Halvat lennot Genova

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Genova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Genova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Genova

HALVIN REITTI Helsinki - Genova

Helsinki (HEL) - Milano Linate lentokenttä (LIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Genova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milano Linate, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GENOVAhuhtikuu20% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Genova lennot maksavat keskimäärin vain 218 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GENOVA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu32% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Genova lentojen keskimääräinen hinta on 361 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GENOVA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu397% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Genova kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Genova?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Genova on 12 € per henkilö kaupungista Napoli, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Genova. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Genova omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Genova. Lennot maksavat noin 218 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Genova kuukauden huhtikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 223 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Genova kohteesta Suomi on 49 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 274 €.

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Genova kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 198 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Genova sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 386 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Genova lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 185 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Genova, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Genova on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 321 €.

Genova kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Parma lentokenttä (116 km kaupungin Genova keskustasta), Milano Linate lentokenttä (119 km kaupungin Genova keskustasta), Citta Di Torino lentokenttä (135 km kaupungin Genova keskustasta), Milano Malpensa lentokenttä (137 km kaupungin Genova keskustasta) tai Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (153 km kaupungin Genova keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 79 € henkilöä kohti ja Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Genova. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Genova?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Genova

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Genova?

Kohteeseen Genova kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, KLM ja Air France. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Genova rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Genova

KLM on suosittu valinta kohteeseen Genova matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 16 lentoa joka viikko kohteeseen Genova lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Rooma Leonardo da Vinci. KLM lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 162 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 121 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet KLM keskimäärin pisteet: 7,8/10.

Air France lennot kohteeseen Genova

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Genova on Air France (7,8/10, 138 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Genova saapuvat kohteesta Rooma Leonardo da Vinci, mutta kohteeseen Genova on maailmanlaajuisesti 13 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Genova, meno-paluu).


Aloita matkan suunnittelu - Genova


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Genova. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Genova ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Genova lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Genova on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.