Halvat lennot Punta Arenas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Punta Arenas?

Punta Arenas sijaitsee Chilen eteläisimmässä kärjessä, eikä sinne valitettavasti pääse Suomesta suorilla lennoilla. Lennot kohteeseen Punta Arenas lennetään aina vähintään kahdella välilaskulla. Helsingistä lennettäessä pääsee perille kahdella välilaskulla, muualta Suomesta lennettäessä tulee tehdä Helsinki-Vantaalla vielä yksi ylimääräinen pysähdys. Matka-aika on lyhimmillään noin 28 tuntia, mutta voi vaihdoista riippuen venyä jopa yli 40-tuntiseksi. Paluumatkalla joutuu monilla vaihdoilla viettämään yhden yön Chilen pääkaupungissa Santiago de Chilessä, mutta ajan siellä voi hyödyntää hyvin suuntaamalla kaupungille. Matkalaukut jatkavat kätevästi matkaa lentokentällä, joten joudut ottamaan mukaan vain käsimatkatavarat. Lyhyemmillä vaihdoilla ei kentillä ole kuin muutama tunti aikaa ja silloin voi käydä esimerkiksi ravintolassa syömässä hyvin ennen pitkiä lentoja kohteeseen.

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Punta Arenasiin. Matka on maapallon toiselle puolelle niin pitkä, että monet nykylentokoneetkaan eivät matkaa voisi lentää pysähtymättä. Lennot kohteeseen Punta Arenas, Chile, lennetään yleensä Espanjan tai Ranskan kautta. Perille pääsee nopeimmillaan kahdella välilaskulla ja viimeinen lento on kotimaan lento pääkaupunki Santiago de Chilestä Punta Arenasin lentokentälle. Lennot ovat pitkiä ja osassa matkoja välilaskujen ajat samoin. Pitkiä vaihtoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi nauttien lentokentän palveluista tai suunnaten vaihtokentän kaupungin keskustaan, mikäli vaihtoaikaa vain on tarpeeksi. Väsyneenä voi ottaa esimerkiksi hotellihuoneen lentokentältä ja nukkua rauhassa ennen seuraavaa lentoa.Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Punta Arenas

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Punta Arenas momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Punta Arenas?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.


Punta Arenas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Punta Arenas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Punta Arenasin lentokentältä?

Punta Arenasin lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan joko bussilla, taksilla tai vuokraamalla auton. Kaikista edullisin keino on taittaa välimatka bussilla. Bussikyyti on suomalaisittain erittäin halpa ja matka kestää vain puolisen tuntia. Bussien kulku on syytä tarkistaa etukäteen, mutta päiväsaikaan ne kulkevat noin tunnin välein. Lentokenttä on melko pieni, joten bussipysäkki on helposti nähtävissä saapuvien lentojen aulan ulkopuolelle. Taksilla taas pääsee kulkemaan ympäri vuorokauden ja sillä matka kaupunkiin kestää alle puoli tuntia. Lisäksi kaupungilla pääsee suoraan valitsemaansa osoitteeseen, mikä on kätevää isojen matkatavaroiden kanssa. Hinnasta kannattaa sopia etukäteen kuljettajan kanssa, jotta jälkikäteen ei tarvitse selvitellä erimielisyyksiä. Taksit löytyvät helposti aivan saapuvien lentojen aulan edustalta. Autovuokraamoita kentältä löytyy myös muutamia. Auto ei kaupungissa liikkumiseen ole kaikista kätevin vaihtoehto, mutta jos aikoo jatkaa matkaa muualle myöhemmin, on oma auto ehdottomasti hyvä ratkaisu. Alueella on paljon upeita vuonoja, vuoristoa ja kyliä, joihin pääsee parhaiten tutustumaan omalla autolla.


Kohteen Punta Arenas viisumivaatimukset

Punta Arenas sijaitsee Chilessä, aivan sen eteläisessä kärjessä. Maahan matkustettaessa pitää olla voimassa oleva passi – henkilökortti ei riitä matkustusasiakirjaksi. Toki, jos sellaisen omistaa, kannattaa se myös pakata mukaan varmuuden varalta. Esimerkiksi passin hukkuessa kortilla on helppo todistaa viranomaisille oma henkilöllisyys ja pikapassin saaminen voi helpottua. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Chileen matkustaessaan viisumia. Maassa saa oleskella 90 vuorokautta viisumivapaasti. Jos haluaa vierailla pidempään, pitää asiasta olla yhteydessä suurlähetystöön ja hankkia viisumi. Rajaviranomaiset saattavat myös vaatia menolipun todisteeksi siitä, että on poistumassa maasta tiettynä päivämääränä. Bussi- lento-, juna- tai laivalippu riittää tähän tarkoitukseen.


Aloita matkan suunnittelu - Punta Arenas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Punta Arenas

Punta Arenas on luonnon keskellä sijaitseva pieni kaupunki ja yksi ainoista paikoista maailmassa, mistä pääsee kätevästi matkustamaan Etelämantereelle. Kaupunki on unelmakohde, jos luonto on lähellä sydäntä ja haluaa tutkia maailman syrjäisimpiä sekä karuimpia kolkkia. Vuokra-autolla pääsee jonkin verran tutustumaan lähialueiden vuonoihin ja ajaminen on hyvä keino matkustaa omassa rauhassa. Jos haluaa kuitenkin päästä näkemään Chilen upeat vuonot, vuoret ja jäätiköt kunnolla, kannattaa Punta Arenasista lähteä risteilylle. Niitä järjestetään erilaisia ja eri pituisia – lyhyimmät kestävät muutaman päivän, pisimmät yli viikon. Oikein hurjapäinen seikkailija voi myös suunnata Etelämantereelle lennolla tai risteilyllä. Matkoja järjestetään yleensä kuitenkin ainoastaan Etelämantereen kesän aikana eli joulukuusta helmikuuhun. Eripituisia vaihtoehtoja on useita ja lyhimmillään mantereella voi käydä vain päivänkin mittaisella retkellä, kun taas pisimmät matkat ovat useiden viikkojen pituisia. Matkaa varten kannattaa varata lämpöiset vaatteet, sillä kesälläkin alueella voi olla hyytävän kylmä. Punta Arenasin kaupungissa itsessään voi myös viettää lomaa. Siellä on tarjolla paljon museoita, hyviä ravintoloita sekä kahviloita. Jos sisäinen seikkailijasi heräsi ja haluat kokea Chilen sekä Etelämantereen, varaa lennot kohteeseen Punta Arena Presidente Carlos Ibáñez del Campon kansainvälinen lentokenttä jo heti tänään. Lennot sekä Punta Arenasin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Chile

Eikö sittenkään Punta Arenas? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Chile

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Punta Arenas. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Punta Arenas joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Punta Arenas.

Kyllä. momondo voi seurata Punta Arenas lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.