Etsi halvat lennot Punta Arenas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Punta Arenas lentotiedot ja trendit

Tutustu Punta Arenas lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Punta Arenas?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Punta Arenas

Punta Arenas sijaitsee Chilen eteläisimmässä kärjessä, eikä sinne valitettavasti pääse Suomesta suorilla lennoilla. Lennot kohteeseen Punta Arenas lennetään aina vähintään kahdella välilaskulla. Helsingistä lennettäessä pääsee perille kahdella välilaskulla, muualta Suomesta lennettäessä tulee tehdä Helsinki-Vantaalla vielä yksi ylimääräinen pysähdys. Matka-aika on lyhimmillään noin 28 tuntia, mutta voi vaihdoista riippuen venyä jopa yli 40-tuntiseksi. Paluumatkalla joutuu monilla vaihdoilla viettämään yhden yön Chilen pääkaupungissa Santiago de Chilessä, mutta ajan siellä voi hyödyntää hyvin suuntaamalla kaupungille. Matkalaukut jatkavat kätevästi matkaa lentokentällä, joten joudut ottamaan mukaan vain käsimatkatavarat. Lyhyemmillä vaihdoilla ei kentillä ole kuin muutama tunti aikaa ja silloin voi käydä esimerkiksi ravintolassa syömässä hyvin ennen pitkiä lentoja kohteeseen.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Punta Arenasiin. Matka on maapallon toiselle puolelle niin pitkä, että monet nykylentokoneetkaan eivät matkaa voisi lentää pysähtymättä. Lennot kohteeseen Punta Arenas, Chile, lennetään yleensä Espanjan tai Ranskan kautta. Perille pääsee nopeimmillaan kahdella välilaskulla ja viimeinen lento on kotimaan lento pääkaupunki Santiago de Chilestä Punta Arenasin lentokentälle. Lennot ovat pitkiä ja osassa matkoja välilaskujen ajat samoin. Pitkiä vaihtoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi nauttien lentokentän palveluista tai suunnaten vaihtokentän kaupungin keskustaan, mikäli vaihtoaikaa vain on tarpeeksi. Väsyneenä voi ottaa esimerkiksi hotellihuoneen lentokentältä ja nukkua rauhassa ennen seuraavaa lentoa.


Kohteen Punta Arenas viisumivaatimukset

Punta Arenas sijaitsee Chilessä, aivan sen eteläisessä kärjessä. Maahan matkustettaessa pitää olla voimassa oleva passi – henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi. Toki, jos sellaisen omistaa, kannattaa se myös pakata mukaan varmuuden varalta. Esimerkiksi passin hukkuessa kortilla on helppo todistaa viranomaisille oma henkilöllisyys ja pikapassin saaminen voi helpottua. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Chileen matkustaessaan viisumia. Maassa saa oleskella 90 vuorokautta viisumivapaasti. Jos haluaa vierailla pidempään, pitää asiasta olla yhteydessä suurlähetystöön ja hankkia viisumi. Rajaviranomaiset saattavat myös vaatia menolipun todisteeksi siitä, että on poistumassa maasta tiettynä päivämääränä. Bussi- lento-, juna- tai laivalippu riittää tähän tarkoitukseen.


Aloita matkan suunnittelu - Punta Arenas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Punta Arenas

Punta Arenas on luonnon keskellä sijaitseva pieni kaupunki ja yksi ainoista paikoista maailmassa, mistä pääsee kätevästi matkustamaan Etelämantereelle. Kaupunki on unelmakohde, jos luonto on lähellä sydäntä ja haluaa tutkia maailman syrjäisimpiä sekä karuimpia kolkkia. Vuokra-autolla pääsee jonkin verran tutustumaan lähialueiden vuonoihin ja ajaminen on hyvä keino matkustaa omassa rauhassa. Jos haluaa kuitenkin päästä näkemään Chilen upeat vuonot, vuoret ja jäätiköt kunnolla, kannattaa Punta Arenasista lähteä risteilylle. Niitä järjestetään erilaisia ja eri pituisia – lyhyimmät kestävät muutaman päivän, pisimmät yli viikon. Oikein hurjapäinen seikkailija voi myös suunnata Etelämantereelle lennolla tai risteilyllä. Matkoja järjestetään yleensä kuitenkin ainoastaan Etelämantereen kesän aikana eli joulukuusta helmikuuhun. Eripituisia vaihtoehtoja on useita ja lyhimmillään mantereella voi käydä vain päivänkin mittaisella retkellä, kun taas pisimmät matkat ovat useiden viikkojen pituisia. Matkaa varten kannattaa varata lämpöiset vaatteet, sillä kesälläkin alueella voi olla hyytävän kylmä. Punta Arenasin kaupungissa itsessään voi myös viettää lomaa. Siellä on tarjolla paljon museoita, hyviä ravintoloita sekä kahviloita. Jos sisäinen seikkailijasi heräsi ja haluat kokea Chilen sekä Etelämantereen, varaa lennot kohteeseen Punta Arena Presidente Carlos Ibáñez del Campon kansainvälinen lentokenttä jo heti tänään. Lennot sekä Punta Arenasin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Chile

Eikö sittenkään Punta Arenas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Chile

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Punta Arenas. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Punta Arenas joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.