Halvat lennot Santiago

su 19.5.
su 26.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Milloin on paras aika matkustaa Santiagoon?

+120.0 %
+80.0 %
+40.0 %
Perusta
Hinta
596 - 1 276 EUR
Lämpötila
11 - 25 °C
Sademäärä
0 - 4 mm

Chilen suurin kaupunki Santiago – viralliselta nimeltään Santiago de Chile – on yksi Etelä-Amerikan kiehtovimmista kaupunkikohteista. Chileläisen kaupunkikulttuurin lisäksi Santiagon matkalla voi tutustua myös lähialueiden hienoihin luontokohteisiin, joten kaupungissa on helppo yhdistellä erilaisia aktiviteetteja. Halvat lennot Santiagoon kannattaa napata mille vuodenajalle tahansa, sillä kaupunki tarjoaa elämyksiä säästä riippumatta.

Mikäli etsit kaukaista, aurinkoista ja lämmintä kaupunkikohdetta talvilomallesi, on Santiago erinomainen vaihtoehto. Suomen talvikuukausina kaupungissa on täysi kesä. Lämpötilat nousevat esimerkiksi joulu- ja helmikuun välillä keskimäärin yli 20 asteeseen. Läkähdyttäviä helteitä kaupungissa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä Chilen kesäaikaankin lämpötilat ovat miellyttävät. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi ja lämpötila noin 7 asteen tuntumassa.

Halvalla lentoliput voi löytää Santiagoon varsinkin tammi-huhtikuulle, jolloin myös säät kaupungissa ovat miellyttävät. Korkeimmillaan lentojen hinnat ovat heinä- ja joulukuisin. Jos haluat kaupunkiin juuri joululomalla, etsi hyviä lentotarjouksia ja varaa lennot ja majoitukset ajoissa.


momondosta löytyneet halvat lennot: Santiago

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Santiago
Nopein
Halvin
KLM
KLM
08 lokak.
HEL
10:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 00m
2 välilaskua
13:00
+1
SCL
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
KLM
07 marrask.
SCL
09:45
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
30t 10m
2 välilaskua
20:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
808 EUR
KLM
KLM
08 lokak.
HEL
21:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
13:00
+1
SCL
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
KLM
06 marrask.
SCL
01:15
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
14:25
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
811 EUR
KLM
KLM
08 lokak.
HEL
21:10
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
13:00
+1
SCL
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
KLM
06 marrask.
SCL
01:15
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
14:25
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
811 EUR
KLM
KLM
08 lokak.
HEL
10:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 00m
2 välilaskua
13:00
+1
SCL
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
KLM
07 marrask.
SCL
09:45
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
30t 10m
2 välilaskua
20:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
808 EUR

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Santiagoon?

Helsingistä ei ole tarjolla Santiago de Chileen suoria lentoyhteyksiä. Vaihtokenttien kautta lentoreittejä kaupunkiin on kuitenkin lukemattomia. Halvat lennot Santiagoon kulkevat yleisimmin yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Reitin mukaan vaihtelee myös matka-aika. Lentoaika Helsingistä Santiagoon on alkaen noin 19 tuntia 30 minuuttia, mutta useamman vaihdon lennoilla matka-aika voi venyä yli vuorokauden pituiseksi. Suomessa lähtevät lennot starttaavat yleensä Helsinki-Vantaalta, jonne on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Reitillä Helsingistä Chilen suurimpaan kaupunkiin liikennöivät lentoyhtiöt kuten ranskalainen Air France, suomalainen Finnair, alankomaalainen KLM, espanjalainen Iberia ja chileläinen LATAM Chile. Kaukolennoilla matkustusmukavuus on tärkeää. Vertaa siis tarkasti lentoreittien yksityiskohtia ja lentoyhtiöiden palveluita.


Miten pääsen lentokentältä Santiagon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Santiago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta
Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13 km keskustasta

Halvat lennot Santiagoon laskeutuvat kaikilta kansainvälisiltä reiteiltä kaupungin omalle lentokentälle Santiago Airportille. Kenttä tunnetaan myös pidemmällä nimellä Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport. Lentoasema sijaitsee noin 15 km luoteeseen kaupungin keskustasta. Kätevimmin lentokentältä keskustaan pääsee bussilla. TurBus-yhtiön bussi liikennöi kentältä ydinkeskustan metroasemalle (Estación Central). Matkan varrella linja-auto pysähtyy ainakin Las Rejasin metroasemalla, Terminal Alameda -asemalla, Universidad de Santiagon metroasemalla, Pajaritos-asemalla ja Terminal San Borja -asemalla. Bussiin voit hypätä päivittäin noin kello 05–01. Öisin TurBus ei kulje. Matkalipun hinta on noin 1700 Chilen pesoa. Myös Centropuerton bussi kulkee kaupunkialueelle. Centropuerto-yhtiön ”Los Héroesin” linja kulkee ydinkeskustan Estación Central -metroasemalle pysähtyen matkan varrella samoilla pysäkeillä kuin TurBus-yhtiön bussikin. Hintakin on sama: 1700 pesoa. Centropuerton linja-auto liikennöi keskustaan päivittäin noin kello 06–23.30. Lähtöjä on noin 10 minuutin välein. Jos saavut kentälle yöllä, voit nousta kentältä keskustaan kulkeviin minibusseihin. Transfer Delfos- ja Transvip-yhtiöiden minibussit vievät keskustaan vuorokauden ympäri.


Suositut lentoreitit Santiago

Etsityimmät lennot Santiago sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat

Liikkuminen Santiagossa?

Noin 6,2 miljoonan asukkaan Santiago de Chileä on mahdotonta ottaa kokonaisuudessaan haltuun kävellen. Silti etenkin kaupungin historiallinen alue, centro histórico, sopii parhaiten tutkittavaksi jalkaisin. Kaupunki on myös yllättävän pyöräilijäystävällinen, ja Santiagoa onkin sanottu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaista pyöräilykaupungeista. Eri puolille kaupunkia on tehty pyöräväliä, mutta usein polkupyöräilijät joutuvat vieläkin kulkemaan autoliikenteen seassa. Autoilu ei ole keskustassa suositeltava vaihtoehto liikenneruuhkien vuoksi.

Kaupungin joukkoliikennejärjestelmää pyörittää lähes kokonaisuudessaan Transantiago-yhtiö. Parhaat joukkoliikenneverkostot kaupungissa on paikallisbusseilla ja metrolla. Matkailijalle paras vaihtoehto on yleensä hypätä kaupungin metroon, sillä paikallisbussiliikenteen hahmottaminen voi olla kieltä osaamattomalle hankalaa. Metro de Santiago -metroverkostoon kuuluu kaikkiaan kuusi linjaa ja lähes 120 asemaa. Metrojärjestelmä onkin Latinalaisen Amerikan toiseksi suurin heti Mexico Cityn jälkeen. Niin bussissa kuin metrossakin on käytössä elektroninen Tarjeta bip! -matkakortti. Sille voi ladata rahaa matkoja varten omien tarpeiden mukaan (minimisumma on 1000 pesoa). Matkalipun hinta on alkaen noin 610–640 pesoa riippuen käytetystä kulkuvälineestä ja matkustusajankohdasta.


Tarvitaanko Santiagoon passi tai viisumi?

Santiago de Chileen ja muihin chileläiskaupunkeihin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeen. Paikan päällä Santiagossa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Alkuperäinen matkustusasiakirja on hyvä jättää talteen hotellin tallelokeroon. Viisumi Chileen ei yleensä ole tarpeen. Alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Jos suunnittelet pidempää reissua Santiagoon, viisumiasioista saat lisätietoa Chilen suurlähetystöstä Helsingissä.


Tietoa Santiago

Aika, valuutta ja perustiedot — selvitä kohteen paikallinen aika ja saa käsitys siitä, paljonko rahaa kuluu perustarpeisiin Santiago
Paikallinen aika
Valuutta
Chilen peso

Lentolippu varattuna kohteeseen Santiago? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Santiagoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Santiagoon saat helpoimmin lopputalveksi ja alkukevääksi. Katso lähtöjä tammi- ja huhtikuun välille. Pelkät lennot voit tosin napata hyvinkin edullisesti lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta mille vuodenajalle tahansa. Halpoja lentolippuja myydään usein etenkin alkuviikolle ja aikaisille aamulennoille. Erityisesti tiistailähdöt ovat edullisia.

Kiinnostavatko Santiagon nähtävyydet?

Vieraile kaupungin korkeimmalla paikalla Cerro San Cristóbalilla. Historiallinen keskusta-alue centro histórico tarjoaa paljon nähtävää. Piipahda ainakin Plaza de Armas -aukiolla. Luontokohteita riittää tutkittavaksi kaupungin ympäristössä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Cajón del Maipo -kanjonialue.

Mitä mukaan matkalle Santiagoon?

Suomen kesäkuukausina Santiagossa on varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin. Pakkaa myös lämmintä vaatetta mukaan. Talvisin kesävaatteet voivat taas olla tarpeen. Suomi-espanja-sanakirjakin on hyvä apuväline.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Santiagossa

Kysy suoraan matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hinnoista Chilessä. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä. Hotelleissa on tarjolla normaalisti ilmainen wifi-yhteys asiakkaille.

Onko Santiagossa turvallista?

Vaikka Santiagossa voi matkailla turvallisesti, kaikille alueille matkailijoiden ei kannata eksyä. Jätä arvotavarat suosiolla hotelliin, sillä taskuvarkaudet ovat yleisiä.

Voiko Santiagossa juoda raanavettä?

Santiagon hanavesi ei ole juomakelpoista. Käytä siis pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Santiagossa?

Kaupungin ravintoloissa on tapana jättää noin 10 prosentin tippi.

Millainen on Santiagon hintataso?

Santiago de Chilessä ja koko maassa on selvästi Suomea edullisempaa. Ravintoloissa voit syödä noin puoleen hintaan kotimaahan verrattuna.

Mikä on aikaero Suomi-Chile?

Kesäisin Chilen aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä. Talvisin aikaero on 5–6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Santiago?

Välimatka on suorinta reittiä noin 13500 km.

*Lentojen hinnat kohteeseen Santiago perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.