Halvat lennot Saksa - Jyväskylä alk. 305 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Saksa-Jyväskylä lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Saksa-Jyväskylä

Lyhyin lentoaika

16t 55m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Jyväskylä

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Saksa kohteeseen Jyväskylä on 16t 55m.
Saksa - Jyväskylä ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Stuttgartin lentoasema lentokenttä - Jyväskylä lentokenttä, Duesseldorf Intl lentokenttä - Jyväskylä lentokenttä ja Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä - Jyväskylä lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Jyväskylä: Jyväskylä (JYV)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Saksa - Jyväskylä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Saksa - Jyväskylä reitti?

Frankfurt - Jyväskylä

Lennä Frankfurt - Jyväskylä ja saat parhaat Saksa - Jyväskylä lentohinnat


  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Saksa - Jyväskylä reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Saksa - Jyväskylä reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on Finnair. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.Saksa–Jyväskylä-lennoille pääsee useista Saksan kaupungeista, kuten Frankfurtista ja Berliinistä. Frankfurtin lentokenttä (FRA) on yksi Saksan vilkkaimmista lentokentistä ja pääasiallinen Frankfurtin aluetta palveleva kenttä. Jonkin matkan päästä löytyy myös Frankfurt-Hahnin lentokenttä (HHN). Nimestään huolimatta lentokenttä sijaitsee lähellä sellaisia paikkakuntia kuten Kirchberg, Simmern ja Traben-Trarbach. Frankfurtin lentokenttä puolestaan sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Frankfurtin kaupungista. Berliini-Brandenburgin lentokenttä (BER) on puolestaan ainoa Berliinin alueen matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä, joten se on Berliinin alueelta matkalle lähtevien yleisimmin käyttämä kenttä. Sekä Frankfurtin että Berliinin lentokentälle on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Jyväskylän lentokenttä (JYV) sijaitsee Tikkakoskella, jonkin matkaa Jyväskylästä, ja se on ainoa Jyväskylän alueen ja koko Keski-Suomen matkustajaliikennettä palveleva lentokenttä. Lähimmät muut lentokentät sijaitsevat muissa maakunnissa, kuten Kuopion lentokenttä Pohjois-Savossa ja Tampere-Pirkkalan lentokenttä Pirkanmaalla. Näille lentokentille on melko pitkä matka. Jotkut käyttävät vaihtoehtoisena lentokenttänä Suomen vilkkainta lentokenttää Helsinki-Vantaata, jonne on Jyväskylästä suora junayhteys. Matkantekoon saa tällöin tosin varata enemmän aikaa.


Kun otat lennot Saksasta Jyväskylään esimerkiksi Frankfurtista tai Berliinistä, voit siirtyä lentokentälle helposti julkisilla liikennevälineillä. Frankfurtin keskustasta pääsee Frankfurtin lentokentälle nopeasti S-Bahnin junilla S8 ja S9. Myös Regional Express (RE) -junat RE59, RE2 ja RE3 vievät lentokentälle. Frankfurtin lentokentältä löytyy myös pitkänmatkan juna-asema. Halutessasi voit taittaa matkan Frankfurtin eteläiseltä juna-asemalta lentokentälle bussilla 61. Berliinin keskustan ja Berliinin lentokentän välillä on niin ikään junayhteys. Lentokentälle matkustajia kuljettavat Airport Express (FEX) ja junat RE7 ja RB14. Vaihtoehtoisesti matkan voi kulkea S-Bahn-junilla S9 ja S45. Lisäksi välillä liikennöi useita busseja, kuten linjat X7 ja X71. Molemmille näille kentille pääsee tietenkin myös taksilla. Tikkakoskella sijaitsevan Jyväskylän lentokentän ja Jyväskylän keskustan välillä ei sitä vastoin ole paikallisbussiyhteyttä tai junayhteyttä. Voit siirtyä keskustaan taksilla. Taksit löytyvät aivan lentokenttäterminaalin edestä lentojen saapumisaikoina. Tarvittaessa taksin voi tilata lentokentälle paikan päältä tai vaikka etukäteen ennen matkaa. Jyväskylän lentokentällä on myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Huomaa, että osa niistä on auki vain ennakkovarauksella.

Kun otat lennot Saksasta Jyväskylään, pääset tutustumaan Keski-Suomen alueen suurimpaan kaupunkiin ja maakunnan pääkaupunkiin. Jyväskylä tunnetaan etenkin arkkitehtuurista ja siitä, että kaupungissa sijaitsee yliopisto. Esimerkiksi yliopiston päärakennus Capitolium, Seminaarimäen kampus ja Alvar Aalto -museo ovat hyviä kohteita arkkitehtuurista kiinnostuneille. Jyväskylän kaupunki järjestää syksyisin valofestivaalin, jolloin nähtävillä on useita valotaideteoksia eri puolilla kaupunkia. Vesilinnan torni Harjulla, Kuokkalan silta ja lukuisat muut kohteet on valaistu pysyvästi. Jyväskylän kaupunki on hyvä kohde myös erityisesti ulkoilusta ja liikunnasta kiinnostuneille. Hippoksella sijaitsee liikuntapuisto, jossa voi kokeilla monia eri lajeja, kuten pesäpalloa ja jääkiekkoa. Uimaan pääsee kuuluisan arkkitehdin suunnittelemassa AaltoAlvari-uimahallissa, ja talvella voi vaikkapa luistella Jyväsjärven jäällä. Myös Jyväskylän lähiseuduilta löytyy nähtävää. Melko lähellä sijaitsevat Petäjäveden vanha kirkko ja Puolakan mittauspiste Korpilahden Oravivuorella, jotka molemmat kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Jyväskylän seudulla kulkee paikallisliikenteen ja pitkänmatkan busseja. Esimerkiksi Korpilahdelle pääsee useita kertoja päivässä. Mikäli haluaa tutustua alueeseen laajemmin ja liikkua oman aikataulunsa mukaan, voi autonvuokraus olla varteenotettava vaihtoehto.


Vaihtoehtoiset lennot Saksa-Jyväskylä -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Düsseldorf - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta140 €
Berliini - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 50m
Halvin hinta60 €
München - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 25m
Halvin hinta138 €
Hampuri - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 50m
Halvin hinta82 €
Frankfurt - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 05m
Halvin hinta76 €
Köln - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 25m
Halvin hinta80 €
Stuttgart - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 25m
Halvin hinta136 €
Hannover - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 55m
Halvin hinta159 €
Bremen - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 30m
Halvin hinta87 €
Nürnberg - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 05m
Halvin hinta88 €
Dortmund - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 30m
Halvin hinta155 €
Leipzig - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta193 €

Vastaavia ​​Saksa - Jyväskylä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Saksa - Jyväskylä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Saksa - Jyväskylä lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Saksa - Jyväskylä ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Saksa - Jyväskylä.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Saksa - Jyväskylä lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.