Etsi halvat lennot Nuuk (Godthåb)

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Nuuk (Godthåb) lentotiedot ja trendit

Tutustu Nuuk (Godthåb) lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nuuk (Godthåb)?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Nuuk (Godthåb) kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 932 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Nuuk (Godthåb) kesäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 1237 €.

Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Nuuk (Godthåb) lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nuuk (Godthåb) lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nuuk (Godthåb)

HALVIN REITTI Helsinki - Nuuk (Godthåb)

Helsinki (HEL) - Nuuk (Godthåb) (GOH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nuuk (Godthåb) kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nuuk (Godthåb), jolloin hinta on keskimääräinen 1397 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NUUK (GODTHÅB)kesäkuu33% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Nuuk (Godthåb) lennot maksavat keskimäärin vain 932 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NUUK (GODTHÅB) KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu22% kalliimpimaaliskuu aikana Helsinki - Nuuk (Godthåb) lentojen keskimääräinen hinta on 1711 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NUUK (GODTHÅB) KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu962% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nuuk (Godthåb) kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nuuk (Godthåb)

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei voi lentää suorilla lennoilla Nuuk Godthåbiin. Lennot kohteeseen Nuuk Godthåb lennetään vähintään yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Kahdella välilaskulla pääsee myös perille useampaa reittiä ja välillä useamman välilaskun taktiikka on jopa nopeampi tapa matkustaa kohteeseen. Yhdellä vaihdolla Reykjavikin kautta lennettäessä joutuu matkalla vaihtamaan myös lentokenttää. Matka kestää yhteensä noin vuorokauden verran. Suomesta lennetään Keflavikin lentokentälle ja jatkolennot lähtevät Reykjavikin keskustassa sijaitsevalta lentokentältä. Vaihtoaika on usein myös pitkä, mutta aika kannattaa hyödyntää kaupungin keskustassa vieraillen. Suomalainen saa vapaasti matkustaa Islannissa, joten erityisiä viisumeita ei tarvitse hankkia pientä kaupunkilomaa varten. Nopeimmillaan kahdella vaihdolla pääsee perille noin 18 tunnissa. Tällöin viimeinen lento lennetään Kangerlussuaqin kentältä – johon suurin osa kansainvälisistä lennoista saapuu – Nuuk Godthåbin lentokentälle. Tämä lento on onneksi vain noin tunnin mittainen.

Suoria lentoja Suomesta Nuuk Godthåbiin ei valitettavasti ole saatavilla. Lennot kohteeseen Nuuk Godthåb, Grönlanti, lennetään pääosin joko Kööpenhaminan tai Reykjavikin kautta. Reykjavikin kautta lennettäessä joutuu välissä vaihtamaan lisäksi lentokenttää, sillä Nuuk Godthåbin lennot lähtevät kaupungin keskustassa sijaitsevalta pienemmältä lentokentältä. Kööpenhaminasta lähtevät lennot saapuvat ensin Kangerlussuaqiin, jossa sijaitsee Grönlannin suurin lentokenttä ja ainoa asema, joka pystyy vastaanottamaan isoja suihkukoneita. Sieltä matka jatkuu Nuuk Godthåbiin pienemmällä lentokoneella.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nuuk (Godthåb) on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nuuk (Godthåb) harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Maniitsoq Sukkertoppen lentokenttä (148 km Nuuk (Godthåb) keskustasta).


Muut matkustamoluokat Nuuk (Godthåb) lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nuuk (Godthåb) lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nuuk (Godthåb)?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nuuk (Godthåb)

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nuuk (Godthåb)?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Nuuk (Godthåb) suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Icelandair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Icelandair lennot kohteeseen Nuuk (Godthåb)

Icelandair lentää kohteeseen Nuuk (Godthåb) noin 2 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Icelandair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 910 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Nuuk (Godthåb) reitille. Icelandair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,4/10 pistettä.


Nuuk (Godthåb) ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nuuk (Godthåb) lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Nuuk Godthåbin lentokentältä?

Lentokentältä voi matkustaa kaupunkiin bussilla, taksilla ja vuokra-autolla. Bussi numero 3 kulkee aivan lentokentän terminaalin edustalta keskustaan. Arkisin sillä pääsee kaupunkiin noin tunnin välein, viikonloppuna harvennetuilla aikatauluilla. Matka keskustaan kestää noin puolisen tuntia. Muina aikoina ainoa vaihtoehto kulkea on taksi. Taksit lähtevät bussien lailla aivan terminaalin edustalta, mutta matka keskustaan on noin vartin verran lyhyempi. Taksilla pääsee myös mukavasti suoraan haluamaansa osoitteeseen eikä bussipysäkiltä tarvitse kävellä loppumatkaa majoituspaikalle. Tämä on erittäin mukava lisä myös kylmän ja pimeän talven aikana. Taksilla on tietenkin myös hieman kalliimpaa matkustaa. Saatavilla on ainoastaan paikallisten yrittäjien takseja – kuljetuspalveluyhtiöt kuten esimerkiksi Uber ja Lyft eivät toimi alueella. Auton voi myös vuokrata, mutta kaupungin ainoa autovuokraamo ei sijaitse aivan lentokentän tuntumassa. Vuokraamolta kuitenkin toimitetaan autot tarvittaessa lentokentälle haluttuun ajankohtaan, joten vuokraamallaan autolla pääsee heti jatkamaan matkaansa kaupunkiin. Omalla autolla liikkuminen ei kuitenkaan ole kaikista käytännöllisin tapa kulkea, sillä kaupunki on pieni ja sen ulkopuolelle ei johda juurikaan teitä. Näin ollen autoa voi käyttää ainoastaan keskustan alueella ajamiseen.


Kohteen Nuuk (Godthåb) viisumivaatimukset

Suomalainen ei tarvitse Grönlantiin matkustaessaan viisumia. Nuuk kuuluu Grönlannin itsehallintoalueeseen, mutta on osa Tanskan kuningaskuntaa. Alue kuuluu näin ollen Euroopan Unionin jäsenvaltioiden erityisalueisiin. Schengen-sopimus ei kata Grönlantia, joten alueelle on passintarkastukset Euroopasta saapuessa. Poikkeuksena kuitenkin Pohjoismaan kansalaiset – eli esimerkiksi suomalaiset – jotka saavat vapaasti matkustaa, oleskella ja työskennellä alueella. Grönlantiin matkustettaessa tulee ottaa mukaan passi. Viranomaisten myöntämä kuvallinen EU-henkilökortti ei kelpaa viralliseksi matkustusasiakirjaksi. Passin on lisäksi oltava voimassa koko maassa oleskelun ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Nuuk (Godthåb)


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nuuk (Godthåb)

Nuuk on syrjäisen Grönlannin saaren pääkaupunki sekä yksi eksoottisimmista kohteista koko maailmassa. Turisteja alueella ei kovin isoja määriä näy ja pääosin ihmiset matkustavat sinne Grönlannin upean sekä ainutlaatuisen luonnon perässä. Talvella Nuukissa on erittäin kylmä ja päivät ovat lyhyitä. Lisäksi siellä tuulee suurimman osan vuodesta ja aurinko paistaa harvemmin. Kesälläkään on turha odottaa kovin lämpimiä kelejä, sillä lunta ja pakkasta voi tulla missä tahansa kuussa sekä mihin tahansa vuodenaikaan – siis myös kesäisin. Kaupungissa itsessään voi helposti kiertää muutaman päivän ja tutustua paikalliseen arkkitehtuuriin sekä arktiseen elämäntapaan. Nuukista löytyy useita museoita ja tutustumisen arvoisia maamerkkejä. Ehdottomasti vierailun arvoisia ovat Nuutoqaq, kaupungin paikallismuseo sekä Greenland National Museum and Archives, jossa voi tutustua Grönlannin historiaan ja kulttuuriin. Kaupungista on myös helppo lähteä ihailemaan lähiluontoa. Merellä voi käydä risteilemässä, ihastelemassa upeita vuonoja sekä katselemassa valaita. Myös sisämaahan kannattaa suunnata patikoimaan vuoristoissa sekä jäätiköillä. On hyvä kuitenkin ottaa mukaan aina paikallinen opas tai mennä ryhmän matkassa, sillä alueelle voi eksyä helposti ja kelit saattavat vaihtua hyvinkin arvaamattomasti. Jos kaipaat hieman eksotiikkaa arkeen ja Grönlanti kuulostaa seuraavalta matkakohteeltasi, varaa lennot Nuuk Godthåbin lentokentälle kätevästi momondon verkkosivujen kautta. Sivuilta löydät myös Nuuk Godthåbin lentotarjoukset.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Grönlanti

Eikö sittenkään Nuuk (Godthåb)? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Grönlanti

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Nuuk (Godthåb).

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Nuuk (Godthåb) momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Nuuk (Godthåb).

Totta kai.momondo seuraa Nuuk (Godthåb) lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.