Autonvuokraukset Tunisiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Tunisiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Tunis, Tunisia
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Tunis, Tunisia
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tunisia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tunisia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Tunisia?

Avis omistaa enemmän toimipaikkoja maan Tunisia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 12 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Tunisia sisällä, harkitse Tunis valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 2 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Tunisia?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Tunisia kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 58 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 46 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Tunisia autonvuokraustiedot

Pohjois-Afrikassa sijaitsevan Tunisian liikenteen erityispiirteet eivät ehkä löydy sen tieliikennelainsäädännöstä: ajokortin saa maassa esimerkiksi meille tuttuun tapaan 18-vuotiaana ja Tunisiassakin on oikeanpuoleinen liikenne. Myös tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa matkattaessa esimerkiksi vehreästä pohjoisesta kohti Saharan aavikkoalueita. Paikallinen liikennekulttuuri tunnetaan sitä vastoin siitä, ettei sääntöjä välttämättä noudateta ja että liikenne voi sen seurauksena vaikuttaa jopa sekasortoiselta. Nopeusrajoitukset vaihtelevat kuten muuallakin maailman teillä, mutta paikalliset autoilijat saattavat ajaa nopeusrajoituksista piittaamatta huomattavankin paljon sallittua kovempaa. Kuljettajat eivät useinkaan käytä turvavöitä, eikä jalankulkijoille anneta säännönmukaisesti tilaa suojatiellä. Maassa autoilevien on tärkeää tietää, että turistit eivät saa ajaa omin päin autiomaahan, vaikka autiomaahan johtavalla tiellä ei olisi erillisiä esteitä. Matkaan voi sen sijaan lähteä oppaan kanssa. Tunisiassa poliisi valvoo tieliikennettä erityisesti kaupunkien sisään- ja ulostuloväylillä. Poliisi saattaa pysäyttää auton rutiininomaista tarkastusta varten, joten valmistaudu pysähtymään. Liikennesääntöjen valvonta on yleisesti ottaen tiukkaa mutta reilua. Turisti ei välttämättä saa rangaistusta pienestä rikkeestä, mikäli se on hänen ensimmäisensä maassaolon aikana.

Löysitkö mieleisen tarjouksen halvoista vuokra-autoista Tunisiassa? Vuokra-autojen hinnat eivät tosiaan ole Tunisiassa päätä huimaavia. Paikalliset voivat saada ajokortinkin suomalaisille tuttuun tapaan jo 18-vuotiaana, mutta autonvuokraukseen Tunisiassa tarvitaan usein hieman enemmän ikää. Autovuokraamot edellyttävät yleensä 21 vuoden tai esimerkiksi 23–25 vuoden ikää, ja vaatimus voi vaihdella vielä vuokrattavan auton tyypin mukaan. Kun haluat vuokrata auton Tunisiassa, tarvitset mukaasi voimassa olevan ajokortin, ja autovuokraamot voivat edellyttää, että sinulla on ollut ajokortti jo yksi tai kaksi vuotta ennen autonvuokrauksen alkua. Yleensä autovuokraamot vaativat myös kansainvälisen ajokortin, etenkin jos kansallinen ajokorttisi on painettu muilla kuin roomalaisilla kirjaimilla. Suomen Autoliitto suosittelee, että otat automatkalle Tunisiaan myös kansainvälisen ajokortin. Lisäksi sinulla on oltava mukanasi voimassa oleva passi ja maksukortti, jolla maksat ajoneuvon vuokran. Maksukortilta pidätetään yleensä autonvuokrauksen ajaksi vakuus, jonka saat palautettuasi auton takaisin vahingoittumana ja muutoinkin sopimuksen mukaan. Maksukortiksi käyvät ainakin yleisimmät luottokortit, ja jotkin vuokraamot voivat hyväksyä myös debit-kortit. Kun liikut autolla Tunisiassa, pidä ajokorttisi, passisi ja auton asiakirjat mukanasi, niin voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi ja auton käyttöoikeutesi poliisille.

Tunisiassa on erityyppisiä teitä: valtateitä, kansallisia teitä ja kunnallisia teitä. Näistä valtatiet ovat parhaassa kunnossa, eikä liikenne niillä ole yhtä vilkasta kuin muilla teillä. Liikenne Tunisian teillä on kuitenkin aina vilkasta sekä kaupungissa että maaseudulla. Liikenne voi vaikuttaa myös sekasortoiselta, sillä paikalliset kuljettajat eivät välttämättä noudata liikennesääntöjä ja saattavat ajaa tyylillä, jota voi kutsua aggressiiviseksi ajotavaksi. Kansalliset ja kunnalliset tiet ovat ruuhkaisimpia. Autojen lisäksi niillä liikkuu busseja, rekkoja ja esimerkiksi hevosia ja rattaita. Tunisiassa liikenne ruuhkautuu liikkeellä olevien ihmisten määrän takia aamulla ja alkuillasta etenkin isoissa kaupungeissa, kuten pohjoisessa sijaitsevassa maan pääkaupunki Tunisissa. Ruuhka-aikaan auto on hyvä pysäköidä ja välttää ehkä muutenkin liikkumista, ellei halua käyttää aikaa liikenteen seassa odotteluun. Erityisesti Tunisissa ja muissa isoissa kaupungeissa on ollut pitkään pulaa pysäköintipaikoista. Viime vuosina on rakennettu pysäköintihalleja helpottamaan tilannetta, ja kannattakin etsiä yksi tällaisista halleista käsiinsä, sillä virheellisestä pysäköinnistä voi saada tuntuvan sakon. Pysäköintihalleissa pysäköinti on suhteessa sakon määrään edullista. Myös pienemmissä kaupungeissa liikenne ruuhkautuu helposti, sillä niissä kadut voivat olla erittäin kapeita.


Autonvuokraustarjoukset Tunisia

Löydä kohteesta Tunisia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

19 € - 75 €

Kaikki autotyypit

19 € - 98 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tunisia on 38 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tunisia on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tunisia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tunisia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tunisia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tunisia

Avis

12 sijaintia

keddy by Europcar

12 sijaintia

Budget

8 sijaintia

Hertz

8 sijaintia

Sunnycars

8 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

SGF Tunisia

7 sijaintia

SGF Rent Car

6 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Tunisia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tunisia

Autonvuokraus Tunisia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tunisia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos vuokraat auton kohteessa Tunisia, huomioithan, että sinun täytyy ajaa aina oikealla puolella.

Vuodesta 2019 lähtien Tunisia on rankattu 89/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Tunisia sai tieverkoston laatupisteiksi 3,5, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.


Autonvuokraukset suosituilla Tunisia alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Tunisia mielenkiintoisista alueista

Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Tunisia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Tunisia

Tutustu alueen Afrikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Tunisia


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Tunisia. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Tunisia, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.