Halvat lennot Santiago

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 30/10
la 6/11

Halvimmat lennot kaupungin Santiago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Santiago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Santiago

HALVIN REITTI Helsinki - Santiago

Helsinki (HEL) - Santiago (SCL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Santiago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 757 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANTIAGOmaaliskuu26% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Santiago lennot maksavat keskimäärin vain 556 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu45% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Santiago lentojen keskimääräinen hinta on 1096 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu648% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Santiago kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Santiago?

Chilen suurin kaupunki Santiago – viralliselta nimeltään Santiago de Chile – on yksi Etelä-Amerikan kiehtovimmista kaupunkikohteista. Chileläisen kaupunkikulttuurin lisäksi Santiagon matkalla voi tutustua myös lähialueiden hienoihin luontokohteisiin, joten kaupungissa on helppo yhdistellä erilaisia aktiviteetteja. Halvat lennot Santiagoon kannattaa napata mille vuodenajalle tahansa, sillä kaupunki tarjoaa elämyksiä säästä riippumatta.

Mikäli etsit kaukaista, aurinkoista ja lämmintä kaupunkikohdetta talvilomallesi, on Santiago erinomainen vaihtoehto. Suomen talvikuukausina kaupungissa on täysi kesä. Lämpötilat nousevat esimerkiksi joulu- ja helmikuun välillä keskimäärin yli 20 asteeseen. Läkähdyttäviä helteitä kaupungissa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä Chilen kesäaikaankin lämpötilat ovat miellyttävät. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi ja lämpötila noin 7 asteen tuntumassa.

Halvalla lentoliput voi löytää Santiagoon varsinkin tammi-huhtikuulle, jolloin myös säät kaupungissa ovat miellyttävät. Korkeimmillaan lentojen hinnat ovat heinä- ja joulukuisin. Jos haluat kaupunkiin juuri joululomalla, etsi hyviä lentotarjouksia ja varaa lennot ja majoitukset ajoissa.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Santiago?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Santiago kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 556 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Santiago ovat vielä keskimäärin 580 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Santiago?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Santiago reitille 53 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Santiago hintaan 757 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Santiago tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Santiago hintaan 690 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Santiago?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Santiago kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 785 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 885 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Santiago.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Santiago?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Santiago ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Santiago aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 783 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 880 €. Lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Santiago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Santiago
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
SCL02:05Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13. maaliskuuta
SCL11:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
28t 25m
1 välilasku
HEL15:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. helmikuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
SCL07:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
24. helmikuuta
SCL06:25Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
17t 50m
1 välilasku
HEL00:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
2. helmikuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 30m
2 välilaskua
SCL09:30Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
25. helmikuuta
SCL17:40Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
35t 15m
2 välilaskua
HEL04:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
4. helmikuuta
HEL01:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 55m
2 välilaskua
SCL07:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
27. helmikuuta
SCL10:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
28t 25m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. helmikuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
SCL02:05Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
21. helmikuuta
SCL23:25Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
HEL07:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
29. tammikuuta
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
69t 30m
2 välilaskua
SCL09:00Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
25. helmikuuta
SCL17:30Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
58t 25m
2 välilaskua
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Santiago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Santiago, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
16. joulukuuta
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 20m
1 välilasku
SCL06:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. joulukuuta
HEL11:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 00m
2 välilaskua
SCL06:45Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. joulukuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
3 välilaskua
SCL05:40Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Santiago
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago?

  Air France, KLM, British Airways ja Iberia ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Santiago rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Santiago näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Santiago ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Santiago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Santiagoon laskeutuvat kaikilta kansainvälisiltä reiteiltä kaupungin omalle lentokentälle Santiago Airportille. Kenttä tunnetaan myös pidemmällä nimellä Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport. Lentoasema sijaitsee noin 15 km luoteeseen kaupungin keskustasta. Kätevimmin lentokentältä keskustaan pääsee bussilla. TurBus-yhtiön bussi liikennöi kentältä ydinkeskustan metroasemalle (Estación Central). Matkan varrella linja-auto pysähtyy ainakin Las Rejasin metroasemalla, Terminal Alameda -asemalla, Universidad de Santiagon metroasemalla, Pajaritos-asemalla ja Terminal San Borja -asemalla. Bussiin voit hypätä päivittäin noin kello 05–01. Öisin TurBus ei kulje. Matkalipun hinta on noin 1700 Chilen pesoa. Myös Centropuerton bussi kulkee kaupunkialueelle. Centropuerto-yhtiön ”Los Héroesin” linja kulkee ydinkeskustan Estación Central -metroasemalle pysähtyen matkan varrella samoilla pysäkeillä kuin TurBus-yhtiön bussikin. Hintakin on sama: 1700 pesoa. Centropuerton linja-auto liikennöi keskustaan päivittäin noin kello 06–23.30. Lähtöjä on noin 10 minuutin välein. Jos saavut kentälle yöllä, voit nousta kentältä keskustaan kulkeviin minibusseihin. Transfer Delfos- ja Transvip-yhtiöiden minibussit vievät keskustaan vuorokauden ympäri.


Santiago: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Santiago
Helsinki - Santiago reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 00m
Halvin hinta565 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Santiago

Noin 6,2 miljoonan asukkaan Santiago de Chileä on mahdotonta ottaa kokonaisuudessaan haltuun kävellen. Silti etenkin kaupungin historiallinen alue, centro histórico, sopii parhaiten tutkittavaksi jalkaisin. Kaupunki on myös yllättävän pyöräilijäystävällinen, ja Santiagoa onkin sanottu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaista pyöräilykaupungeista. Eri puolille kaupunkia on tehty pyöräväliä, mutta usein polkupyöräilijät joutuvat vieläkin kulkemaan autoliikenteen seassa. Autoilu ei ole keskustassa suositeltava vaihtoehto liikenneruuhkien vuoksi.

Kaupungin joukkoliikennejärjestelmää pyörittää lähes kokonaisuudessaan Transantiago-yhtiö. Parhaat joukkoliikenneverkostot kaupungissa on paikallisbusseilla ja metrolla. Matkailijalle paras vaihtoehto on yleensä hypätä kaupungin metroon, sillä paikallisbussiliikenteen hahmottaminen voi olla kieltä osaamattomalle hankalaa. Metro de Santiago -metroverkostoon kuuluu kaikkiaan kuusi linjaa ja lähes 120 asemaa. Metrojärjestelmä onkin Latinalaisen Amerikan toiseksi suurin heti Mexico Cityn jälkeen. Niin bussissa kuin metrossakin on käytössä elektroninen Tarjeta bip! -matkakortti. Sille voi ladata rahaa matkoja varten omien tarpeiden mukaan (minimisumma on 1000 pesoa). Matkalipun hinta on alkaen noin 610–640 pesoa riippuen käytetystä kulkuvälineestä ja matkustusajankohdasta.


Kohteen Santiago viisumivaatimukset

Santiago de Chileen ja muihin chileläiskaupunkeihin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeen. Paikan päällä Santiagossa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Alkuperäinen matkustusasiakirja on hyvä jättää talteen hotellin tallelokeroon. Viisumi Chileen ei yleensä ole tarpeen. Alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Jos suunnittelet pidempää reissua Santiagoon, viisumiasioista saat lisätietoa Chilen suurlähetystöstä Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Santiago


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Santiago

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Santiagoon saat helpoimmin lopputalveksi ja alkukevääksi. Katso lähtöjä tammi- ja huhtikuun välille. Pelkät lennot voit tosin napata hyvinkin edullisesti lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta mille vuodenajalle tahansa. Halpoja lentolippuja myydään usein etenkin alkuviikolle ja aikaisille aamulennoille. Erityisesti tiistailähdöt ovat edullisia.

Kiinnostavatko Santiagon nähtävyydet?

Vieraile kaupungin korkeimmalla paikalla Cerro San Cristóbalilla. Historiallinen keskusta-alue centro histórico tarjoaa paljon nähtävää. Piipahda ainakin Plaza de Armas -aukiolla. Luontokohteita riittää tutkittavaksi kaupungin ympäristössä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Cajón del Maipo -kanjonialue.

Mitä mukaan matkalle Santiagoon?

Suomen kesäkuukausina Santiagossa on varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin. Pakkaa myös lämmintä vaatetta mukaan. Talvisin kesävaatteet voivat taas olla tarpeen. Suomi-espanja-sanakirjakin on hyvä apuväline.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Santiagossa

Kysy suoraan matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hinnoista Chilessä. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä. Hotelleissa on tarjolla normaalisti ilmainen wifi-yhteys asiakkaille.

Onko Santiagossa turvallista?

Vaikka Santiagossa voi matkailla turvallisesti, kaikille alueille matkailijoiden ei kannata eksyä. Jätä arvotavarat suosiolla hotelliin, sillä taskuvarkaudet ovat yleisiä.

Voiko Santiagossa juoda raanavettä?

Santiagon hanavesi ei ole juomakelpoista. Käytä siis pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Santiagossa?

Kaupungin ravintoloissa on tapana jättää noin 10 prosentin tippi.

Millainen on Santiagon hintataso?

Santiago de Chilessä ja koko maassa on selvästi Suomea edullisempaa. Ravintoloissa voit syödä noin puoleen hintaan kotimaahan verrattuna.

Mikä on aikaero Suomi-Chile?

Kesäisin Chilen aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä. Talvisin aikaero on 5–6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Santiago?

Välimatka on suorinta reittiä noin 13500 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Chile

Eikö sittenkään Santiago? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Chile