Halvat lennot Lima, Ohio

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Lima, Ohio lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lima, Ohio lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Columbus lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Lima

Helsinki (HEL) - Columbus lentokenttä (CMH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lima kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Columbus, jolloin hinta on keskimääräinen 922 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lima, Ohio?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lima, Ohio?

    663 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Lima, Ohio. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 17 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Lima, Ohio. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Lima, Ohio omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Lima, Ohio lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Dayton lentokenttä, Fort Wayne lentokenttä, Toledo Express lentokenttä, Columbus lentokenttä tai Columbus Rickenbacker lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Lima, Ohio.

  • Voiko kaupunkiin Lima, Ohio lentää jotenkin halvemmalla?

    Halvin lentokenttä lähellä Lima, Ohio on tyypillisesti Dayton lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 641 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Lima, Ohio