevan selostuksen kera.


Kohteen Faro viisumivaatimukset

Portugali on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa Faroon tai muihin paikallisiin kohteisiin mukanaan välttämättä passia. Portugaliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai Kela-kortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Portugali on turvallinen matkailumaa, mutta sen ajankohtaisia matkustustiedotteita voit halutessasi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Lissabonin-suurlähetystö auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Farosta löytyy Suomen kunniakonsulaatti. Suurlähetystön ja kunniakonsulaatin yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt.


Aloita matkan suunnittelu - Faro


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Faro

Halvat lennot Faroon voi löytää etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan, myös eri viikonpäivien välillä.

Algarven seudun kauniit rannat, Ria Formosan luonnonpuisto ja Faron arkeologinen museo kuuluvat seudun vetonauloihin.

Pakkaa vaatetta vuodenaikojen mukaan. Muista kesällä suojautua auringolta.

Faro on turvallinen matkakohde. Varo kuitenkin taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan.

Farossa on selvästi edullisempaa kuin Suomessa, tosin esimerkiksi hotellien ja muiden matkailupalvelujen hinta vaihtelee sesonkien mukaan.

Portugalissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Välimatka on teitä pitkin noin 4 500 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

Eikö sittenkään Faro? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Faro on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Faro.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Faro ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Faro lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Faro niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Faro lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.