Halvat lennot Malmöstä Turku alk. 216 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Malmö-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Malmö-Turku

Lyhyin lentoaika

6t 30m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Turku

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Malmö kohteeseen Turku on 6t 30m.
Malmö - Turku ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Malmö lentokenttä - Turku lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Turku: Turku (TKU)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Malmö - Turku

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Malmö - Turku?

sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein sunnuntai

Mikä on halvin Malmö - Turku reitti?

Malmö - Turku. Lennä Malmö - Turku ja saat parhaat Malmö - Turku lentohinnat

  • Reitin Malmö-Turku etäisyys lentäen?

    Malmö ja Turku etäisyys toisistaan on 765,1 km.


Lennot Malmöstä Turkuun pystyy näissä kaupungeissa tekemään vain Malmön lentoaseman ja Turun lentoaseman välillä, sillä kaupunkien alueella ei kummassakaan päässä ole kansainvälisiä lentoja tekeviä lentokenttiä. Malmöstä Turkuun matkustettaessa saattaa olla kuitenkin kannattavaa harkita Tanskan puolella sijaitsevaa Roskilden lentoasemaa, josta lennot Turkuun ovat hieman nopeampia ja vaativat vain yhden välilaskun. Toki matka Malmöstä Kööpenhaminaan kestää myös jonkin aikaa, joten itselle paras ratkaisu riippuu täysin omasta aikataulusta. Lähtiessäsi Malmön modernilta lentoasemalta löydät sieltä perinteisten rahanvaihto- ja kauppapaikkojen lisäksi erilaisia ravintoloita sekä erillispalveluilla varustetut oleskelu- ja konferenssitilat. Malmön lentokenttä on lapsien kanssa matkustaville mukava paikka, sillä sieltä löydät myös hauskan lasten leikkipaikan. Luonnollisesti lentokentältä löytyvät modernille lentoasemalle kuuluvat langaton verkko, postipalvelut ja autovuokraamojen tiskit. Myös määränpäästä Turun lentoasemalta löytyy laadukkaat peruspalvelut ja kohtuulliset ostosmahdollisuudet sekä ravintolapalvelut. Kulkuyhteydet niin lähtökaupungissa kuin määränpäässäkin ovat kaupungin ja lentoaseman välillä varsin kohtuulliset.


Malmöstä Turkuun matkustettaessa lennot saapuvat kaupungista hieman pohjoiseen sijaitsevalle Turun lentoasemalle. Turun lentoasemalta pääsee todella lyhyellä jatkolennolla Maarianhaminaan, mutta muille Suomen lentoasemille ei suoria lentoja järjestetä. Myöskään suoria yhteyksiä muihin kaupunkeihin kuin Turkuun ei lentoasemalta muillakaan kulkuvälineillä ole, ellet päädy autonvuokraukseen. Turun keskustaan on lentoasemalta kuitenkin helppo päästä ja sieltä puolestaan on erittäin hyvät yhteydet esimerkiksi juna- ja bussilinjoja pitkin valtaosaan Suomen muista kaupungeista. Näin esimerkiksi junayhteyksin on erittäin helppo tavoittaa vaikkapa halutessaan Suomen pääkaupunki, Helsinki. Mikäli aikomuksenasi on Turun kaupungin lisäksi tutkia muita lähiseutujen ja Suomen kaupunkeja, ja haluat tehdä sen täysin omassa tahdissa, autonvuokraus on luultavasti yksi parhaista vaihtoehdoista. Lentoasemalta pääsee luonnollisesti autolla läheisiin kaupunkeihin kuten Kaarinaan ja Raisioon. Tämän lisäksi hyvässä kunnossa olevia teitä pitkin voi kulkea itään esimerkiksi E18-moottoritietä pitkin Suomen pääkaupunkia Helsinkiä kohti tai koilliseen E63-tietä kulkemalla Tampereelle. Suomen länsirannikolle Rauman kaupunkiin pääsee puolestaan E8-tietä pitkin. Itsenäisesti ajellen pystyy myös tutustumaan samalla moniin pienempiin suomalaiskyliin ja -kaupunkeihin, joihin esimerkiksi junayhteydet eivät helposti vie.


Vaihtoehtoiset lennot Malmö-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Göteborg - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta74 €
Tukholma - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta46 €
Tukholma - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta162 €
Tukholma - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Nopein lentoaika26t 25m
Halvin hinta320 €
Tukholma - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 35m
Halvin hinta205 €
Tukholma - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika3t 25m
Halvin hinta149 €
Malmö - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta138 €
Tukholma - Turku reitin lennot
Nopein lentoaika9t 35m
Halvin hinta403 €
Ängelholm - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika6t 45m
Halvin hinta115 €
Tukholma - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika3t 50m
Halvin hinta336 €

Vastaavia ​​Malmö - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Malmö - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Malmö - Turku lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Malmö - Turku tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Malmö - Turku lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja reitille Malmö - Turku on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.