Halvat lennot Helsinki Pittsburgh alk. 700 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Pittsburgh lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Pittsburgh

Lyhyin lentoaika

33t 19m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Pittsburgh on 33t 19m.
Helsinki - Pittsburgh ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Pittsburgh lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Pittsburgh

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pittsburgh?

Lokakuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Pittsburgh on lokakuu ja kallein kesäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Pittsburgh?

Maanantai. Viikon halvin päivä on maanantai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Pittsburgh?

Aamulla. Helsinki - Pittsburgh lennot ovat noin 24 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pittsburgh?

Lufthansa. American Airlines ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pittsburgh reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Pittsburgh reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh ja saat parhaat Helsinki - Pittsburgh lentohinnat

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Pittsburgh

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Pittsburgh momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
LufthansaHintaalk. 702 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 080 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja
American AirlinesHintaalk. 842 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
2 902 arvostelua
Etsi American Airlines lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pittsburgh etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pittsburgh lento kestää noin 6920,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä?

  marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä osiossa.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Pittsburgh lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pittsburgh lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Pittsburgh lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Pittsburghissa?

Kaikki lennot Helsingistä Pittsburghiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Pittsburghin kansainväliselle lentoasemalle. Tässä kohdin sinun ei tarvitse vertailla eri lentokenttien plussia ja miinuksia, vaan voit keskittyä muihin seikkoihin. Koska lennot Helsingistä Pittsburghiin sisältävät vähintään yhden välilaskun, voit kuitenkin tutkia eri reittivaihtoehtoja sitä silmällä pitäen, mikä tai mitkä välilaskulentokentät ovat. Kansainvälisillä lentokentillä on onneksi lähes poikkeuksetta varsin hyvät palvelut, mikä koskee totta kai myös Helsinki-Vantaan ja Pittsburghin lentoasemia. Helsinki-Vantaan monipuoliset ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat monille jo tuttuja, lähteväthän useimmat hieman pidemmälle suuntaavat ulkomaanlennot juuri maamme päälentoasemalta. Pittsburghin lentoasemalla erilaisia ravintoloita, kahviloita, baareja ja ostospaikkoja on suorastaan päätä huimaava valikoima. Kentältä löytyy totta kai esimerkiksi pankkiautomaatteja ja WiFi-yhteys ja esimerkiksi perheen pienimmät on huomioitu lentoaseman omalla leikkialueella. Lentokentän etuihin kuuluu myös se, että sieltä on hyvät liikenneyhteydet Pittsburghin kaupunkiin, myös julkisilla liikennevälineillä.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Pittsburghissa?

Helsinki–Pittsburgh-lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on onneksi hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Lentokenttäjunasta on tullut hyvin suosittu vaihtoehto matkustajien keskuudessa, sillä matka Helsingin keskustasta lentokentälle taittuu sekä nopeasti että edullisesti. Lentokenttäjunia liikennöi tasaisin väliajoin, mutta kannattaa toki tarkistaa aina ajantasaiset aikataulutiedot HKL:n kotisivuilta. Osa matkustajista suosii taksia, jolla matka taittuukin miellyttävästi. Pittsburghin lentoasemalta pääsee Pittsburghin kaupunkiin paikallisella julkisella linja-autolla 28X Airport Flyer. Busseja liikennöi noin puolen tunnin välein. Linja-autot ovat esteettömiä, ja lipun voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Linja-automatka kestää nopeimmillaan vain noin puoli tuntia, ja se on hyvin edullinen matkustusvaihtoehto. Toisaalta, erityisesti jos sinulla on paljon matkatavaraa mukanasi, voi olla mukavinta päästä suoraan majoituspaikkaasi. Jos haluat vuokrata auton jo lentokentältä, on lentoasemalla useita eri autovuokraamoita. Auton noutopisteet sijaitsevat pysäköintihallin ensimmäisessä kerroksessa. Matkan keskustaan voi taittaa toki myös taksilla, yksityisellä tilausbussilla tai Uberilla. Voit myös varata vaikkapa limusiinikuljetuksen. Löydät lisätietoa palveluntarjoajista ja heidän yhteystietonsa esimerkiksi Pittsburghin lentokentän kotisivuilta.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Pittsburghin lentoasemalta?

Monet suuntaavat Pittsburghin lentoasemalta Pittsburghin kaupunkiin, jossa riittää monipuolisesti erilaista nähtävää ja koettavaa pitkäksi aikaa. Jos haluat nähdä aluetta laajemmin, suuria kaupunkeja Pittsburghin lähistöllä ovat esimerkiksi Philadelphia, Harrisburg Pennsylvanian osavaltiossa sekä Akron, Cleveland ja Columbus Ohion osavaltiossa. Matkaa ei ole kohtuuttoman paljoa myöskään esimerkiksi Washington DC:hin tai Kanadan puolelle. Pittsburghin kaupungin sisällä pääsee kulkemaan varsin hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla tai esimerkiksi taksilla, mutta vuokra-auto on ehdottomasti kätevin vaihtoehto, jos haluat tutustua myös alueen lähikaupunkeihin ja -seutuihin. Vuokra-autolla matkustavien kannattaa vain huomioida, että esimerkiksi liikennesäännöissä ja muissa autoilijan kannalta merkityksellisissä määräyksissä voi olla osavaltiokohtaisia eroja. Ne on näin ollen syytä tarkistaa aina jo etukäteen. Yhdysvallat on suorastaan road tripien luvattu maa. Voitkin esimerkiksi ostaa ainoastaan yhdensuuntaiset lennot Helsingistä Pittsburghiin ja lähteä tutkailemaan maata autolla ja lentää takaisin koti-Suomeen lähimmältä lentoasemalta. Varmista vain autovuokraamoltasi, miten auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä se on vuokrattu, onnistuu ja mitä lisämaksuja tästä mahdollisesti veloitetaan.


Vastaavia ​​Helsinki - Pittsburgh lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Pittsburgh vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Pittsburgh lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Pittsburgh lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Pittsburgh joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Pittsburgh, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Pittsburgh?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Pittsburgh lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Pittsburgh lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Pittsburgh lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pittsburgh

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.