Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Santiago

Halvat lennot Santiago alk. 828 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 28.4.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Santiago

Yhteenveto Santiago lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

828 €

Nopein lentoaika

20t 50m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Santiago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 828 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Santiago kohteesta Suomi kestää 20t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Santiago mukaan lukien LATAM Airlines.

Santiago lentotiedot ja trendit

Tutustu Santiago lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Santiago?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Santiago kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 962 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa syyskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Santiago ovat vielä keskimäärin 1036 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin syyskuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Santiago?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Santiago kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 1092 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1192 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Santiago.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Santiago?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Santiago ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Santiago aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 1139 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 1763 €. Lennot kohteeseen Santiago kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Santiago?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Santiago lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lento kestää keskimäärin 21t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Santiago?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Santiago reitille 42 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Santiago hintaan 1278 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Santiago tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Santiago hintaan 948 €.

Halvimmat lennot kaupungin Santiago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Santiago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Santiago

HALVIN REITTI Helsinki - Santiago

Helsinki (HEL) - Santiago (SCL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Santiago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1278 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANTIAGOsyyskuu25% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Santiago lennot maksavat keskimäärin vain 962 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu38% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Santiago lentojen keskimääräinen hinta on 1767 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANTIAGO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu585% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Santiago kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Santiago

Chilen suurin kaupunki Santiago – viralliselta nimeltään Santiago de Chile – on yksi Etelä-Amerikan kiehtovimmista kaupunkikohteista. Chileläisen kaupunkikulttuurin lisäksi Santiagon matkalla voi tutustua myös lähialueiden hienoihin luontokohteisiin, joten kaupungissa on helppo yhdistellä erilaisia aktiviteetteja. Halvat lennot Santiagoon kannattaa napata mille vuodenajalle tahansa, sillä kaupunki tarjoaa elämyksiä säästä riippumatta.

Mikäli etsit kaukaista, aurinkoista ja lämmintä kaupunkikohdetta talvilomallesi, on Santiago erinomainen vaihtoehto. Suomen talvikuukausina kaupungissa on täysi kesä. Lämpötilat nousevat esimerkiksi joulu- ja helmikuun välillä keskimäärin yli 20 asteeseen. Läkähdyttäviä helteitä kaupungissa ei kuitenkaan tarvitse pelätä, sillä Chilen kesäaikaankin lämpötilat ovat miellyttävät. Suomen kesäaikaan kaupungissa on talvi ja lämpötila noin 7 asteen tuntumassa.

Halvalla lentoliput voi löytää Santiagoon varsinkin tammi-huhtikuulle, jolloin myös säät kaupungissa ovat miellyttävät. Korkeimmillaan lentojen hinnat ovat heinä- ja joulukuisin. Jos haluat kaupunkiin juuri joululomalla, etsi hyviä lentotarjouksia ja varaa lennot ja majoitukset ajoissa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä?

maaliskuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä?

Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Santiago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Santiago
LATAM Airlines
28. huhtikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
SCL07:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13. toukokuuta
SCL19:15Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
60t 55m
2 välilaskua
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
28. huhtikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 50m
2 välilaskua
SCL03:30Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13. toukokuuta
SCL19:15Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
60t 55m
2 välilaskua
HEL15:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. huhtikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
SCL07:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13. toukokuuta
SCL19:15Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
37t 10m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
28. huhtikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
SCL07:20Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
12. toukokuuta
SCL00:43Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
39t 02m
2 välilaskua
HEL22:45Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
28. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 13m
2 välilaskua
SCL10:08Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
13. toukokuuta
SCL14:50Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
49t 05m
3 välilaskua
HEL22:55Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
28. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 13m
2 välilaskua
SCL10:08Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
12. toukokuuta
SCL00:43Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema
39t 02m
2 välilaskua
HEL22:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1003 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Santiago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Santiago, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
SCLSantiago Arturo Merino Benítezin lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Santiago

Noin 6,2 miljoonan asukkaan Santiago de Chileä on mahdotonta ottaa kokonaisuudessaan haltuun kävellen. Silti etenkin kaupungin historiallinen alue, centro histórico, sopii parhaiten tutkittavaksi jalkaisin. Kaupunki on myös yllättävän pyöräilijäystävällinen, ja Santiagoa onkin sanottu yhdeksi Latinalaisen Amerikan parhaista pyöräilykaupungeista. Eri puolille kaupunkia on tehty pyöräväliä, mutta usein polkupyöräilijät joutuvat vieläkin kulkemaan autoliikenteen seassa. Autoilu ei ole keskustassa suositeltava vaihtoehto liikenneruuhkien vuoksi.

Kaupungin joukkoliikennejärjestelmää pyörittää lähes kokonaisuudessaan Transantiago-yhtiö. Parhaat joukkoliikenneverkostot kaupungissa on paikallisbusseilla ja metrolla. Matkailijalle paras vaihtoehto on yleensä hypätä kaupungin metroon, sillä paikallisbussiliikenteen hahmottaminen voi olla kieltä osaamattomalle hankalaa. Metro de Santiago -metroverkostoon kuuluu kaikkiaan kuusi linjaa ja lähes 120 asemaa. Metrojärjestelmä onkin Latinalaisen Amerikan toiseksi suurin heti Mexico Cityn jälkeen. Niin bussissa kuin metrossakin on käytössä elektroninen Tarjeta bip! -matkakortti. Sille voi ladata rahaa matkoja varten omien tarpeiden mukaan (minimisumma on 1000 pesoa). Matkalipun hinta on alkaen noin 610–640 pesoa riippuen käytetystä kulkuvälineestä ja matkustusajankohdasta.


Kohteen Santiago viisumivaatimukset

Santiago de Chileen ja muihin chileläiskaupunkeihin matkustavan on aina pidettävä passi mukana matkassa. Muista myös, että passin on suositeltavaa olla voimassa vielä puoli vuotta paluunpäivän jälkeen. Paikan päällä Santiagossa mukana kannattaa kantaa mieluiten passin kopiota. Alkuperäinen matkustusasiakirja on hyvä jättää talteen hotellin tallelokeroon. Viisumi Chileen ei yleensä ole tarpeen. Alle 90 vuorokautta kestäville lomamatkoille Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia. Jos suunnittelet pidempää reissua Santiagoon, viisumiasioista saat lisätietoa Chilen suurlähetystöstä Helsingissä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Santiago

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Santiagoon saat helpoimmin lopputalveksi ja alkukevääksi. Katso lähtöjä tammi- ja huhtikuun välille. Pelkät lennot voit tosin napata hyvinkin edullisesti lentoyhtiöiden tarjouskampanjoiden kautta mille vuodenajalle tahansa. Halpoja lentolippuja myydään usein etenkin alkuviikolle ja aikaisille aamulennoille. Erityisesti tiistailähdöt ovat edullisia.

Kiinnostavatko Santiagon nähtävyydet?

Vieraile kaupungin korkeimmalla paikalla Cerro San Cristóbalilla. Historiallinen keskusta-alue centro histórico tarjoaa paljon nähtävää. Piipahda ainakin Plaza de Armas -aukiolla. Luontokohteita riittää tutkittavaksi kaupungin ympäristössä, ja tutustumisen arvoinen on esimerkiksi Cajón del Maipo -kanjonialue.

Mitä mukaan matkalle Santiagoon?

Suomen kesäkuukausina Santiagossa on varauduttava viileisiin säihin ja sateisiin. Pakkaa myös lämmintä vaatetta mukaan. Talvisin kesävaatteet voivat taas olla tarpeen. Suomi-espanja-sanakirjakin on hyvä apuväline.

Onko Santiagossa turvallista?

Vaikka Santiagossa voi matkailla turvallisesti, kaikille alueille matkailijoiden ei kannata eksyä. Jätä arvotavarat suosiolla hotelliin, sillä taskuvarkaudet ovat yleisiä.

Voiko Santiagossa juoda raanavettä?

Santiagon hanavesi ei ole juomakelpoista. Käytä siis pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Santiagossa?

Kaupungin ravintoloissa on tapana jättää noin 10 prosentin tippi.

Millainen on Santiagon hintataso?

Santiago de Chilessä ja koko maassa on selvästi Suomea edullisempaa. Ravintoloissa voit syödä noin puoleen hintaan kotimaahan verrattuna.

Mikä on aikaero Suomi-Chile?

Kesäisin Chilen aika on 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä. Talvisin aikaero on 5–6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Santiago?

Välimatka on suorinta reittiä noin 13500 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Santiago?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Santiago. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Santiago joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Santiago joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Santiago?

Kun kaikki mahdolliset Santiago lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Santiago juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Santiago, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Santiago lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Santiago

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Santiago

Suositut lennot Santiago
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Santiago
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.