Halvat lennot Helsinki Pittsburgh alk. 558 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 14/8
su 21/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Pittsburgh lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Pittsburgh

Paras löydetty hinta

558 €

Lyhyin lentoaika

27t 39m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Pittsburgh

1 lentokenttä
Paras Pittsburgh - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 558 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Pittsburgh on 780 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Pittsburgh on 27t 39m.
Helsinki - Pittsburgh ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Pittsburgh lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Pittsburgh: Pittsburgh (PIT)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Pittsburgh

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pittsburgh?

elokuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Pittsburgh on elokuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Pittsburgh?

torstai

Viikon halvin päivä on torstai ja kallein maanantai

Milloin on halvin aika lentää Pittsburgh?

aamulla

Helsinki - Pittsburgh lennot ovat noin 8 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pittsburgh?

American Airlines

American Airlines ja Iberia ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pittsburgh reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Pittsburgh reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh ja saat parhaat Helsinki - Pittsburgh lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Pittsburgh

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Pittsburgh lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 39m
1 välilasku
PIT13:34Pittsburgh
30. lokakuuta
PIT18:50Pittsburgh
18t 10m
1 välilasku
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
7. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
2 välilaskua
PIT18:20Pittsburgh
30. lokakuuta
PIT02:00Pittsburgh
25t 10m
2 välilaskua
HEL03:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 51m
3 välilaskua
PIT02:26Pittsburgh
30. lokakuuta
PIT18:50Pittsburgh
18t 25m
2 välilaskua
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 35m
3 välilaskua
PIT11:05Pittsburgh
30. lokakuuta
PIT09:58Pittsburgh
28t 22m
3 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1158 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Pittsburgh

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Pittsburgh, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöiltä British Airways ja Delta
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 49m
3 välilaskua
PIT10:24Pittsburgh
Delta
17. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 54m
2 välilaskua
PIT00:54Pittsburgh
British Airways
17. tammikuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 36m
1 välilasku
PIT00:46Pittsburgh
1004 €
Etsi vastaava

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Pittsburgh

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Pittsburgh momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
IberiaHintaalk. 625 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
Etsi Iberia lentoja
American AirlinesHintaalk. 857 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,9
Etsi American Airlines lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Pittsburgh reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat American Airlines, Iberia ja Finnair. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten American Airlines, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pittsburgh etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Pittsburgh lento kestää noin 6920,6 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 15t 50m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.Kaikki lennot Helsingistä Pittsburghiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Pittsburghin kansainväliselle lentoasemalle. Tässä kohdin sinun ei tarvitse vertailla eri lentokenttien plussia ja miinuksia, vaan voit keskittyä muihin seikkoihin. Koska lennot Helsingistä Pittsburghiin sisältävät vähintään yhden välilaskun, voit kuitenkin tutkia eri reittivaihtoehtoja sitä silmällä pitäen, mikä tai mitkä välilaskulentokentät ovat. Kansainvälisillä lentokentillä on onneksi lähes poikkeuksetta varsin hyvät palvelut, mikä koskee totta kai myös Helsinki-Vantaan ja Pittsburghin lentoasemia. Helsinki-Vantaan monipuoliset ravintolat ja ostosmahdollisuudet ovat monille jo tuttuja, lähteväthän useimmat hieman pidemmälle suuntaavat ulkomaanlennot juuri maamme päälentoasemalta. Pittsburghin lentoasemalla erilaisia ravintoloita, kahviloita, baareja ja ostospaikkoja on suorastaan päätä huimaava valikoima. Kentältä löytyy totta kai esimerkiksi pankkiautomaatteja ja WiFi-yhteys ja esimerkiksi perheen pienimmät on huomioitu lentoaseman omalla leikkialueella. Lentokentän etuihin kuuluu myös se, että sieltä on hyvät liikenneyhteydet Pittsburghin kaupunkiin, myös julkisilla liikennevälineillä.


Helsinki–Pittsburgh-lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on onneksi hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Lentokenttäjunasta on tullut hyvin suosittu vaihtoehto matkustajien keskuudessa, sillä matka Helsingin keskustasta lentokentälle taittuu sekä nopeasti että edullisesti. Lentokenttäjunia liikennöi tasaisin väliajoin, mutta kannattaa toki tarkistaa aina ajantasaiset aikataulutiedot HKL:n kotisivuilta. Osa matkustajista suosii taksia, jolla matka taittuukin miellyttävästi. Pittsburghin lentoasemalta pääsee Pittsburghin kaupunkiin paikallisella julkisella linja-autolla 28X Airport Flyer. Busseja liikennöi noin puolen tunnin välein. Linja-autot ovat esteettömiä, ja lipun voi ostaa käteisellä bussikuskilta. Linja-automatka kestää nopeimmillaan vain noin puoli tuntia, ja se on hyvin edullinen matkustusvaihtoehto. Toisaalta, erityisesti jos sinulla on paljon matkatavaraa mukanasi, voi olla mukavinta päästä suoraan majoituspaikkaasi. Jos haluat vuokrata auton jo lentokentältä, on lentoasemalla useita eri autovuokraamoita. Auton noutopisteet sijaitsevat pysäköintihallin ensimmäisessä kerroksessa. Matkan keskustaan voi taittaa toki myös taksilla, yksityisellä tilausbussilla tai Uberilla. Voit myös varata vaikkapa limusiinikuljetuksen. Löydät lisätietoa palveluntarjoajista ja heidän yhteystietonsa esimerkiksi Pittsburghin lentokentän kotisivuilta.

Monet suuntaavat Pittsburghin lentoasemalta Pittsburghin kaupunkiin, jossa riittää monipuolisesti erilaista nähtävää ja koettavaa pitkäksi aikaa. Jos haluat nähdä aluetta laajemmin, suuria kaupunkeja Pittsburghin lähistöllä ovat esimerkiksi Philadelphia, Harrisburg Pennsylvanian osavaltiossa sekä Akron, Cleveland ja Columbus Ohion osavaltiossa. Matkaa ei ole kohtuuttoman paljoa myöskään esimerkiksi Washington DC:hin tai Kanadan puolelle. Pittsburghin kaupungin sisällä pääsee kulkemaan varsin hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla tai esimerkiksi taksilla, mutta vuokra-auto on ehdottomasti kätevin vaihtoehto, jos haluat tutustua myös alueen lähikaupunkeihin ja -seutuihin. Vuokra-autolla matkustavien kannattaa vain huomioida, että esimerkiksi liikennesäännöissä ja muissa autoilijan kannalta merkityksellisissä määräyksissä voi olla osavaltiokohtaisia eroja. Ne on näin ollen syytä tarkistaa aina jo etukäteen. Yhdysvallat on suorastaan road tripien luvattu maa. Voitkin esimerkiksi ostaa ainoastaan yhdensuuntaiset lennot Helsingistä Pittsburghiin ja lähteä tutkailemaan maata autolla ja lentää takaisin koti-Suomeen lähimmältä lentoasemalta. Varmista vain autovuokraamoltasi, miten auton palauttaminen esimerkiksi toiseen osavaltioon kuin mistä se on vuokrattu, onnistuu ja mitä lisämaksuja tästä mahdollisesti veloitetaan.


Vastaavia ​​Helsinki - Pittsburgh lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Pittsburgh vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Pittsburgh lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Pittsburgh, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Pittsburgh lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Helsinki - Pittsburgh lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.