Halvat lennot Genova

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 28/9
ti 5/10

Halvimmat lennot kaupungin Genova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Genova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Genova

HALVIN REITTI Helsinki - Genova

Helsinki (HEL) - Milano Linaten lentoasema lentokenttä (LIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Genova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milano Linaten lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 186 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GENOVAhuhtikuu20% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Genova lennot maksavat keskimäärin vain 195 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GENOVA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu32% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Genova lentojen keskimääräinen hinta on 323 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GENOVA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu397% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Genova kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Genova?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Genova?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Genova on 24 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 87 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Genova. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Genova omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Genova?

  Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Genova. Lennot maksavat noin 195 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Genova kuukauden huhtikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 200 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Genova?

  Paras aika varata lento kohteeseen Genova kohteesta Suomi on 49 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 245 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Genova?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Genova kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 203 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Genova perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 270 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Genova?

  Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Genova lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 204 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Genova, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Genova on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 247 €.

 • Löytyykö kaupungin Genova lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Genova kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Parma lentokenttä (116 km kaupungin Genova keskustasta), Milano Linaten lentoasema lentokenttä (119 km kaupungin Genova keskustasta), Citta Di Torino lentokenttä (135 km kaupungin Genova keskustasta), Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (137 km kaupungin Genova keskustasta) tai Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (153 km kaupungin Genova keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Genova lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 119 € henkilöä kohti ja Milano Linaten lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Genova. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Aloita matkan suunnittelu - Genova