Autonvuokraukset Namibiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Namibiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Windhoek, Namibia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Windhoek, Namibia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokraa auto läheltä kohteen Namibia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Namibia

Autonvuokraus Namibia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Namibia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Bidvest on eniten autonvuokrauspisteitä Namibia alueella. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 14 toimipaikkaa, jotka sijaitsevat lentokentillä ja kaupungeissa ympäri maata. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Bidvest vuokra-auton? Windhoek on suosituin kaupunki maassa Namibia, ja sieltä löytyy 5 Bidvest autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Sinun on lain mukaan ajettava vasemmalla puolella tietä, kun vierailet Namibia. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Yhteensä 137 maasta Namibia on sijoittunut sijalle 28 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Namibia sai pisteeksi 5,2 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,80‰ maassa Namibia. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Namibia alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Economy on suosituin vuokra-autotyyppi maahan Namibia matkustavien joukossa. Tietojemme mukaan 33 % käyttäjistämme valitsi mieluiten Economy kuin minkään muun autotyypin. Tämä voi johtua heidän suunnittelemistaan aktiviteeteista ja siitä, millaiset sääolosuhteet ovat kohdekaupungissa. Kun vuokraat Economy auton kohteessa Namibia voit odottaa maksavan keskimäärin 38 € per päivä.

Viime viikosta alkaen bensiinin keskimääräinen hinta kohteessa Namibia oli 1,30 € per litra. Sen sijaan maassa Algeria on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,85 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Namibia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Namibia

Tutustu alueen Afrikka muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Namibia


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Namibia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Namibia, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Namibia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Namibia.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Namibia.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Namibia autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.