Etsi halvat lennot Entebbe

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Entebbe lentotiedot ja trendit

Tutustu Entebbe lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Entebbe?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Entebbe. Lennot maksavat noin 446 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Entebbe maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 456 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Entebbe?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Entebbe kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 611 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Entebbe sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 759 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Entebbe?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Entebbe on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 573 €. Lennot kaupunkiin Entebbe ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 734 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Entebbe?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Entebbe reitille 49 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Entebbe hintaan 658 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Entebbe jopa niin halpaan hintaan kuin 559 €.

Halvimmat lennot kaupungin Entebbe lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Entebbe lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Entebbe

HALVIN REITTI Helsinki - Entebbe

Helsinki (HEL) - Entebbe (EBB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Entebbe kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Entebben kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 658 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ENTEBBEmaaliskuu32% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Entebbe lennot maksavat keskimäärin vain 446 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ENTEBBE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu72% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Entebbe lentojen keskimääräinen hinta on 1130 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ENTEBBE KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu378% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Entebbe kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Entebbe

Suomesta lennot Ugandan Entebbeen kestävät keskimäärin 16-25 tuntia. Myös pidempiä lentoreittejä on tarjolla useita. Matka-aika riippuu siitä, kuinka monta välilaskua on, ja kuinka pitkiä ne ovat. Helsinki-Vantaalta lennettäessä lentoaika on lyhyimmillään 16 tuntia. Välilaskuja on kaksi tai kolme. Ensimmäinen välilasku on yleensä jossakin Euroopan suuremmalla lentokentällä kuten Frankfurtissa tai Brysselissä, joista on jatkolento usein joko Dohaan tai Kigaliin. Dohasta ja Kigalista on suora jatkolento Entebbeen. Dohasta lento Kigaliin kestää vajaat kuusi tuntia. Turun lentokentältä voi lentää Tukholman Arlandaan, josta pääsee jatkolennolla Dohaan ja sieltä Entebbeen. Turusta lennettäessä lentoaika on kuitenkin pidempi kuin Helsinki-Vantaalta lennettäessä: joissakin tapauksissa 20-25 tuntia, joskus pidempikin. Etsi momondosta lennot Entebben kansainväliselle lentoasemalle. momondosta löydät myös Entebben lentotarjoukset. Voit vertailla lentoreittejä ja valita itsellesi sopivimman lennot.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Entebbeen. Lentoon sisältyy aina kaksi tai kolme välilaskua. Parasta on suunnitella reitti siten, että lentää Helsinki-Vantaalta joko Brysseliin, Frankfurtiin tai muulle Euroopan suuremmalle lentokentälle, josta voit ottaa jatkolennon Dohaan tai Kigaliin. Näistä kaupungeista pääset perille Entebbeen suoralla lennolla.  .Mikäli matkustat muualta Suomesta ja etsit nopeinta lentoreittiä mahdollisimman vähillä välilaskuilla, kannattaa aloittaa lentomatka Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli taas pitkä lentoaika ei haittaa, voi Turustakin lentää Entebbeen, mutta matkareittiin sisältyy tällöin useampi välilasku ja lentoaika on yli 20 tuntia. Myös Helsingistä voi lentää Entebbeen useamman välilaskun kautta. Mitä pidempi lentoreitti on, sitä edullisemmat lentoliput myös yleensä ovat.


Muut matkustamoluokat Entebbe lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Entebbe lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Entebbe?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Entebbe

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Entebbe?

Turkish Airlines, KLM, Qatar Airways ja British Airways ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Entebbe rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Entebbe näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Emirates lennot kohteeseen Entebbe

Kohteeseen Entebbe on normaalina viikkona 13 Emirates lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Dubai Intl ja paras momondossa nähty Emirates lipun hinta on 508 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Entebbe). Emirates lentoyhtiö on saanut 8,4 134 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Entebbe

Turkish Airlines lennot kohteeseen Entebbe voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 363 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 4 lentojen, joita Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Entebbe normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Turkish Airlines lento kohteeseen Entebbe lähtee kohteesta Istanbul. momondon käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 pisteen arvoiseksi 158 arvostelujen perusteella.


Entebbe ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Entebbe lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Entebben lentokentältä kaupungin keskustaan?

Entebben lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee helpoiten taksilla. Lentokentällä sinua palvelevat sekä viralliset taksit että Uber-taksit. Mikäli sinulla on ladattuna Uber puhelimeesi, voit tilata taksin jo etukäteen Entebben lentokentälle. Taksi on ainoa vaihtoehto matkustaa Entebben lentokentältä kaupunkiin, mikäli sinulla on matkatavaroita. Taksit ovat edullisia ja luotettavia.


Kohteen Entebbe viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Ugandaan. Viisumi tulee hakea etukäteen. Todistus etukäteishyväksytystä viisumista on tulostettava ja otettava mukaan matkalle. Virallisen viisumin saat kuitenkin vasta maahan saapuessasi. Viisumin etukäteishyväksyntä kannattaa hakea jo hyvissä ajoin ennen matkaa, koska toisinaan hyväksyntä voi kestää useita päiviä. Mikäli viisumin hyväksymisessä menee yli seitsemän päivää, kannattaa olla yhteydessä Ugandan suurlähetystöön. Myös Ugandan suurlähetystö voi myöntää Suomen kansalaiselle viisumin Ugandaan. Viisumin lisäksi tarvitset matkallesi voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Passissa on oltava ainakin kaksi tyhjää sivua. Lisäksi sinun on täytettävä Ugandaan saapuessasi maahantulo- ja maastapoistumiskortti.


Aloita matkan suunnittelu - Entebbe


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Entebbe

Entebbe on pieni kaupunki Ugandan pääkaupungin Kampalan läheisyydessä. Entebbe sijaitsee Victoriajärven rannalla. Entebbe ei itsessään ole kovin suosittu matkailukohde, ja useimmat ohittavatkin kaupungin matkallaan pääkaupunkiin Kampalaan. Entebbe tarjoaa kuitenkin nähtävää ja koettavaa muutaman päivän ajaksi. Esimerkiksi kaupungin vehreät maisemat tekevät siitä kauniin ja ihastuttavan paikan. Entebben kasvitieteellinen puutarha on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Kasvitieteellinen puutarha perustettiin ensimmäisen kerran vuonna 1898, ja se on jaettu eri vyöhykkeisiin. Puutarhasta löytyy jopa 115 lintulajia, mustavalkoisia kolobusapinoita ja oravia. Kasvitieteellisessä puutarhassa voi ihastella maisemia ja kävellä kaikessa rauhassa sekä tutkia alueen kasveja. Uganda Wildlife Education Centre on myös kiinnostava vierailukohde. Se on villieläinten koulutuskeskus, jossa parannetaan ja kuntoutetaan salametsästäjiltä pelastettuja eläimiä. Kuntoutuksen jälkeen villieläimet vapautetaan luontoon. Täällä voit myös nähdä joitakin Ugandan harvinaisia eläimiä. Toinen ehdoton vierailupaikka on Entebbe Craft Village, jossa voit shoppailla ugandalaisia käsitöitä. Kylässä myydään muun muassa veistoksia, koruja, vaatteita ja laukkuja, jotka on valmistettu värikkäistä afrikkalaisista kankaista. Myytävien joukossa on myös koristeellisia astioita, mattoja sekä öljy- ja akryylimaalauksia sekä paljon muuta. Victoriajärvi reunustaa Entebben kaupunkia ja monet nauttivatkin järven tarjoamista maisemista. Entobbiassa järjestetään myös risteilyjä Victoriajärvelle. Risteily onkin upea kokemus erityisesti auringonlaskun aikaan. Risteilyt kestävät noin tunnin ja ne tarjoavat myös loistavan mahdollisuuden nähdä eksoottisia lintuja. Victoriajärvelle järjestetään myös koko päivän kestäviä veneretkiä, joiden aikana pääsee kalastamaan Niilin ahvenia.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Entebbe tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Entebbe.

Kyllä. momondo voi seurata Entebbe lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.