Halvat lennot Santo Domingo Helsinki alk. 723 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Santo Domingo-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Santo Domingo-Helsinki

Lyhyin lentoaika

19t 52m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Santo Domingo kohteeseen Helsinki on 19t 52m.
Santo Domingo - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Santo Domingo Las Americas lentokenttä - Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Santo Domingo - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Santo Domingo - Helsinki reitti?

Santo Domingo Las Americas - Helsinki-Vantaan lentoasema. Lennä Santo Domingo Las Americas - Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Santo Domingo - Helsinki lentohinnat

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Santo Domingo - Helsinki

Useita lentoyhtiöitä
18. lokakuuta
SDQ17:40Santo Domingo Las Americas
27t 40m
2 välilaskua
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. lokakuuta
SDQ17:40Santo Domingo Las Americas
51t 40m
2 välilaskua
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. lokakuuta
SDQ23:25Santo Domingo Las Americas
49t 40m
3 välilaskua
HEL08:05Helsinki-Vantaan lentoasema

 • Reitin Santo Domingo Las Americas-Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Santo Domingo Las Americas-Helsinki-Vantaan lentoasema välinen etäisyys on noin 8490,2 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Santo Domingo Las Americas lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Santo Domingo Las Americas lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Santo Domingo Las Americas lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Santo Domingo Las Americas lentokenttä lento kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​Santo Domingo - Helsinki lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Santo Domingo - Helsinki vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Santo Domingo - Helsinki lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Santo Domingo - Helsinki lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Santo Domingo - Helsinki joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Santo Domingo - Helsinki voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Santo Domingo - Helsinki?

Kun olet hakenut lentoja reitille Santo Domingo - Helsinki, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Santo Domingo - Helsinki lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Santo Domingo - Helsinki on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Helsinki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.