Etsi halvat lennot Santiago

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Santiago

Yhteenveto Santiago lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

742 €

Halvin meno-paluulennon hinta

753 €

Nopein lentoaika

33t 55m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Santiago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 742 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Santiago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 753 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Santiago kohteesta Suomi kestää 33t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Santiago mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Air Canada.

Santiago lentotiedot ja trendit

Tutustu Santiago lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Santiago?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Santiago kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 781 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa toukokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi huhtikuu ajanjaksolle. huhtikuu aikana lennot kaupunkiin Santiago ovat vielä keskimäärin 796 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin toukokuu.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Santiago?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Santiago kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 940 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1272 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Santiago.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Santiago?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Santiago ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Santiago keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 932 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 1093 €. Lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Santiago?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Santiago lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lento kestää keskimäärin 21t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Santiago?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Santiago reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Santiago hintaan 995 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Santiago tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Santiago hintaan 974 €.

Halvimmat lennot kaupungin Santiago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Santiago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Santiago

HALVIN REITTI Helsinki - Santiago

Helsinki (HEL) - Santiago (SCL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Santiago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 995 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANTIAGOtoukokuu21% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Santiago lennot maksavat keskimäärin vain 781 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu43% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Santiago lentojen keskimääräinen hinta on 1419 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu423% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Santiago kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Santiago

Chilen suurin kaupunki Santiago – viralliselta nimeltään Santiago de Chile – on yksi Etelä-Amerikan kiehtovimmista kaupunkikohteista. Chileläisen kaupunkikulttuurin lisäksi Santiagon matkalla voi tutustua myös lähialueiden hienoihin luontokohteisiin, joten kaupungissa on helppo yhdistellä erilaisia aktiviteetteja. Halvat lennot Santiagoon kannattaa napata mille vuodenajalle tahansa, sillä kaupunki tarjoaa elämyksiä säästä riippumatta.

Mikäli etsit kaukaista, aurinkoista ja lämmintä kaupunkikohdetta talvilomallesi, on Santiago erinomainen vaihtoehto. Suomen talvikuukausina kaupungissa on täysi kesä. Lämpötilat nousevat esimerkiksi joulu- ja helmikuun välillä keskimäärin yli 20 asteeseen. Läkähdyttäviä helteitä kaupungissa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä Chilen kesäaikaankin lämpötilat ovat miellyttävät. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi ja lämpötila noin 7 asteen tuntumassa.

Halvalla lentoliput voi löytää Santiagoon varsinkin tammi-huhtikuulle, jolloin myös säät kaupungissa ovat miellyttävät. Korkeimmillaan lentojen hinnat ovat heinä- ja joulukuisin. Jos haluat kaupunkiin juuri joululomalla, etsi hyviä lentotarjouksia ja varaa lennot ja majoitukset ajoissa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Santiago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Santiago

Muut matkustamoluokat Santiago lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Santiago lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Santiago

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago?

Air France, Iberia, KLM ja LATAM Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Santiago rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Santiago näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Air France lennot kohteeseen Santiago

Air France liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Santiago normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Pariisi Charles de Gaulle parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 579 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 280 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

LATAM Airlines lennot kohteeseen Santiago

838 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty LATAM Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Santiago. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. LATAM Airlines lentoyhtiöllä on 31 lentoa kohteeseen Santiago useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 449 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön LATAM Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,4/10.


Santiago ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Santiago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Santiagoon laskeutuvat kaikilta kansainvälisiltä reiteiltä kaupungin omalle lentokentälle Santiago Airportille. Kenttä tunnetaan myös pidemmällä nimellä Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport. Lentoasema sijaitsee noin 15 km luoteeseen kaupungin keskustasta. Kätevimmin lentokentältä keskustaan pääsee bussilla. TurBus-yhtiön bussi liikennöi kentältä ydinkeskustan metroasemalle (Estación Central). Matkan varrella linja-auto pysähtyy ainakin Las Rejasin metroasemalla, Terminal Alameda -asemalla, Universidad de Santiagon metroasemalla, Pajaritos-asemalla ja Terminal San Borja -asemalla. Bussiin voit hypätä päivittäin noin kello 05–01. Öisin TurBus ei kulje. Matkalipun hinta on noin 1700 Chilen pesoa. Myös Centropuerton bussi kulkee kaupunkialueelle. Centropuerto-yhtiön ”Los Héroesin” linja kulkee ydinkeskustan Estación Central -metroasemalle pysähtyen matkan varrella samoilla pysäkeillä kuin TurBus-yhtiön bussikin. Hintakin on sama: 1700 pesoa. Centropuerton linja-auto liikennöi keskustaan päivittäin noin kello 06–23.30. Lähtöjä on noin 10 minuutin välein. Jos saavut kentälle yöllä, voit nousta kentältä keskustaan kulkeviin minibusseihin. Transfer Delfos- ja Transvip-yhtiöiden minibussit vievät keskustaan vuorokauden ympäri.


Santiago: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Santiago
Helsinki - Santiago reitin lennot
Nopein lentoaika21t 05m
Halvin hinta753 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Santiago

Noin 6,2 miljoonan asukkaan Santiago de Chileä on mahdotonta ottaa kokonaisuudessaan haltuun kävellen. Silti etenkin kaupungin historiallinen alue, centro histórico, sopii parhaiten tutkittavaksi jalkaisin. Kaupunki on myös yllättävän pyöräilijäystävällinen, ja Santiagoa onkin sanottu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaista pyöräilykaupungeista. Eri puolille kaupunkia on tehty pyöräväliä, mutta usein polkupyöräilijät joutuvat vieläkin kulkemaan autoliikenteen seassa. Autoilu ei ole keskustassa suositeltava vaihtoehto liikenneruuhkien vuoksi.

Kaupungin joukkoliikennejärjestelmää pyörittää lähes kokonaisuudessaan Transantiago-yhtiö. Parhaat joukkoliikenneverkostot kaupungissa on paikallisbusseilla ja metrolla. Matkailijalle paras vaihtoehto on yleensä hypätä kaupungin metroon, sillä paikallisbussiliikenteen hahmottaminen voi olla kieltä osaamattomalle hankalaa. Metro de Santiago -metroverkostoon kuuluu kaikkiaan kuusi linjaa ja lähes 120 asemaa. Metrojärjestelmä onkin Latinalaisen Amerikan toiseksi suurin heti Mexico Cityn jälkeen. Niin bussissa kuin metrossakin on käytössä elektroninen Tarjeta bip! -matkakortti. Sille voi ladata rahaa matkoja varten omien tarpeiden mukaan (minimisumma on 1000 pesoa). Matkalipun hinta on alkaen noin 610–640 pesoa riippuen käytetystä kulkuvälineestä ja matkustusajankohdasta.


Kohteen Santiago viisumivaatimukset

Santiago de Chileen ja muihin chileläiskaupunkeihin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeen. Paikan päällä Santiagossa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Alkuperäinen matkustusasiakirja on hyvä jättää talteen hotellin tallelokeroon. Viisumi Chileen ei yleensä ole tarpeen. Alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Jos suunnittelet pidempää reissua Santiagoon, viisumiasioista saat lisätietoa Chilen suurlähetystöstä Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Santiago


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Santiago

Halvat lennot Santiagoon saat helpoimmin lopputalveksi ja alkukevääksi. Katso lähtöjä tammi- ja huhtikuun välille. Pelkät lennot voit tosin napata hyvinkin edullisesti lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta mille vuodenajalle tahansa. Halpoja lentolippuja myydään usein etenkin alkuviikolle ja aikaisille aamulennoille. Erityisesti tiistailähdöt ovat edullisia.

Vieraile kaupungin korkeimmalla paikalla Cerro San Cristóbalilla. Historiallinen keskusta-alue centro histórico tarjoaa paljon nähtävää. Piipahda ainakin Plaza de Armas -aukiolla. Luontokohteita riittää tutkittavaksi kaupungin ympäristössä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Cajón del Maipo -kanjonialue.

Suomen kesäkuukausina Santiagossa on varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin. Pakkaa myös lämmintä vaatetta mukaan. Talvisin kesävaatteet voivat taas olla tarpeen. Suomi-espanja-sanakirjakin on hyvä apuväline.

Vaikka Santiagossa voi matkailla turvallisesti, kaikille alueille matkailijoiden ei kannata eksyä. Jätä arvotavarat suosiolla hotelliin, sillä taskuvarkaudet ovat yleisiä.

Santiagon hanavesi ei ole juomakelpoista. Käytä siis pullovettä.

Kaupungin ravintoloissa on tapana jättää noin 10 prosentin tippi.

Santiago de Chilessä ja koko maassa on selvästi Suomea edullisempaa. Ravintoloissa voit syödä noin puoleen hintaan kotimaahan verrattuna.

Kesäisin Chilen aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä. Talvisin aikaero on 5–6 tuntia.

Välimatka on suorinta reittiä noin 13500 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Chile

Eikö sittenkään Santiago? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Chile

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Santiago. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Santiago joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Santiago lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Santiago, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Santiago lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.