Halvat lennot Kittilä - Helsinki

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 26/9
su 3/10

Kittilä-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kittilä-Helsinki
Lyhyin lentoaika1t 20mLyhyin lentoaika kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki on 1t 20m.
Suora lentoma, ke, pe ja suSuoria lentoja Kittilä - Helsinki reitille lennetään maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja ovat: Finnair ja Air France.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kittilä - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

joulukuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kittilä - Helsinki on joulukuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Kittilä - Helsinki?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

iltapäivällä

Kittilä - Helsinki lennot ovat noin 43 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Helsinki?

Norwegian

Finnair, Norwegian ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Kittilä - Helsinki reitillä

Milloin on halvinta varata Kittilä - Helsinki lento?

58 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Kittilä - Helsinki on noin 58 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Kittilä - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Kittilä-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Norwegian
Hintaalk. 78 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
Norwegian Air International
Hintaalk. 78 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,6
Finnair
Hintaalk. 91 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Kittilä-Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Kittilä-Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitille on 833,7 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Kittilä–Helsinki?

Napapiirin pohjoispuolella sijaitsevasta Kittilästä on Helsinkiin hyvät lentoyhteydet. Suorat lennot Kittilästä Helsinkiin operoivat Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Suoria lentoja Kittilästä Helsinkiin liikennöidään kaikkina viikonpäivinä. Esimerkiksi Finnairin lentotarjontaan kuuluu jopa kuusi päivittäistä lentoa Kittilästä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Vaikka Helsinkiin operoidaan Kittilästä myös välilaskullisia lentoja, suorat lennot ovat yleensä edullisin ja nopein vaihtoehto.

Lähtö: Miten päästä Kittilän lentokentälle?

Kittilän lentokenttä sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kylän keskustasta, ja lentoasemalle pääsee helposti sekä taksilla että bussilla. Kittilän linja-autoasemalta lähtee lentokentän suuntaan päivittäin useita Matkahuollon busseja. Lentokentän suuntaan liikennöivät esimerkiksi Gold Linen linja-autot ja J M Eskelisen Lapin Linjat. Bussimatkan hinta on tyypillisesti vain noin 2–4 euroa. Linja-autojen tarkemmat aikataulut kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin Matkahuollon sivuilta. Jos vietät Kittilän lomaasi Levillä, sieltäkin pääsee lentokentälle Tunturilinjojen lentokenttäbussilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Lennot Kittilästä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle, josta matkaa on helppo jatkaa Helsingin keskustaan bussilla tai junalla. Nopeimmin pääset keskustaan, Helsingin päärautatieasemalle, lähiliikenteen junilla. Ne lähtevät matkaan lentokentän juna-asemalta, jolle on pääsy terminaalien 1 ja 2 välillä kulkevalta käytävältä. Helsingin keskustaan kulkee lentoasemalta kaksi junaa, junat I ja P, ja nopeimmillaan lähijunat ovat perillä Helsingissä alle puolessa tunnissa. Busseja suosivat voivat päästä keskustaan lähes yhtä nopeasti Finnair City Bus -lentokenttäbussilla. Myös HSL:n seutuliikenteen bussit kulkevat lentoasemalta Helsingin keskustaan. Kaikki bussipysäkit löydät helposti lentokentän pääsisäänkäynnin edustalta.

Kuinka kauan Kittilä–Helsinki lento kestää?

Lentäminen on ehdottomasti nopein tapa matkustaa Lapissa sijaitsevasta Kittilästä Helsinkiin. Kaupunkien välisillä suorilla lennoilla lentoaika on vain noin yksi tunti ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin?

Monipuolinen Helsinki kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupunki tarjoaa nähtävää säätilasta riippumatta. Kesällä parhaimmillaan ovat kaupungin puistot ja luontokohteet, talvisin matkailijat taas ottavat kaiken irti Helsingin kulttuuritarjonnasta ja museoista. Ostosmahdollisuudet ovat Helsingissä hyvät vuoden ympäri. Kesälomakaudella toukokuusta huhtikuuhun Helsingin matkailusesonki on vilkkaimmillaan ja lennot usein kalleimmillaan. Myös joulukuussa ja vuoden vaihteessa lentojen hinnat nousevat keskimääräistä korkeammalle. Monet haluavat viettää Helsingissä tunnelmallisen kaupunkijoulun. Alkuvuodesta, toukokuussa ja marraskuussa Helsinkiin reissaavat pääsevät nauttimaan budjettiystävällisistä lentohinnoista ja hotelleista. Halvimmillaan lentoliput Kittilästä Helsinkiin ovat yleensä tammikuussa.

Tarvitaanko lennolle Kittilästä Helsinkiin passia?

Lennot Kittilästä Helsinkiin ovat kotimaan lentoja, joten Suomen kansalaisille passi ei ole lennoilla välttämättä tarpeellinen. Finnair hyväksyy Suomen sisäisille lennoille matkustusasiakirjaksi myös virallisen henkilökortin. Lisäksi matkustaminen onnistuu tavallisesti kuvalla varustetun Kela-kortin tai ajokortin kera. Norwegianin lennoille on suositeltavaa ottaa mukaan virallinen henkilökortti tai passi.


  • Helsinki on kesällä vilkas festarikaupunki. Jos suuntaat kaupunkiin jonkin suuren tapahtuman, kuten Flow-, Tuska- tai Weekend-festivaalin aikaan, hotelli tai muu majapaikka kannattaa varata kaupungista ajoissa. Varsinkin budjettiluokan majapaikat ovat Helsingissä suurien festivaalien aikaan varsin täysiä.
  • Lähdetkö reissuun lasten kanssa? Helsinki on parhaimmillaan lapsiperheiden kohteena kesällä, kun aurinkoisia päiviä voi viettää Korkeasaaressa tai Linnanmäellä. Talvellakin lapsille riittää puuhaa suurkaupungissa. Alle 18-vuotiaat pääsevät useimpiin Helsingin museoihin ilmaiseksi, ja Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupungissa riittää ihmeteltävää perheen pienimmille. Tee retki myös Vantaan puolelle tiedekeskus Heurekaan.
  • HSL:n (Helsingin seudun liikenteen) vuorokausiliput ovat hyvä valinta niille matkailijoille, jotka aikovat hyödyntää kaupungin julkista liikennettä ahkerasti. Päivälipun voi ostaa vähintään yhdeksi ja enintään seitsemäksi vuorokaudeksi, ja vuorokausilipulla saat käyttää Helsingin metroja, busseja ja raitiovaunuja rajoituksetta. Harkitse myös Helsinki Card -turistikortin hankintaa. Kortin hinnat lähtevät noin 48 eurosta, mutta tarkista hinta netistä.

(Hinnat tarkistettu 12.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Kittilä-Helsinki -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta75 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta113 €
Ivalo - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 30m
Halvin hinta175 €