Etsi halvat lennot Nuuk (Godthåb)

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 10/12
Sun 17/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nuuk (Godthåb)

Miten kauan kestää lentää Nuuk Godthåbiin?

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei voi lentää suorilla lennoilla Nuuk Godthåbiin. Lennot kohteeseen Nuuk Godthåb lennetään vähintään yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Kahdella välilaskulla pääsee myös perille useampaa reittiä ja välillä useamman välilaskun taktiikka on jopa nopeampi tapa matkustaa kohteeseen. Yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta lennettäessä joutuu matkalla vaihtamaan myös lentokenttää. Matka kestää yhteensä noin vuorokauden verran. Suomesta lennetään Keflavikin lentokentälle ja jatkolennot lähtevät Reykjavikin keskustassa sijaitsevalta lentokentältä. Vaihtoaika on usein myös pitkä, mutta aika kannattaa hyödyntää kaupungin keskustassa vieraillen. Suomalainen saa vapaasti matkustaa Islannissa, joten erityisiä viisumeita ei tarvitse hankkia pientä kaupunkilomaa varten. Nopeimmillaan kahdella vaihdolla pääsee perille noin 18 tunnissa. Tällöin viimeinen lento lennetään Kangerlussuaqin kentältä – johon suurin osa kansainvälisistä lennoista saapuu – Nuuk Godthåbin lentokentälle. Tämä lento on onneksi vain noin tunnin mittainen.

Mistä voit lentää suoraan Nuuk Godthåbiin?

Suoria lentoja Suomesta Nuuk Godthåbiin ei valitettavasti ole saatavilla. Lennot kohteeseen Nuuk Godthåb, Grönlanti, lennetään pääosin joko Kööpenhaminan tai Reykjavikin kautta. Reykjavikin kautta lennettäessä joutuu välissä vaihtamaan lisäksi lentokenttää, sillä Nuuk Godthåbin lennot lähtevät kaupungin keskustassa sijaitsevalta pienemmältä lentokentältä. Kööpenhaminasta lähtevät lennot saapuvat ensin Kangerlussuaqiin, jossa sijaitsee Grönlannin suurin lentokenttä ja ainoa asema, joka pystyy vastaanottamaan isoja suihkukoneita. Sieltä matka jatkuu Nuuk Godthåbiin pienemmällä lentokoneella.

Löytyykö kaupungin Nuuk (Godthåb) lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nuuk (Godthåb) on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nuuk (Godthåb) harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Maniitsoq Sukkertoppen lentokenttä (148 km Nuuk (Godthåb) keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Nuuk (Godthåb) lentokenttä hinnat?

lentoa Nuuk (Godthåb) lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Nuuk (Godthåb) lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Nuuk (Godthåb) lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nuuk (Godthåb) lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Nuuk (Godthåb) lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Nuuk (Godthåb) lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Nuuk (Godthåb) viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Nuuk Godthåbissa?

Suomalainen ei tarvitse Grönlantiin matkustaessaan viisumia. Nuuk kuuluu Grönlannin itsehallintoalueeseen, mutta on osa Tanskan kuningaskuntaa. Alue kuuluu näin ollen Euroopan Unionin jäsenvaltioiden erityisalueisiin. Schengen-sopimus ei kata Grönlantia, joten alueelle on passintarkastukset Euroopasta saapuessa. Poikkeuksena kuitenkin Pohjoismaan kansalaiset – eli esimerkiksi suomalaiset – jotka saavat vapaasti matkustaa, oleskella ja työskennellä alueella. Grönlantiin matkustettaessa tulee ottaa mukaan passi. Viranomaisten myöntämä kuvallinen EU-henkilökortti ei kelpaa viralliseksi matkustusasiakirjaksi. Passin on lisäksi oltava voimassa koko maassa oleskelun ajan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nuuk (Godthåb)

Mitä voit nähdä ja tehdä Nuuk Godthåbissa?

Nuuk on syrjäisen Grönlannin saaren pääkaupunki sekä yksi eksoottisimmista kohteista koko maailmassa. Turisteja alueella ei kovin isoja määriä näy ja pääosin ihmiset matkustavat sinne Grönlannin upean sekä ainutlaatuisen luonnon perässä. Talvella Nuukissa on erittäin kylmä ja päivät ovat lyhyitä. Lisäksi siellä tuulee suurimman osan vuodesta ja aurinko paistaa harvemmin. Kesälläkään on turha odottaa kovin lämpimiä kelejä, sillä lunta ja pakkasta voi tulla missä tahansa kuussa sekä mihin tahansa vuodenaikaan – siis myös kesäisin. Kaupungissa itsessään voi helposti kiertää muutaman päivän ja tutustua paikalliseen arkkitehtuuriin sekä arktiseen elämäntapaan. Nuukista löytyy useita museoita ja tutustumisen arvoisia maamerkkejä. Ehdottomasti vierailun arvoisia ovat Nuutoqaq, kaupungin paikallismuseo sekä Greenland National Museum and Archives, jossa voi tutustua Grönlannin historiaan ja kulttuuriin. Kaupungista on myös helppo lähteä ihailemaan lähiluontoa. Merellä voi käydä risteilemässä, ihastelemassa upeita vuonoja sekä katselemassa valaita. Myös sisämaahan kannattaa suunnata patikoimaan vuoristoissa sekä jäätiköillä. On hyvä kuitenkin ottaa mukaan aina paikallinen opas tai mennä ryhmän matkassa, sillä alueelle voi eksyä helposti ja kelit saattavat vaihtua hyvinkin arvaamattomasti. Jos kaipaat hieman eksotiikkaa arkeen ja Grönlanti kuulostaa seuraavalta matkakohteeltasi, varaa lennot Nuuk Godthåbin lentokentälle kätevästi momondon verkkosivujen kautta. Sivuilta löydät myös Nuuk Godthåbin lentotarjoukset.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Nuuk (Godthåb)?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Nuuk (Godthåb).

Voinko löytää lentoja kohteeseen Nuuk (Godthåb) joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Nuuk (Godthåb) momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Nuuk (Godthåb)?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Nuuk (Godthåb).

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Nuuk (Godthåb) juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Nuuk (Godthåb) lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nuuk (Godthåb)

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.