0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Puerto Montt

Etsi halvat lennot Puerto Montt

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Puerto Montt

Miten kauan kestää lentää kohteeseen Puerto Montt?

Suomesta lennot kohteeseen Puerto Montt, Chile, kestävät keskimäärin noin 27–30 tuntia. Lentoaika riippuu siitä, kuinka monta välilaskua lentoreitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on lentoaika lyhyimmillään 27 tuntia ja välilaskuja on tällöin kaksi. Ensimmäinen välilasku on usein Madridissa tai Pariisissa, joihin lento kestää alle viisi tuntia. Toinen välilasku on Brasilian Sao Paulossa tai Santiago de Chilessä, joista voi ottaa suoran jatkolennon kohteeseen Puerto Montt. Välilaskut riippuvat pitkälti lentoreiteistä, sillä joissakin tapauksissa välilasku kestää vain muutaman tunnin ja toisissa tapauksissa välilasku voi kestää yli 10 tuntia. Mikäli etsit nopeinta reittiä kohteeseen Puerto Montt, on parasta suunnitella reitti siten, että lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä joko Madridiin tai Pariisiin, josta voit ottaa lennon Puerto Monttiin Sao Paulon tai Santiago de Chilen kautta.Muualta Suomesta lennettäessä on lentoreitti usein paljon pidempi ja kestoltaan noin 40 tuntia. Esimerkiksi Turusta lennettäessä on välilaskuja kolme. Turusta ensimmäinen lento menee Tukholman Arlandaan, josta matka jatkuu kahden välilaskun kautta Puerto Monttiin. Lentoaika on tällöin keskimäärin 40 tuntia. Mikäli matkustat muualta Suomesta voi alkumatkan Helsinkiin taittaa joko junalla tai bussilla. Helsingistä lennettäessä on välilaskuja vähemmän ja lentoaika myös lyhyempi. Etsi momondosta lennot Puerto Monttin Aeropuerto de Puerto Montt -lentoasemalle ja vertaile eri reittejä lentoaikoineen. momondosta löydät myös Puerto Monttin lentotarjoukset kätevästi.

Mistä voit lentää suoraan Puerto Monttiin?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja kohteeseen Puerto Montt. Lentoon sisältyy aina välilasku. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on välilaskuja aina kaksi, ensimmäinen Euroopassa, esimerkiksi Pariisissa tai Madridissa, ja toinen välilasku joko Sao Paulossa Brasiliassa tai Santiago de Chilessä, joista pääsee suorilla jatkolennoilla Puerto Monttiin. Turusta lennettäessä on ensimmäinen välilasku Tukholmassa ja toiset välilaskut joko Madridissa tai Pariisissa, josta lennot jatkuvat Sao Paulon tai Santiago de Chilen kautta Puerto Monttiin. momondosta löydät lennot kohteeseen Puerto Montt. Vertaile eri lentoreittejä ja löydä itsellesi sopivimmat lennot. momondosta voit hakea lentoja toiveidesi mukaan.

Löytyykö kaupungin Puerto Montt lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Puerto Montt on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Puerto Montt harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Osorno Canal Balo lentokenttä (95 km Puerto Montt keskustasta) tai Castro Mocopulli lentokenttä (117 km Puerto Montt keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Puerto Montt El Tepual lentokenttä hinnat?

lentoa Puerto Montt El Tepual lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Puerto Montt El Tepual lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Puerto Montt El Tepual lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Puerto Montt El Tepual lentokenttä?

Puerto Montt El Tepual lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Puerto Montt El Tepual lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Puerto Montt viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Puerto Monttessa on?

Suomen kansalainen voi matkustaa Chileen ilman viisumia, mikäli matka ei kestä yli 90 päivää. Lisäksi tarvitset matkallesi voimassaolevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Passissa on oltava yksi tyhjä sivu. Chileen saapuessa sinun tulee täyttää maahantulolomake, joka on säilytettävä aina maasta poistumiseen asti. Tarvitset matkallesi todistuksen myös jatko- tai paluulennosta ja asiakirjat, jotka todistavat matkan tarkoituksen. On myös suositeltavaa, että varmistat lentoyhtiöltä, että saat nousta koneeseen ilman viisumia. Käytännöt saattavat nimittäin vaihdella lentoyhtiöittäin ja siksi on hyvä, että varmistat oman lentoyhtiösi käytännöt etukäteen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Puerto Montt

Mitä voit tehdä ja nähdä Puerto Monttessa?

Puerto Montt on upea Etelä-Chilen satamakaupunki, joka tarjoaa matkailijoille kauniita luonnonmaisemia, kaupunkielämää, pehmeitä hiekkarantoja ja kulttuuria. Puerto Montt ei ole erityisen tunnettu matkailunähtävyyksistään, mutta kaupunki tarjoaa silti paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa esimerkiksi arkkitehtuurin ja historian ystäville. Kaupungin katuja koristavat useat vanhat rakennukset. Yksi tärkeä nähtävyys on lehtipuusta rakennettu katedraali. Kiinnostavia nähtävyyksiä ovat myös jesuiittakirkko, Diego Riveran taidetalo ja Juan Pablo II -museo. Satamakaupunkina Puerto Montt tarjoaa tietysti myös upeita ravintoloita ja herkullisia makuelämyksiä aina Tenglon saarelle ja Calbuco-tulivuorelle asti. Angelmó-lahden alueen ravintoloissa voit nauttia merenelävistä. Myös vierailu kuuluisalla Angelmón torilla on pakollinen pysähdys jokaiselle Puerto Montteen matkustavalle. Torilla voit maistella joitakin alueen parhaita ruokia kuten merisiiliä, rapuja, kummeliturskaa ja curantosia. Torilta voit myös ostaa paikallisten käsityöläisten tekemiä esineitä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Puerto Montt?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Puerto Montt.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Puerto Montt joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Puerto Montt, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Puerto Montt?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Puerto Montt tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Puerto Montt juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Puerto Montt lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto Montt

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Puerto Montt


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Puerto Montt
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.