Halvat lennot La Paz

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin La Paz lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille La Paz lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Jose del Cabo

HALVIN REITTI Helsinki - La Paz

Helsinki (HEL) - San Jose del Cabo (SJD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen La Paz kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Jose del Cabo Los Cabos, jolloin hinta on keskimääräinen 1114 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen La Paz?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin La Paz?

    Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen La Paz kaupungista Helsinki oli 762 €. Tämä on 2 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen La Paz. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin La Paz omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin La Paz lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia La Paz on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen La Paz harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä San Jose del Cabo Los Cabos lentokenttä (125 km kaupungin La Paz keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin La Paz lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä La Paz on tyypillisesti La Paz Leon lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 779 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - La Paz