Etsi halvat lennot Puerto Montt

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Puerto Montt lentotiedot ja trendit

Tutustu Puerto Montt lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Puerto Montt

Suomesta lennot kohteeseen Puerto Montt, Chile, kestävät keskimäärin noin 27–30 tuntia. Lentoaika riippuu siitä, kuinka monta välilaskua lentoreitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on lentoaika lyhyimmillään 27 tuntia ja välilaskuja on tällöin kaksi. Ensimmäinen välilasku on usein Madridissa tai Pariisissa, joihin lento kestää alle viisi tuntia. Toinen välilasku on Brasilian Sao Paulossa tai Santiago de Chilessä, joista voi ottaa suoran jatkolennon kohteeseen Puerto Montt. Välilaskut riippuvat pitkälti lentoreiteistä, sillä joissakin tapauksissa välilasku kestää vain muutaman tunnin ja toisissa tapauksissa välilasku voi kestää yli 10 tuntia. Mikäli etsit nopeinta reittiä kohteeseen Puerto Montt, on parasta suunnitella reitti siten, että lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä joko Madridiin tai Pariisiin, josta voit ottaa lennon Puerto Monttiin Sao Paulon tai Santiago de Chilen kautta.Muualta Suomesta lennettäessä on lentoreitti usein paljon pidempi ja kestoltaan noin 40 tuntia. Esimerkiksi Turusta lennettäessä on välilaskuja kolme. Turusta ensimmäinen lento menee Tukholman Arlandaan, josta matka jatkuu kahden välilaskun kautta Puerto Monttiin. Lentoaika on tällöin keskimäärin 40 tuntia. Mikäli matkustat muualta Suomesta voi alkumatkan Helsinkiin taittaa joko junalla tai bussilla. Helsingistä lennettäessä on välilaskuja vähemmän ja lentoaika myös lyhyempi. Etsi momondosta lennot Puerto Monttin Aeropuerto de Puerto Montt -lentoasemalle ja vertaile eri reittejä lentoaikoineen. momondosta löydät myös Puerto Monttin lentotarjoukset kätevästi.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja kohteeseen Puerto Montt. Lentoon sisältyy aina välilasku. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilaskuja aina kaksi, ensimmäinen Euroopassa, esimerkiksi Pariisissa tai Madridissa, ja toinen välilasku joko Sao Paulossa Brasiliassa tai Santiago de Chilessä, joista pääsee suorilla jatkolennoilla Puerto Monttiin. Turusta lennettäessä on ensimmäinen välilasku Tukholmassa ja toiset välilaskut joko Madridissa tai Pariisissa, josta lennot jatkuvat Sao Paulon tai Santiago de Chilen kautta Puerto Monttiin. momondosta löydät lennot kohteeseen Puerto Montt. Vertaile eri lentoreittejä ja löydä itsellesi sopivimmat lennot. momondosta voit hakea lentoja toiveidesi mukaan.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Puerto Montt on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Puerto Montt harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Osorno Canal Balo lentokenttä (95 km Puerto Montt keskustasta) tai Castro Mocopulli lentokenttä (117 km Puerto Montt keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Puerto Montt keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Osorno Canal Balo lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 2534 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Puerto Montt lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Puerto Montt lennollasi

Puerto Montt ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Puerto Montt lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Puerto Monttin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Puerto Monttin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee sekä lentokenttäbussilla että taksilla. Molemmilla kulkuvälineillä matka-aika on alle puoli tuntia. AndresTour-yritys tarjoaa minibussipalveluita lentokentältä keskustaan ja tärkeisiin turistikohteisiin. AndresTour-bussit lähtevät lentokentän tuloaulan ensimmäiseltä tasolta. Voit ottaa lentokentältä myös taksin keskustaan. Mikäli sinulla on Uber ladattuna puhelimeesi, voit tilata lentokentälle myös Uber-taksin. Mikäli haluat päästä Puerto Monttin keskustaan mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti, on taksi tällöin paras vaihtoehto. Taksit palvelevat lentokentällä vuorokauden ympäri.


Kohteen Puerto Montt viisumivaatimukset

Suomen kansalainen voi matkustaa Chileen ilman viisumia, mikäli matka ei kestä yli 90 päivää. Lisäksi tarvitset matkallesi voimassaolevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa on oltava yksi tyhjä sivu. Chileen saapuessa sinun tulee täyttää maahantulolomake, joka on säilytettävä aina maasta poistumiseen asti. Tarvitset matkallesi todistuksen myös jatko- tai paluulennosta ja asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen. On myös suositeltavaa, että varmistat lentoyhtiöltä, että saat nousta koneeseen ilman viisumia. Käytännöt saattavat nimittäin vaihdella lentoyhtiöittäin ja siksi on hyvä, että varmistat oman lentoyhtiösi käytännöt etukäteen.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Montt


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Montt

Puerto Montt on upea Etelä-Chilen satamakaupunki, joka tarjoaa matkailijoille kauniita luonnonmaisemia, kaupunkielämää, pehmeitä hiekkarantoja ja kulttuuria. Puerto Montt ei ole erityisen tunnettu matkailunähtävyyksistään, mutta kaupunki tarjoaa silti paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa esimerkiksi arkkitehtuurin ja historian ystäville. Kaupungin katuja koristavat useat vanhat rakennukset. Yksi tärkeä nähtävyys on lehtipuusta rakennettu katedraali. Kiinnostavia nähtävyyksiä ovat myös jesuiittakirkko, Diego Riveran taidetalo ja Juan Pablo II -museo. Satamakaupunkina Puerto Montt tarjoaa tietysti myös upeita ravintoloita ja herkullisia makuelämyksiä aina Tenglon saarelle ja Calbuco-tulivuorelle asti. Angelmó-lahden alueen ravintoloissa voit nauttia merenelävistä. Myös vierailu kuuluisalla Angelmón torilla on pakollinen pysähdys jokaiselle Puerto Montteen matkustavalle. Torilla voit maistella joitakin alueen parhaita ruokia kuten merisiiliä, rapuja, kummeliturskaa ja curantosia. Torilta voit myös ostaa paikallisten käsityöläisten tekemiä esineitä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Chile

Eikö sittenkään Puerto Montt? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Chile

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Puerto Montt.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puerto Montt, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puerto Montt tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Puerto Montt lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.