Autonvuokraukset Namibiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Namibiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Windhoek, Namibia
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Windhoek, Namibia
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Namibia

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Namibia

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Namibia?

Vuokraamolla Bidvest on eniten autonvuokrauspisteitä Namibia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 14 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Bidvest vuokra-auton? Windhoek on suosituin kaupunki maassa Namibia, ja sieltä löytyy 5 Bidvest autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Namibia?

Maasturi on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Namibia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 41 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Maasturi kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Maasturi auton kohteessa Namibia voit odottaa maksavan keskimäärin 70 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Namibia

Löydä kohteesta Namibia juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

38 € - 74 €

Kaikki autotyypit

43 € - 86 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Namibia on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Namibia on maaliskuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Namibia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Namibia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Namibia on 58 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Namibia on lokakuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Namibia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Namibia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Namibia on 53 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Namibia on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Namibia, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Namibia voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Namibia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Namibia

Bidvest

14 sijaintia

Sunnycars

11 sijaintia

keddy by Europcar

9 sijaintia

Avis

8 sijaintia

Budget

8 sijaintia

Europcar

7 sijaintia

Bluu

4 sijaintia

Hertz

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Namibia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Namibia

Autonvuokraus Namibia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Namibia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Namibia?

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Namibia. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Namibia?

Yhteensä 137 maasta Namibia on sijoittunut sijalle 28 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Namibia sai pisteeksi 5,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Namibia?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,80‰ maassa Namibia. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Namibia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Namibia maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Namibia oli 1,05 € per litra. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,33 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,93 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Namibia hinnat?

autoa Namibia hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Namibia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Namibia osiossa on 75 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Namibia?

Eri maissa, myös kohteessa Namibia, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Namibia?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Namibia. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Namibia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Namibia

Tutustu alueen Afrikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Namibia


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Namibia?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Namibia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Namibia?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Namibia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Namibia, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Namibia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Namibia momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Namibia.

Löytyykö kohteesta Namibia autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Namibia.

Voinko etsiä Namibia vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Namibia autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Namibia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.