Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Innsbruck lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Innsbruck - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Innsbruck (INN)
Helsinki (HEL)
pe 3.9.
pe 10.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Innsbruck-Helsinki lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Innsbruck Helsinki

Paras löydetty hinta262 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Innsbruck - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 262 €
Lyhyin lentoaika7h 5mLyhyin lentoaika kohteesta Innsbruck kohteeseen Helsinki on 7h 5m.
Suora lentoEi yhtäänInnsbruck - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Innsbruckin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Innsbruck - Helsinki

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

elokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Innsbruck - Helsinki on elokuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Innsbruck - Helsinki?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein maanantai

Mikä on halvin Innsbruck - Helsinki reitti?

Innsbruckin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Innsbruckin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Innsbruck - Helsinki lentohinnat
INN
Innsbruckin lentoasema
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Milloin on halvinta varata Innsbruck - Helsinki lento?

58 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Innsbruck - Helsinki on noin 58 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Vertaa helposti meno-paluulentoja Innsbruck - Helsinki

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Innsbruck - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
27. elokuuta
INN07:15Innsbruckin lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
INN11:30Innsbruckin lentoasema
Lufthansa
27. elokuuta
INN07:15Innsbruckin lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
HEL14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
INN11:30Innsbruckin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. elokuuta
INN12:00Innsbruckin lentoasema
7t 15m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28. elokuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
2 välilaskua
INN15:30Innsbruckin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Innsbruck - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Innsbruck - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Lufthansa
9. elokuuta
INN07:15Innsbruckin lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. elokuuta
INN02:30Innsbruckin lentoasema
7t 10m
2 välilaskua
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. elokuuta
INN12:00Innsbruckin lentoasema
7t 15m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Tarjoavatko lentoyhtiöt Innsbruckin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Innsbruckin lentoasema - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavalla lentoyhtiöllä voi olla joustava peruutuskäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Lufthansa.

Reitin Innsbruckin lentoasema-Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema etäisyys lentäen?

Reitin Innsbruckin lentoasema-Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lento kestää noin 1678,5 km. Tavallisesti tämä kestää 5t 20m lentäen normaaleissa olosuhteissa.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Innsbruck?

Lennot Helsingistä Innsbruckiin operoidaan säännöllisesti useamman eri palveluntarjoajan toimesta. Suosituimpia reitillä liikennöiviä yhtiöitä ovat muun muassa Transavia, easyJet ja SAS, joiden joukosta voit myös löytää ne mahdollisimmat edulliset liput, mikäli tähtäimessäsi on nimenomaan halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin. Finnairin operoimana pääset perille nopeiten, sillä se tekee Helsinki-Innsbruck lennot myös suorina. Muita reitillä liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Lufthansa ja Austrian Airlines.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haet edullisinta vaihtoehtoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunilla, jotka lähtevät matkaan Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle matkan pituus on noin 18 kilometriä, joten kulkuvälineestä riippuen matkan kesto on vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, sinun kannattaa hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat on merkitty kirjaimilla I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Seutulippu maksaa kuljettajalta ostettuna 5,50 EUR. Luethan tarkemmat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona kuljetuksille lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Yhdensuuntainen aikuisten lippu verkosta ostettuna maksaa 6,80 EUR.

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksesi suoraan palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessa, sinulta kysytään sekä lennon lähtöaika että osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varatessasi tiedon arvioidusta noutoajastasi. Hinta on ryhmäkuljetuksissa luonnollisesti yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan maksat matkasta vain alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Innsbruckissa?

Kun lennot Helsingistä Innsbruckiin tuovat sinut Itävaltaan, on sinulla useita käteviä vaihtoehtoja jatkaa matkaasi kohti Innsbruckin keskustaa. Pääset lentokentältä kaupunkiin esimerkiksi junalla tai bussilla. Bussi, joka on merkitty kirjaimella F yhdistää Innsbruckin päärautatieaseman lentokentän päärakennukseen. Matka kestää noin 20 minuuttia. Lentokentältä löytyvät myös useampien kansainvälisten autonvuokrausyritysten pisteet, joten halutessasi voit varata vuokra-autosi ennakkoon jo verkosta. Taksiasema sijaitsee suoraan terminaalirakennuksen edessä eli voit käytännössä kiivetä suoraan taksiin matkalaukkuinesi, rakennuksesta poistuttuasi. Voit varata myös lukuisista vaihtoehdoista lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Esimerkiksi lomakohteesi ja tai hotellisi auttaa mielellään varaamaan kuljetuksen paikallisten palveluntarjoajien kanssa.

Kuinka kauan Helsinki – Innsbruck lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Innsbruckiin kestävät vain 2 t 35 min. Välilaskullisia reittejä on tarjolla useita ja niissä lentojen kokonaisaika on yleensä neljästä tunnista eteenpäin.

Milloin on paras aika matkustaa Innsbruckiin?

Innsbruck tunnetaan monipuolisena talviurheilukaupunkina, joten se viehättää matkustajia etenkin talvisin. Tirolin alueella sijaitseva kaupunki on ilmastoltaan miellyttävä, sillä liian kovista pakkasista ei Innsbruckissa kärsitä, talvisin asteiden pudotessa vain muutaman asteen miinuksen puolelle. Kesät ovat ilmastoltaan myös ulkoilmaliikuntaan ja patikointiin soveltuvia, joten vaelluksesta kiinnostuneiden kannattaa varata lentoliput Helsingistä Innsbruckiin juurikin kesäksi. Alpit ympäristöineen ja maisemineen ovat täynnä mitä inspiroivimpia reittejä ja upean vuoristokaupungin tunnelma hurmaa kyllä vierailijansa ympäri vuoden.

Tarvitaanko Innsbruckin matkalle passia/viisumia?

Itävaltaan matkustettaessa on suositeltavaa pitää mukana passia tai virallista henkilökorttia. Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen matkustettaessa on omat vapautensa, mutta jäsenmaat voivat erityistilanteissa palauttaa rajatarkastukset väliaikaisesti, jos maa kokee sen turvallisuutensa takia tarpeelliseksi. Itävallan rajalla sinun on pyydettäessä siis todistettava henkilöllisyytesi. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Innsbruckiin

 • Kun haluat lomailla tarkemmalla budjetilla, kannattaa sinun välttää kuumimpina sesonkeina matkustamista eli ydintalven kuukausia, joulua sekä kesälomakautta. Suosituimpina lomakuukausina saatat löytää lennot edullisesti, mutta varmistathan, että majoitusten hinnat eivät ole nousseet huimiin summiin lomasesongin edetessä. Keväisin ja syksyisin sen sijaan voit poimia verkosta hyviäkin tarjouksia sekä lentoja että majoitusta koskien.
 • Innsbruckiin ja sen ympäristöstä löytyviin hiihtokeskuksiin voi hyvin lähteä lomailemaan minkä ikäisten lasten kanssa tahansa. Kaupunki on palveluiltaan monipuolinen sekä puitteiltaan hyvä ja turvallinen. Monet suuntaavat kohteeseen laskettelemaan, mutta pääset halutessasi harrastamaan Innsbruckissa myös murtomaahiihtoa, lumilautailua, maastopyöräilyä, rattikelkkailua tai luistelua. Mukava vierailukohde on myös keskustan lähellä sijaitseva Alppi-eläintarha eli Alpenzoo.
 • Innsbruckin keskustan alue on kävelyn lisäksi mukava paikka tehdä tirolilaisia ostoksia ja muita löytöjä, joihin kuuluvat korkeatasoiset tuotteet kelloista jalokiviin, trendikkäisiin vaatteisiin ja matkamuistoihin. Herkkuja on kaupungissa myös kiitettävästi tarjolla, kuten marsipaanit, suklaat ja erilaiset keksit sekä vohvelit, joiden valikoimaan pääset ihastumaan esimerkiksi vanhankaupungin Herzog-Friedrich-Strassen varrella, joka on alueen pääkatuja. Tyypillisimpiä paikallisia tuotteita ovat tirolilaiset hajuvedet ja hajusteet sekä Walde-suvun tuottamat saippuat. Kaufhaus Tyrol -ostoskeskus on keskeinen kauppapaikka pääkävelykadun varrella, josta voit myös löytää monenmoista ostettavaa, säällä kuin säällä.

(Hinnat tarkistettu 23/04/2019).


Lennot kohteesta Innsbruck:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Innsbruck lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka