Hotellit Genova: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 1 501 hotellille kohteessa Genova, Italia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Genova

Löydä hyvä ja halpa hotelli Genova työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Genova

Villa del Principe
Cattedrale di San Lorenzo
Genovan akvaario

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Villa del Principe?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Villa del Principe on 90 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Villa del Principe on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Villa del Principe ovat tyypillisesti 23 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Genova, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Villa del Principe

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Cattedrale di San Lorenzo?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Cattedrale di San Lorenzo on 90 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Cattedrale di San Lorenzo on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Cattedrale di San Lorenzo ovat tyypillisesti 23 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Genova, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Cattedrale di San Lorenzo

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä nähtävyyttä Genovan akvaario?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Genovan akvaario. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 90 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Genovan akvaario ovat tyypillisesti 23 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Genova, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Genovan akvaario

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Genova?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Genova
Matalasesonki
tammikuu
Huippusesonki
kesäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

36 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

34 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
58 € - 135 €
Kallein viikonpäivä
lauantai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

83 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

79 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Genova on: 1-2 tähteä, 90 päivää ennen. 4-5 tähteä, 64 päivää ennen.
1-2 tähteä
57 € - 64 €
3 tähteä
71 € - 80 €
4-5 tähteä
103 € - 110 €

Genova matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Genova

Miten löytää hyvä hotelli Genovasta?

Hotellit Genovassa tarjoavat runsaasti vuodepaikkoja kaupungin keskimääräiseen matkailijamäärään nähden. Runsas majoitustarjonta pitää Genovan keskimääräisen hintatason Italian suosituimpia matkailukaupunkeja edullisempana. Hotellivaraus on hyvä tehdä ennakkoon netistä, jotta pääset heti paikalle saavuttuasi nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä. Sopivan hotellin etsimisessä kannattaa käyttää apuna momondon kattavaa hotellihakukonetta. Hotellihakupalveluun kuuluu kartta, joka näyttää missä hotellit tarkalleen sijaitsevat. Hotellin valinnassa kannattaa ottaa huomioon, sisältyykö huonehintaan aamiainen. On hyvä huomioida, ettei Genovan kaupungissa ole uimarantoja, vaan rannat sijaitsevat kaupungin ulkopuolella. Kesäaikaan hotellin uima-allas on mukava lisä, mikäli haluat käydä vilvoittelemassa. Talviaikaan on paras rentoutua hotellihuoneessa, jossa on oma kylpyamme.

Miten viettää edullinen loma Genovassa?

Genova on hieman tuntemattomampi italialainen matkakohde, eivätkä suurimmat turistijoukot ole vielä sitä kansoittaneet. Genovassa on mahdollista kokea rannikkokaupungin lumo, mutta hintataso on edullinen verrattuna suosituimpiin Italian rantakohteisiin. Edullisempia majoitusvaihtoehtoja, kuten hostelleja ja majataloja, on tarjolla myös aivan kaupungin keskustassa, joten majoituksen sijainnista ei tarvitse tinkiä. Genovassa voit nähdä ja kokea paljon pelkästään kävelemällä kaupungin hurmaavassa vanhassa kaupungissa ja satamassa tunnelmallisesta ilmapiiristä nauttien. Esimerkiksi ajelu julkiseen liikenteeseen kuuluvilla kukkuloille nousevilla funikulaarihisseillä on elämys itsessään, ja kukkuloilta pääsee nauttimaan upeista näkymistä kaupungin yli.

Liikkuminen Genovassa?

Genovassa on kattava julkisen liikenteen verkosto, johon kuuluvat bussit, metrolinja ja ylämäkihissit. Lisäksi tarjolla on historiallinen rautatielinja Genovasta Casellaan ja laivayhteys kaupungin länsilaidalta Peglistä keskustan vanhaan satamaan. Genova on rakennettu kerroksittain rinteeseen, mistä johtuen kaupungissa on jonkin verran korkeuseroja. Kukkuloille pääsee nousemaan kaupungin julkiseen liikennejärjestelmään kuuluvien kahden funikulaarihissin ja lukuisten ylämäkihissien kyydissä. Julkisen liikenteen kertalippu maksaa 1,50 euroa ja 24 tuntia voimassa oleva matkailijalippu maksaa 4,5 euroa. Lisäksi Genovassa on saatavilla takseja.

Genovan Christoforo Colombon lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin matkan päässä kaupungin keskustasta. Matka bussilla tai taksilla kestää noin 30 minuuttia. Lentokenttäbussi Volabus liikennöi klo 05:20-23:20 välillä kentältä keskustaan ja päinvastoin. Yhdensuuntainen matkalippu maksaa noin 6 euroa. Taksimatka lentokentältä keskustaan kestää noin 20-30 minuuttia ja maksaa noin 20 euroa.

Voiko hotellin varata Genovassa ilman luottokorttia?

Suurin osa hotelleista Genovassa vaativat luottokortin varauksen takaamiseksi. Huolella etsimällä on kuitenkin mahdollista löytää majoituspaikkoja, jotka hyväksyvät varauksenteon ilman luottokorttia.

Mitä tehdä Genovassa lasten kanssa?

Genovassa on paljon mielenkiintoista tekemistä lapsiperheelle. Genovassa sijaitseva Acquario di Genova yksi Euroopan suurimmista meriakvaarioista, jossa voi nähdä esimerkiksi erilaisia eksoottisia kaloja ja delfiinejä. Genovan vanhassa satamassa eli Porto Anticossa sijaitseva Biosphere on näyttävä teräksestä ja lasista rakennettu pyöreä rakennus, jossa sijaitsee myös trooppinen kasvitieteellinen puutarha. Puutarhassa on näytteillä yli 150 lajia erilaisia eksoottisia kasveja. Galata Museo del Mare, eli Genovan merenkulkumuseo, tarjoaa perusteellisen katsauksen merenkulun historiaan ja nykypäivään. Museossa on näytteillä yli 6000 merenkulkuun ja purjehtimiseen liittyvää esinettä. Bigon panoraamahissi tarjoaa upeat näkymät yläilmoista Genovan vanhan kaupungin, sataman ja muiden kiinnostavien rakennusten ylitse.

Tippi ja juomarahakäytännöt Genovassa?

Genovassa tippi- ja juomarahakäytännöt vaihtelevat palveluiden mukaan. Mikäli palvelumaksu sisältyy ravintolalaskun hintaan, on laskussa teksti ”servizio incluso”. Jos tekstiä ei laskussa näy, laskun loppusummaan on kohteliasta lisätä noin 10-15 prosentin juomaraha. Kahviloissa ja baareissa on hyvän tavan mukaista pyöristää summa ylöspäin seuraavaan tasalukuun. Takseissa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta etenkin pidemmillä matkoilla laskun pyöristämistä seuraavaan kymmenlukuun arvostetaan.

Onko Genovassa turvallista?

Taskuvarkauksien varalta on tärkeää pitää omaisuudestaan tiukasti kiinni kaupungilla liikuttaessa, etenkin suurten väkijoukkojen keskellä. Vanhan kaupungin aluetta ja Principen rautatieaseman ympäristöä kannattaa välttää pimeän aikaan.

Tarvitaanko Genovassa adapteria

Italiassa ei tarvita adapteria.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Genova per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Genova hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Grand Hotel Savoia
Nro 1 suosio

Grand Hotel Savoia

8,6

116 €

Katso hotellitarjouksia
Starhotels President
Osuvin

Starhotels President

8,1

73 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Genova

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Genova

Hotellit kaupungissa Genova, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Genova

Hotellit Genovassa sijaitsevat suurelta osin lähellä keskustaa. Parasta aluetta majoittua Genovassa on ydinkeskusta. Esimerkiksi Porto Anticon tai Stazione Brignolen alueella lähellä on runsaasti nähtävyyksiä, ravintoloita ja museoita. Kauempana keskustasta majapaikkojen hinnat voivat olla edullisempia, mutta siellä ei italialaiskaupungin ilmapiiristä pääse nauttimaan samalla tavoin, ja keskustaan kulkemiseen kuluu aikaa.

Mikäli haluat varata hotellin lähellä rautatieasemaa, kannattaa tarkistaa etukäteen haluatko majoittua Brignolen vai Principen aseman lähellä. Brignolen rautatieaseman eli Stazione Brignolen alueelta paikallisen gastronomian ystävät löytävät sekä trendikkäitä että perinteisiä ravintoloita ja kahviloita. Stazione Brignolen läheisyydessä sijaitsevat myös näyttävät Piazza della Vittoria ja Piazza de Ferrari-aukiot sekä Via XX Settembre-ostoskatu. Elegantti ja klassinen ykkösluokan hotelli Bristol Palace sijaitsee lähellä Piazza de Ferrarin aukiota ja Brignolen asemaa. Kahden hengen standard-huoneen vuorokausihinnat vaihtelevat noin 129-170 euron välillä matkustusajankohdasta riippuen.

Principen rautatieaseman seutu sijaitsee hieman kauempana Genovan keskustasta, ja etenkin iltahämärän laskeuduttua matkareitti alueelle voi tuntua sokkeloiselta. Yhteydet bussilla, taksilla tai metrolla Principen asemalle ovat kuitenkin kattavat. Jugend-tyylinen, vanhan ajan charmia henkivä Hotel Continental Genova sijaitsee lähellä Principen rautatieasemaa, ja on sopiva vaihtoehto laatua etsivälle matkailijalle.

Vanhassa kaupungissa hotelleja on vähemmän, sillä alueen rakennukset ovat melko pienikokoisia. Alueelta voi kuitenkin löytää edullisempaa majoitusta esimerkiksi hostelleista ja majataloista. Halpaa majoitusta etsiville budjettimatkailijoille ja reppumatkailijoille on tarjolla sekä yksityisiä huoneita että jaettuja dormi-huoneita esimerkiksi vanhassa kaupungissa sijaitsevassa OStellin Genova -hostelissa.

Genovan sataman alue eli Porto Antico on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja siellä on useita hotellivaihtoehtoja. Sataman alueen hotellit Genovassa sijaitsevat kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja useista nähtävyyksistä. Lapsiperheitä kiinnostavat nähtävyydet kuten akvaario ja merenkulkumuseo löytyvät kätevästi sataman läheisyydestä. Esimerkiksi ensiluokkaisella NH Collection Genova Marina-hotellilla on hyvä sijainti sataman alueella. Kahden hengen standard-huoneen hinta on keskimäärin noin 120-160 euroa yöltä sesongista riippuen.


Lue lisää nähtävyyksistä: Genova

Genova sijaitsee Ligurian rannikolla Italian Rivieraksi kutsutulla alueella, joka ulottuu Ranskan rajoilta Toscanan kupeeseen. Alue on tunnettu kauneudestaan, gastronomiastaan ja rikkaasta historiastaan. Monipuolisessa Genovassa menneisyys on läsnä, ja kaupungissa on useita mielenkiintoisia arkkitehtuurikohteita sekä kauniita nähtävyyksiä ja rannikkomaisemia. Genovalla on pitkä historia merenkulun keskuksena, ja se on edelleen Italian suurin satamakaupunki. Perheellisille matkailijoille Genova on kompaktin kokoinen kaupunki, jossa on myös lukuisia lapsia kiinnostavia nähtävyyksiä.

Genovan keskiaikainen vanhakaupunki sokkeloisine kapeineen kujineen on kuin matka ajassa taaksepäin. Kapeilla kujilla on mukava vaellella suojassa kuumalta auringonpaahteelta. Kaupungissa on lukuisia hurmaavia aukioita, tunnelmallisia katukahviloita ja persoonallisia pikkuputiikkeja. Kuuluisaa italialaista muotia ja muotoilua voi ihastella kaupungin trendikkäissä vaate- ja asusteliikkeissä, joita on keskittynyt etenkin Via Settembre-kadun varrelle. Genova on eläväinen yliopistokaupunki, ja opiskelijat tapahtumineen pitävät kaupungin ilmapiirin nuorekkaana. Nuorekas ilmapiiri houkuttelee alueelle reppumatkailijoita.

Arkkitehtuurin ja taiteen ystäville Genovasta löytyy kiehtovia museoita, kirkkoja ja rakennuksia. Museo di Palazzo Reale eli kuninkaallinen palatsi on koristeellisen arkkitehtuurin taidonnäyte Genovan kulta-ajoilta. Palatsi on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja siihen kuuluu myös hurmaava puutarha. Galleria Nazionale di Palazzo Spinola on historiallinen kartano, joka toimii nykyään museona. Sen näyttävä sisustus on nähtävyys itsessään, ja palatsin yläkerrasta löytyy esimerkiksi Rubensin ja Van Dyckin maalauksia.

Gastronomian ystäville on mukava tieto, että Genova on kuuluisa lukuisista Michelin-oppaan suosittelemista tasokkaista ruokapaikoista. Michelin-palkittujen ravintoloiden lisäksi italialaisen keittiön maailmankuulut herkut hurmaavat myös pienemmissä paikallisissa ravintoloissa. Vastapyydettyjä meren antimia tarjoilevia ravintoloita on keskittynyt etenkin Genovan sataman alueelle. Genova on loistava tukikohta lähialueiden kuten Torinon, Pisan ja Ligurian rannikkokylien tutkimiseen. Ligurian rannikkokylistä Boccadasse on Genovan ulkopuolella sijaitseva pittoreski kalastajakylä, jota koristavat värikkäät rakennukset ovat kuin satukirjasta. Boccadassesta löytyy myös ihastuttava uimaranta.


Genova matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Genova?

3 yön yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Genova.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden tammikuu aikana kohteen Genova sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 8 °C ja sademäärä on melko alhainen (106 mm), tammikuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Genova.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Genova?

Huoneet maksavat keskimäärin 71 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Genova. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Genova?

lauantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Genova, ja perjantai kallein.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Genova?

Hotellihuone kohteessa Genova on edullisimmillaan tammikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 36 % sesongista.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Genova?

Hostelli kohteessa Genova (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 37 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 34 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Genova.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Genova