Hotellit Genova, Italian

Etsi hotellitarjoukset  223 Genova, Italian

Genova, Genoa, Italia
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Genova hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Genova
Hinta
€19
€175
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Genova


Hotellit suosituissa naapurustoissa Genova kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Genova majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Genova

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Genova
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitoukokuukallein aika yöpyä
72 %odotettu hintojen lasku
32 %odotettu hinnannousu

Hinta

29 € - 147 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
126 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
29 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Genova on: 1-2 tähteä, 55 päivää ennen. 4-5 tähteä, 77 päivää ennen.

1-2 tähteä

66 € - 76 €

3 tähteä

73 € - 95 €

4-5 tähteä

104 € - 149 €


Hyödyllisiä tärppejä Genova hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Genova

Halvin hotellihinta

16 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Grand Hotel Savoia

Hotellit lähellä lentokenttää

1719
Halvin hinta huoneelle Genova löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 16 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ostellin Genova Hostel, 1-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Grand Hotel Savoia, suosituimmasta viiden tähden hotellista Genova(8,3/10 luokitus - perustuu 1 697 arvosteluun).
Genova löytyy 1 719 hotellia lähellä Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport on lähin 1,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Genova matkavinkit

Hotellit Genovassa tarjoavat runsaasti vuodepaikkoja kaupungin keskimääräiseen matkailijamäärään nähden. Runsas majoitustarjonta pitää Genovan keskimääräisen hintatason Italian suosituimpia matkailukaupunkeja edullisempana. Hotellivaraus on hyvä tehdä ennakkoon netistä, jotta pääset heti paikalle saavuttuasi nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä. Sopivan hotellin etsimisessä kannattaa käyttää apuna momondon kattavaa hotellihakukonetta. Hotellihakupalveluun kuuluu kartta, joka näyttää missä hotellit tarkalleen sijaitsevat. Hotellin valinnassa kannattaa ottaa huomioon, sisältyykö huonehintaan aamiainen. On hyvä huomioida, ettei Genovan kaupungissa ole uimarantoja, vaan rannat sijaitsevat kaupungin ulkopuolella. Kesäaikaan hotellin uima-allas on mukava lisä, mikäli haluat käydä vilvoittelemassa. Talviaikaan on paras rentoutua hotellihuoneessa, jossa on oma kylpyamme.

Genova on hieman tuntemattomampi italialainen matkakohde, eivätkä suurimmat turistijoukot ole vielä sitä kansoittaneet. Genovassa on mahdollista kokea rannikkokaupungin lumo, mutta hintataso on edullinen verrattuna suosituimpiin Italian rantakohteisiin. Edullisempia majoitusvaihtoehtoja, kuten hostelleja ja majataloja, on tarjolla myös aivan kaupungin keskustassa, joten majoituksen sijainnista ei tarvitse tinkiä. Genovassa voit nähdä ja kokea paljon pelkästään kävelemällä kaupungin hurmaavassa vanhassa kaupungissa ja satamassa tunnelmallisesta ilmapiiristä nauttien. Esimerkiksi ajelu julkiseen liikenteeseen kuuluvilla kukkuloille nousevilla funikulaarihisseillä on elämys itsessään, ja kukkuloilta pääsee nauttimaan upeista näkymistä kaupungin yli.

Genovassa on kattava julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluvat bussit, metrolinja ja ylämäkihissit. Lisäksi tarjolla on historiallinen rautatielinja Genovasta Casellaan ja laivayhteys kaupungin länsilaidalta Peglistä keskustan vanhaan satamaan. Genova on rakennettu kerroksittain rinteeseen, mistä johtuen kaupungissa on jonkin verran korkeuseroja. Kukkuloille pääsee nousemaan kaupungin julkiseen liikennejärjestelmään kuuluvien kahden funikulaarihissin ja lukuisten ylämäkihissien kyydissä. Julkisen liikenteen kertalippu maksaa 1,50 euroa ja 24 tuntia voimassa oleva matkailijalippu maksaa 4,5 euroa. Lisäksi Genovassa on saatavilla takseja. Genovan Christoforo Colombon lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta. Matka bussilla tai taksilla kestää noin 30 minuuttia. Lentokenttäbussi Volabus liikennöi klo 05:20-23:20 välillä kentältä keskustaan ja päinvastoin. Yhdensuuntainen matkalippu maksaa noin 6 euroa. Taksimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 20-30 minuuttia ja maksaa noin 20 euroa.

Suurin osa hotelleista Genovassa vaativat luottokortin varauksen takaamiseksi. Huolella etsimällä on kuitenkin mahdollista löytää majoituspaikkoja, jotka hyväksyvät varauksenteon ilman luottokorttia.

Genovassa on paljon mielenkiintoista tekemistä lapsiperheelle. Genovassa sijaitseva Acquario di Genova yksi Euroopan suurimmista meriakvaarioista, jossa voi nähdä esimerkiksi erilaisia eksoottisia kaloja ja delfiinejä. Genovan vanhassa satamassa eli Porto Anticossa sijaitseva Biosphere on näyttävä teräksestä ja lasista rakennettu pyöreä rakennus, jossa sijaitsee myös trooppinen kasvitieteellinen puutarha. Puutarhassa on näytteillä yli 150 lajia erilaisia eksoottisia kasveja. Galata Museo del Mare, eli Genovan merenkulkumuseo, tarjoaa perusteellisen katsauksen merenkulun historiaan ja nykypäivään. Museossa on näytteillä yli 6000 merenkulkuun ja purjehtimiseen liittyvää esinettä. Bigon panoraamahissi tarjoaa upeat näkymät yläilmoista Genovan vanhan kaupungin, sataman ja muiden kiinnostavien rakennusten ylitse.

Genovassa tippi- ja juomarahakäytännöt vaihtelevat palveluiden mukaan. Mikäli palvelumaksu sisältyy ravintolalaskun hintaan, on laskussa teksti ”servizio incluso”. Jos tekstiä ei laskussa näy, laskun loppusummaan on kohteliasta lisätä noin 10-15 prosentin juomaraha. Kahviloissa ja baareissa on hyvän tavan mukaista pyöristää summa ylöspäin seuraavaan tasalukuun. Takseissa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta etenkin pidemmillä matkoilla laskun pyöristämistä seuraavaan kymmenlukuun arvostetaan.

Taskuvarkauksien varalta on tärkeää pitää omaisuudestaan tiukasti kiinni kaupungilla liikuttaessa, etenkin suurten väkijoukkojen keskellä. Vanhan kaupungin aluetta ja Principen rautatieaseman ympäristöä kannattaa välttää pimeän aikaan.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Genova per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Genova hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Genova

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Genova

Hotellit kaupungissa Genova, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Genova hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Genova

Hotellit Genovassa sijaitsevat suurelta osin lähellä keskustaa. Parasta aluetta majoittua Genovassa on ydinkeskusta. Esimerkiksi Porto Anticon tai Stazione Brignolen alueella lähellä on runsaasti nähtävyyksiä, ravintoloita ja museoita. Kauempana keskustasta majapaikkojen hinnat voivat olla edullisempia, mutta siellä ei italialaiskaupungin ilmapiiristä pääse nauttimaan samalla tavoin, ja keskustaan kulkemiseen kuluu aikaa.

Mikäli haluat varata hotellin lähellä rautatieasemaa, kannattaa tarkistaa etukäteen haluatko majoittua Brignolen vai Principen aseman lähellä. Brignolen rautatieaseman eli Stazione Brignolen alueelta paikallisen gastronomian ystävät löytävät sekä trendikkäitä että perinteisiä ravintoloita ja kahviloita. Stazione Brignolen läheisyydessä sijaitsevat myös näyttävät Piazza della Vittoria ja Piazza de Ferrari-aukiot sekä Via XX Settembre-ostoskatu. Elegantti ja klassinen ykkösluokan hotelli Bristol Palace sijaitsee lähellä Piazza de Ferrarin aukiota ja Brignolen asemaa. Kahden hengen standard-huoneen vuorokausihinnat vaihtelevat noin 129-170 euron välillä matkustusajankohdasta riippuen.

Principen rautatieaseman seutu sijaitsee hieman kauempana Genovan keskustasta, ja etenkin iltahämärän laskeuduttua matkareitti alueelle voi tuntua sokkeloiselta. Yhteydet bussilla, taksilla tai metrolla Principen asemalle ovat kuitenkin kattavat. Jugend-tyylinen, vanhan ajan charmia henkivä Hotel Continental Genova sijaitsee lähellä Principen rautatieasemaa, ja on sopiva vaihtoehto laatua etsivälle matkailijalle.

Vanhassa kaupungissa hotelleja on vähemmän, sillä alueen rakennukset ovat melko pienikokoisia. Alueelta voi kuitenkin löytää edullisempaa majoitusta esimerkiksi hostelleista ja majataloista. Halpaa majoitusta etsiville budjettimatkailijoille ja reppumatkailijoille on tarjolla sekä yksityisiä huoneita että jaettuja dormi-huoneita esimerkiksi vanhassa kaupungissa sijaitsevassa OStellin Genova -hostelissa.

Genovan sataman alue eli Porto Antico on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja siellä on useita hotellivaihtoehtoja. Sataman alueen hotellit Genovassa sijaitsevat kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja useista nähtävyyksistä. Lapsiperheitä kiinnostavat nähtävyydet kuten akvaario ja merenkulkumuseo löytyvät kätevästi sataman läheisyydestä. Esimerkiksi ensiluokkaisella NH Collection Genova Marina-hotellilla on hyvä sijainti sataman alueella. Kahden hengen standard-huoneen hinta on keskimäärin noin 120-160 euroa yöltä sesongista riippuen.


Lue lisää nähtävyyksistä: Genova

Genova sijaitsee Ligurian rannikolla Italian Rivieraksi kutsutulla alueella, joka ulottuu Ranskan rajoilta Toscanan kupeeseen. Alue on tunnettu kauneudestaan, gastronomiastaan ja rikkaasta historiastaan. Monipuolisessa Genovassa menneisyys on läsnä, ja kaupungissa on useita mielenkiintoisia arkkitehtuurikohteita sekä kauniita nähtävyyksiä ja rannikkomaisemia. Genovalla on pitkä historia merenkulun keskuksena, ja se on edelleen Italian suurin satamakaupunki. Perheellisille matkailijoille Genova on kompaktin kokoinen kaupunki, jossa on myös lukuisia lapsia kiinnostavia nähtävyyksiä.

Genovan keskiaikainen vanhakaupunki sokkeloisine kapeineen kujineen on kuin matka ajassa taaksepäin. Kapeilla kujilla on mukava vaellella suojassa kuumalta auringonpaahteelta. Kaupungissa on lukuisia hurmaavia aukioita, tunnelmallisia katukahviloita ja persoonallisia pikkuputiikkeja. Kuuluisaa italialaista muotia ja muotoilua voi ihastella kaupungin trendikkäissä vaate- ja asusteliikkeissä, joita on keskittynyt etenkin Via Settembre-kadun varrelle. Genova on eläväinen yliopistokaupunki, ja opiskelijat tapahtumineen pitävät kaupungin ilmapiirin nuorekkaana. Nuorekas ilmapiiri houkuttelee alueelle reppumatkailijoita.

Arkkitehtuurin ja taiteen ystäville Genovasta löytyy kiehtovia museoita, kirkkoja ja rakennuksia. Museo di Palazzo Reale eli kuninkaallinen palatsi on koristeellisen arkkitehtuurin taidonnäyte Genovan kulta-ajoilta. Palatsi on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja siihen kuuluu myös hurmaava puutarha. Galleria Nazionale di Palazzo Spinola on historiallinen kartano, joka toimii nykyään museona. Sen näyttävä sisustus on nähtävyys itsessään, ja palatsin yläkerrasta löytyy esimerkiksi Rubensin ja Van Dyckin maalauksia.

Gastronomian ystäville on mukava tieto, että Genova on kuuluisa lukuisista Michelin-oppaan suosittelemista tasokkaista ruokapaikoista. Michelin-palkittujen ravintoloiden lisäksi italialaisen keittiön maailmankuulut herkut hurmaavat myös pienemmissä paikallisissa ravintoloissa. Vastapyydettyjä meren antimia tarjoilevia ravintoloita on keskittynyt etenkin Genovan sataman alueelle. Genova on loistava tukikohta lähialueiden kuten Torinon, Pisan ja Ligurian rannikkokylien tutkimiseen. Ligurian rannikkokylistä Boccadasse on Genovan ulkopuolella sijaitseva pittoreski kalastajakylä, jota koristavat värikkäät rakennukset ovat kuin satukirjasta. Boccadassesta löytyy myös ihastuttava uimaranta.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Genova

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Genova

Huoneet maksavat keskimäärin 74 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Genova. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Hotellihuone kohteessa Genova on edullisimmillaan syyskuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 71 % sesongista.

tiistai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Genova, ja lauantai kallein.

Luksushotellien hinta kohteessa Genova on keskimääräisesti 85 € yöltä yhdeltä henkilöltä. Luksushotellin valitseminen voi tarkoittaa 11 € % lisäystä keskimääräisen hotellin hintaan kohteessa Genova lopullisen hinnan ollessa 74 € per henkilö yöltä.

Hostelli kohteessa Genova (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 56 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 19 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Genova.

Kun keskilämpötila on 9 °C ja sademäärä on melko alhainen (95 mm), helmikuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Genova.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Genova

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Genova
Hotel Acquario

Hotel Acquario

Vico San Pancrazio 9, Genoa, Genoa, Italy

5,9
151 €
Hotel Suisse

Hotel Suisse

Via Xx Settembre 21 Nero/6, Genoa, Genoa, Italy

7,6
56 €
Fregoso

Fregoso

Genova, Genoa, Italia

6,6
40 €
B&B Hotel Genova City Center

B&B Hotel Genova City Center

Corso Andrea Podestà, 18, Genoa, Genoa, Italy

8,9
58 €
Hotel Major

Hotel Major

Vico Spada 4, Genoa, Genoa, Italy

10,0
48 €
Hotel Genova Liberty

Hotel Genova Liberty

Via Xx Settembre, 23/8, Genoa, Genoa, Italy

8,4
62 €
Best Western Plus City Hotel

Best Western Plus City Hotel

Via San Sebastiano 6, Genoa, Genoa, Italy

8,4
82 €
Hotel Boccascena

Hotel Boccascena

Via Carlo Barabino 62r, Genoa, Genoa, Italy

8,0
74 €
Ostellin Genova Hostel

Ostellin Genova Hostel

Vico Dei Parmigiani 1-3, Genoa, Genoa, Italy

8,5
16 €
New Alexander Hotel

New Alexander Hotel

Via Bersaglieri d'Italia 19, Genoa, Genoa, Italy

6,8
54 €
Chiossone Suites

Chiossone Suites

Genova, Genoa, Italia

7,3
67 €
Locanda Paradiso

Locanda Paradiso

Via San Pier d'Arena 35/7, Génova, Italia, Genoa, Genoa, Italy

4,3
74 €
Hotel Bernheof

Hotel Bernheof

Via Balbi 15, Genoa, Genoa, Italy

6,6
40 €
Hotel Bel Soggiorno

Hotel Bel Soggiorno

Via Venti Settembre 19/2, Genoa, Genoa, Italy

8,6
78 €
Best Western Hotel Porto Antico

Best Western Hotel Porto Antico

Via al Ponte Calvi, 05, Genoa, Genoa, Italy

8,1
78 €
Best Western Hotel Metropoli

Best Western Hotel Metropoli

Piazza Fontane Marose, Genoa, Genoa, Italy

8,4
82 €

Albergo Locanda Alambra

Via XX Settembre 36/8, Genoa, Genoa, Italy

7,8
45 €

Hotel Europa

Via Delle Monachette, 8, Genoa, Genoa, Italy

106 €

Granello Suite Central

Via Granello 1/8, Genoa, Genoa, Italy

7,2
62 €

Guesthouse La Briosa Nicole

Via xx Settembre 36 Nero Int. 7, Genoa, Genoa, Italy

7,8
34 €

Aloita matkan suunnittelu - Genova


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Genova, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Genova. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.