Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Stuttgart lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Stuttgart - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Stuttgart (STR)
Helsinki (HEL)
ma 26.10.
ma 2.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Stuttgart–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Stuttgart Helsinki

Paras löydetty hinta 118 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Stuttgart - Helsinki viimeisen 72 tunnin aikana on 118 €
Lyhyin lentoaika 2h 35m Lyhyin lentoaika Stuttgart Helsinki on 2h 35m.
Suora lento Ei yhtään Stuttgart - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Stuttgartin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Stuttgart Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Stuttgart - Helsinki on marraskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Helsinki?
iltapäivällä
Stuttgart - Helsinki lennot ovat noin 38 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?
KLM
KLM, airBaltic ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Stuttgart - Helsinki reitillä
Mikä on halvin reitti?
Stuttgartin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Stuttgartin lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Stuttgart - Helsinki lentohinnat
STR
Stuttgartin lentoasema
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Helsinki?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Stuttgart - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Stuttgart - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Stuttgart - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
23. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
8t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
1 välilasku
STR
Stuttgartin lentoasema
KLM
20. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
9t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
STR
Stuttgartin lentoasema
Lufthansa
30. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
5t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
STR
Stuttgartin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Stuttgart - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Stuttgart - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
44t 50m
3 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
45t 50m
3 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. lokakuuta
STR
Stuttgartin lentoasema
26t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Stuttgart?

Lennot Helsingistä Stuttgartiin löydät monen eri lentoyhtiön tarjonnasta. Kotimainen Finnair lentää reittiä suoraan. Lisäksi välilaskulliset lennot Helsingistä Stuttgartiin onnistuvat Lufthansalla, Aeroflotilla, airBalticilla, Air Francella, Austrian Airlinesilla, British Airwaysilla, easyJetilla, KLM:lla, SAS:lla, Turkish Airlinesilla ja Tap Air Portugalilla. Voit saada lentoliput Helsingistä Stuttgartiin myös suhteellisen halvalla. Vertaa lentoja etukäteen. Näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä matkan hintaan että lentoaikaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Matka Helsinki-Vantaan lentokentälle taittuu hyvin sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Jos haluat kulkea sinne julkisilla, Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Jos haluat mennä lentokentälle omalla autolla, voit pysäköidä autosi lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Muualta päin Suomea matkaavat voivat tulla oman auton lisäksi lentokentälle junalla tai linja-autolla. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta, kaukojunista VR:n kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Muistathan saapua lentokentälle ajoissa. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä sekä Finavian kotisivuilta. Netistä löytyy aina ajantasaisin tieto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Stuttgartissa?

Stuttgartin lentokenttä, Flughafen Stuttgart, sijaitsee noin 13 km päässä Stuttgartin keskustasta. Matka taittuu lentokentältä keskustan päärautatieasemalle noin 30 minuutissa. Matkan voi tehdä kätevästi myös julkisilla kulkuvälineillä, joita kannattaakin hyödyntää, jos haluat päästä kulkemaan mahdollisimman halvalla. S-Bahnin linjat S2 ja S3 liikennöivät väliä useamman kerran tunnissa. Keskustaan pääsee myös linja-autolla: linjan 36 bussit pysähtyvät terminaali 2:n edessä. Taksiasemat löytyvät terminaalien 1 ja 2 edestä. Lentokentällä on myös keltaisia puhelimia, joilla voit tilata taksin ilmaiseksi. Jos haluat vuokrata auton, se onnistuu jo lentokentältä käsin. Terminaalista 3 löytyy usean autonvuokrausyrityksen toimipisteet.

Kuinka kauan Helsinki Stuttgart-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Stuttgartiin ovat todella nopeita. Lentoaika on vain 2 h 35 min. Suorat Helsinki‒Stuttgart lennot liikennöi kotimainen Finnair. Välilaskulliset lennot Helsingistä Stuttgartiin eivät ole yhtä nopeita, mutta myös niistä löytyy vaihtoehtoja, joissa lentoaika jää varsin kohtuulliseksi. Esimerkiksi SAS:n liikennöimällä lennolla, jossa välilasku on Tukholmassa, lentoaika on kokonaisuudessaan 3 h 55 min. Lufthansan lennot Helsingistä Stuttgartiin tekevät välilaskun Münchenissä ja lentoaika on 4 h 05 min. Kaikki lennot laskeutuvat Stuttgartin lentokentälle, josta on matkaa kaupungin keskustaan alle 15 km.

Milloin on paras aika matkustaa Stuttgartiin

Kaupunkilomakohde Stuttgartiin voi matkustaa koska tahansa: tekemistä ja näkemistä riittää ympäri vuoden. Kevät koittaa kaupungissa tavallisesti jo maalis-huhtikuussa ja toukokuussa päästään yleensä jo nauttimaan helteistä. Kesä jatkuu Stuttgartissa aina lokakuulle asti. Oluen ja viinin ystävien kannattaa ajoittaa matkansa kaupungissa järjestettävien olut- tai viinifestivaalien aikaan. Saksan toisiksi suurimmat olutfestivaalit, Stuttgarter Volksfest, järjestetään syksyisin ja elo-syyskuussa. Stuttgarter Weindorf kerää yhteen paikalliset viinintuottajat. Mukava vierailuajankohta kaupunkiin on myös joulunalusaika. Kaupungin kuuluisat joulumarkkinat avataan marraskuun lopussa ja keskustaa koristavat sadat markkinakojut. Vertaamalla hintoja voi löytää halvat lennot Helsingistä Stuttgartiin ympäri vuoden.

Tarvitaanko Stuttgartiin passia/viisumia?

Saksa kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa vallitsee vapaa liikkuvuus. Stuttgartin matkalle ei tarvita näin ollen viisumia, eikä välttämättä myöskään passia. Passin sijaan voit ottaa matkallesi mukaan EU-standardien mukaisen, voimassaolevan kuvallisen henkilökortin. Sen tulee olla myönnetty joko Suomessa tai jossain muussa EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Stuttgartiin

 • Stuttgart tunnetaan kaupunkina, jossa autoteollisuus syntyi. Karl Benz ja Gottlieb Daimler rakensivat samanaikaisesti alueella omia prototyyppejään. Autoteollisuudella on merkittävä sijansa kaupungissa yhä tänäkin päivänä ja autojen ystävien kannattaakin tutustua kaupungissa sijaitseviin Mercedes-Benzin ja Porschen automuseoihin.
 • Jos kaupungin vilske kyllästyttää, Stuttgartista löytyy muun muassa Uhlbachin kaupunginosa, joka on pieni ja idyllinen maalaiskylä. Viiniviljelmien keskellä, korkealla kukkulalla, on historiallinen Grabkapelle. Tämän näyttävän hautakappelin Wurttembergin ruhtinas rakennutti nuorena kuolleen vaimonsa muistoksi. Kylän keskustasta löytyy myös viinimuseo ravintoloineen.
 • Stuttgart – kuten Saksa ylipäätään – on monen autolla matkaavan suosikkikohde. Moottoritiet ovat hyvässä kunnossa, Autobahn-verkosto on kattava, eikä moottoriteillä tunneta maksiminopeusrajoituksia. Ajaa saa siis niin lujaa kuin sielu sietää – jos kylteissä ei ole muuta ilmoitettu. Vauhdin hurmaan pääsee tutustumaan vuokraamalla kaupungissa auton. Valitettavasti myös Saksassa voi toki joutua jumittumaan liikenneruuhkiin.
 • Saksalaiset ovat monessa mielessä hyvin korrekteja ja kohteliaita. Esimerkiksi teitittely kuuluu asiaan muiden kuin hyvien tuttavien kesken ja puhuteltaessa käytetään rouva- ja herra- etuliitteitä. Lapset tavataan huomioida hyvin, ja esimerkiksi pikkuliikkeissä lapsille on tapana jakaa erilaisia maistiaisia. Kannattaa opettaa lapsi kiittämään kohteliaasti saksaksi: “Danke schön”.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Stuttgart–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Karlsruhe - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
37t 40m
Halvin hinta
197 €
Stuttgart - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 55m
Halvin hinta
237 €
Stuttgart - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 40m
Halvin hinta
311 €
Stuttgart - Tampere reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 20m
Halvin hinta
329 €
Stuttgart - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 50m
Halvin hinta
335 €
Stuttgart - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 55m
Halvin hinta
410 €
Friedrichshafen - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 55m
Halvin hinta
468 €
Friedrichshafen - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
27t 00m
Halvin hinta
890 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Stuttgart:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Stuttgart lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka