Autonvuokraukset Tunisiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Tunisiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tunis, Tunisia
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Tunis, Tunisia
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Tunisia

Löydä kohteesta Tunisia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 55 €

Kaikki autotyypit

19 € - 114 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tunisia on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tunisia on tammikuuta. Hinta on 24 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tunisia. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tunisia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tunisia autonvuokraustiedot

Pohjois-Afrikassa sijaitsevan Tunisian liikenteen erityispiirteet eivät ehkä löydy sen tieliikennelainsäädännöstä: ajokortin saa maassa esimerkiksi meille tuttuun tapaan 18-vuotiaana ja Tunisiassakin on oikeanpuoleinen liikenne. Myös tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa matkattaessa esimerkiksi vehreästä pohjoisesta kohti Saharan aavikkoalueita. Paikallinen liikennekulttuuri tunnetaan sitä vastoin siitä, ettei sääntöjä välttämättä noudateta ja että liikenne voi sen seurauksena vaikuttaa jopa sekasortoiselta. Nopeusrajoitukset vaihtelevat kuten muuallakin maailman teillä, mutta paikalliset autoilijat saattavat ajaa nopeusrajoituksista piittaamatta huomattavankin paljon sallittua kovempaa. Kuljettajat eivät useinkaan käytä turvavöitä, eikä jalankulkijoille anneta säännönmukaisesti tilaa suojatiellä. Maassa autoilevien on tärkeää tietää, että turistit eivät saa ajaa omin päin autiomaahan, vaikka autiomaahan johtavalla tiellä ei olisi erillisiä esteitä. Matkaan voi sen sijaan lähteä oppaan kanssa. Tunisiassa poliisi valvoo tieliikennettä erityisesti kaupunkien sisään- ja ulostuloväylillä. Poliisi saattaa pysäyttää auton rutiininomaista tarkastusta varten, joten valmistaudu pysähtymään. Liikennesääntöjen valvonta on yleisesti ottaen tiukkaa mutta reilua. Turisti ei välttämättä saa rangaistusta pienestä rikkeestä, mikäli se on hänen ensimmäisensä maassaolon aikana.

Löysitkö mieleisen tarjouksen halvoista vuokra-autoista Tunisiassa? Vuokra-autojen hinnat eivät tosiaan ole Tunisiassa päätä huimaavia. Paikalliset voivat saada ajokortinkin suomalaisille tuttuun tapaan jo 18-vuotiaana, mutta autonvuokraukseen Tunisiassa tarvitaan usein hieman enemmän ikää. Autovuokraamot edellyttävät yleensä 21 vuoden tai esimerkiksi 23–25 vuoden ikää, ja vaatimus voi vaihdella vielä vuokrattavan auton tyypin mukaan. Kun haluat vuokrata auton Tunisiassa, tarvitset mukaasi voimassa olevan ajokortin, ja autovuokraamot voivat edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti jo yksi tai kaksi vuotta ennen autonvuokrauksen alkua. Yleensä autovuokraamot vaativat myös kansainvälisen ajokortin, etenkin jos kansallinen ajokorttisi on painettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla. Suomen Autoliitto suosittelee, että otat automatkalle Tunisiaan myös kansainvälisen ajokortin. Lisäksi sinulla on oltava mukanasi voimassa oleva passi ja maksukortti, jolla maksat ajoneuvon vuokran. Maksukortilta pidätetään yleensä autonvuokrauksen ajaksi vakuus, jonka saat palautettuasi auton takaisin vahingoittumana ja muutoinkin sopimuksen mukaan. Maksukortiksi käyvät ainakin yleisimmät luottokortit, ja jotkin vuokraamot voivat hyväksyä myös debit-kortit. Kun liikut autolla Tunisiassa, pidä ajokorttisi, passisi ja auton asiakirjat mukanasi, niin voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi ja auton käyttöoikeutesi poliisille.

Tunisiassa on erityyppisiä teitä: valtateitä, kansallisia teitä ja kunnallisia teitä. Näistä valtatiet ovat parhaassa kunnossa, eikä liikenne niillä ole yhtä vilkasta kuin muilla teillä. Liikenne Tunisian teillä on kuitenkin aina vilkasta sekä kaupungissa että maaseudulla. Liikenne voi vaikuttaa myös sekasortoiselta, sillä paikalliset kuljettajat eivät välttämättä noudata liikennesääntöjä ja saattavat ajaa tyylillä, jota voi kutsua aggressiiviseksi ajotavaksi. Kansalliset ja kunnalliset tiet ovat ruuhkaisimpia. Autojen lisäksi niillä liikkuu busseja, rekkoja ja esimerkiksi hevosia ja rattaita. Tunisiassa liikenne ruuhkautuu liikkeellä olevien ihmisten määrän takia aamulla ja alkuillasta etenkin isoissa kaupungeissa, kuten pohjoisessa sijaitsevassa maan pääkaupunki Tunisissa. Ruuhka-aikaan auto on hyvä pysäköidä ja välttää ehkä muutenkin liikkumista, ellei halua käyttää aikaa liikenteen seassa odotteluun. Erityisesti Tunisissa ja muissa isoissa kaupungeissa on ollut pitkään pulaa pysäköintipaikoista. Viime vuosina on rakennettu pysäköintihalleja helpottamaan tilannetta, ja kannattakin etsiä yksi tällaisista halleista käsiinsä, sillä virheellisestä pysäköinnistä voi saada tuntuvan sakon. Pysäköintihalleissa pysäköinti on suhteessa sakon määrään edullista. Myös pienemmissä kaupungeissa liikenne ruuhkautuu helposti, sillä niissä kadut voivat olla erittäin kapeita.

Tunisia tarjoaa automatkailijalle monenlaista nähtävää: toisessa päässä on vihreä ja kasvustoltaan runsas pohjoinen ja toisessa kuiva ja karu Saharan autiomaa. Hyvä tapa nähdä maan luonnon ja elinolosuhteiden vaihtelu, on ajaa pohjoisessa sijaitsevasta parin miljoonan asukkaan pääkaupungista Tunisista kohti Matmataa Saharan autiomaan suunnalla. Matmata on pieni berberikylä, jonka asukkaat, berberit, asuvat luola-asunnoissa. Ajomatkan aikana voi nähdä myös tunnetuista elokuvista tuttuja maisemia, joten Tunisia tarjoaa nähtävää myös populäärikulttuurin ystäville. Jos kaipaa autiomaan jälkeen meren ääreen, hyvä vaihtoehto on kääntää autiomaan laitamien jälkeen keula kohti Soussen tai Mahdian kaupunkeja rannikolla. Jos tavoitteena on palata automatkan päätteeksi pohjoisessa sijaitsevaan Tunisiin esimerkiksi ajoneuvon palautusta varten, sinne voi koukata helposti, vaikka juuri näiden rantakohteiden kautta. Mahdian hiekkarantojen sanotaan olevan maan kauneimpia, ja Sousse on jo useammalle sukupolvelle tuttu rantalomakohde palveluineen. Soussesta Tunisiin vievä moottoritie tekee loppumatkasta vieläpä helppoa. Huomaa, että tiellä on käytössä pieni tiemaksu.


Vuokraa auto läheltä kohteen Tunisia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tunisia

Autonvuokraus Tunisia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tunisia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Tunisia sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä SGF Rent Car vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta SGF Rent Car saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 28 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Tunisia sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 28 €/päivä.

SGF Rent Car on tällä hetkellä suosituin autovuokraamo kohteessa Tunisia, kun 100 % käyttäjistä on valinnut heidän autonvuokrauspalvelunsa viimeisen kuukauden aikana. SGF Rent Car on suosittu myös heidän 2 arvostelun perusteella keskimääräisen asiakastyytyväisyyspisteiden ollessa 10,0/10. Otathan huomioon, että matkakohteestasi maan Tunisia sisältä ei välttämättä löydy yhtään SGF Rent Car toimipistettä, joten pidä varalla toisia vuokraamoja myös.

Avis omistaa enemmän toimipaikkoja maan Tunisia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 12 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Tunisia sisällä, harkitse Tunis valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 2 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Jos vuokraat auton kohteessa Tunisia, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Vuodesta 2019 lähtien Tunisia on rankattu 89/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Tunisia sai tieverkoston laatupisteiksi 3,5, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Suurin veren alkoholipitoisuus, joka kuskilla voi olla ajaessa maassa Tunisia jotta ajoneuvon kuljettaminen on vielä laillista, on 0,50‰. Joillakin alueilla tai kaupungeissa, jotka sijaitsevat maassa Tunisia voi kuitenkin olla erilainen rattijuopumuksen raja, joten asia kannattaa selvittää ennen matkaa. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Tunisiasisällä on 16. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Tunisia kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 40 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 25 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Bensiini maassa Tunisia maksoi 0,71 € per litra viime viikosta lähtien. Jos suunnittelet auton vuokraamista kohteessa Tunisia muista laskea mukaan bensaan menevät kulut riippuen tietenkin siitä, kuinka paljon suunnitelmissasi on ajella ympäriinsö. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,29 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,71 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Tunisia alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Tunisia mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Tunisia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Tunisia

Tutustu alueen Afrikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Tunisia


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Tunisia. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Tunisia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tunisia autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Tunisia momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Tunisia.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Tunisia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.